שרשור ציוד

../images/Emo219.gifלמסירה - בגדים לילדה מידה 6

שלום לכולם, קיבלתי בגדים לבת שלי ולא בכולם אני מעוניינת. בכיף אני אמסור למי שרק ירצה:) אני נמצאת באזור רחובות/ ת"א מי שמעוניין יכול לשלוח לי מסר. שבוע נפלא

שרי30

New member
התלבטות לגבי מטבח לפעוט

שלום רב אני מעונינת לרכוש לבני בן 3 מטבח לפי בקשתו ליום ההולדת שלו. מסקירה באינטרנט ראיתי שיש מטבחים של חברת molto הספרדית שהם באיכות טובה. אני מתלבטת בין מטבח בגודל בינוני לבין מטבח גדול יותר. מצד אחד לא רוצה שזה יתפוס הרבה מקום (בסלון). מצד שני, אם כבר משקיעים כדאי משהו יפה. האם למישהו כאן יש את אחד המטבחים האלה? האם אתם ממליצים על חברת molto? איזה מטבח הייתן בוחרות? תודה רבה

עגלי

New member
בזמנו ראיתי את המטבחיפ של המעצבות

והם לדעתי פריט עיצובי לסלון http://www.hagars.co.il/ אני חושבת שגודל המטבח שמופיע שם ממצע את המשחק לקטנטנים.

Shtuzit1

New member
מדהים!

יש לך מושג אולי לגבי מחירים? האמת שיש לקטנה שלי מטבח קטן בחדר המשחקים, מתוך מחשבה שיש גם בגן מטבח גדול ובבית היא משתמשת בו פחות אבל שמתי עין על פינת האיפור...אולי לגיל 3 לחדר שינה שלה

הבלדרית

New member
../images/Emo40.gifאמבטיה עם משטח החתלה-שאלה

ללידה הקרבה החלטתי למסור את שידת ההחתלה מהילד הראשון שלדעתי "סוגרת" את החדר עיצובית ולוגיסטית ולא שימושית לאורך זמן למי שיש לו ארון גדול ושטחי אחסון מספקים.קניתי משטח החתלה שמתלבש על המיטה,בצרוף שק חיתולים ומגש טיפולים צמוד תלוי. ראיתי בבאני בי הוד השרון אמבטיה מובנת של cam עם שטחי אחסון ומשטח החתלה נשלף.מניסיון שלכן האם שווה לתגבורת להוסיף אמבטיה בסגנון הנ"ל? האם אכן נוח.זה מיועד עד גיל שנה ובכל מקרה אני זוכרת מהילד הראשון שמהר מאוד עברנו לחתל על הספונת הנפתחת וכשהוא כבר ידע לעמוד אז בעמידה. תודה למשיבות

Shtuzit1

New member
חושבת גם לעשות זאת

איזה משטח החתלה קנית? גם אני לא ראיתי בשידת ההחתלה אביזר שימושי לאורך זמן, אם בכלל... ויש לנו ארון 6 דלתות כרגע בחדר של הגדולה, כך כשתצטרף אליה אחותה אני לגמרי לא רוצה את השידה תוהה אם לוותר עליה כבר עכשיו... למרות שהיא ממש יפה וניראית חדשה לגמרי...

הבלדרית

New member
משטח החתלה נייד של פנג -זה

מה שרכשתי -נמכר בהרבה חנויות כמו בייבי שיק,מוצצים הרשת,ביבי קלאב וכדומה,ומגש טיפולים נתלה על המיטה משילב. המשטח לא חדיר לנוזלים וקל מאוד לניקוי.

yaelyb

New member
לא מנסיון אבל....

בעייני מיותר הרי שהם קטנים זה נטו לנוחות שלך ואם כבר קנית למיטה אז למה עוד אחד? לתגבר תמיד תוכלי אחרי הלידה.

הבלדרית

New member
כי אני צריכה לרכוש אמבטיה חדשה

ונראה לי נהדר לחתל בחורף בחדר הרחצה החם ישר אחרי האמבטיה.אבל זה סיפור לא זול-489 ש"ח החדש ביותר של cam שכולל הרבה פונקציות אחסון.

לדעתי מיותר...

רב ההחתלות הן גם ככה לא בחדר האמבטיה והכי נוח לחתל ולהלביש בחדר. אבל זה לשיקולך ותוי גם בהתנהלות שלך

slkw

New member
המלצות למשחקי קומפי

ברצוני לרכוש לבני בן ה- 3 משחקים חדשים של קומפי,אשמח לקבל המלצות על משחקים המתאימים לקומפי NG . חשבתי על מסע בארץ המספרים ומשחק נוסף.

לא מכירה כי אין לנו, אבל ילד בגיל הזה כבר

יכול לאט לאט ללמוד להסתדר עם מקלדת ועכבר. לא קצת חבל להשקיע בעוד משחקים לקומפי בגיל הזה?

עדי25182

New member
מסע בארץ המספרים יפה

לנו יש גם את השכונה שלי , עולם החיות, וחברים חדשים

UmaGuza

New member
אני אוהבת את חוויה מוסיקלית

גם מסע בארץ המספרים מוצלח וגם מסע בזמן. זה תלוי גם ברמת ההתפתחות של הילד ותחומי העניין. את יכולה לראות פירוט של כל המשחקים באתר של קומפי

waga

New member
../images/Emo41.gifצעצועים לגיל שנה וחצי../images/Emo180.gif

אני צריכה לרענן קצת את הצעצועים לעידו, יש לו המון שהוא כבר לא משחק בהם ואני נוסעת היום לדרום תל אביב להצטייד קצת בחדשים. כרגע הוא הכי אוהב לשחק בסקוצ'קיד (יש לנו "צורה וצבע" ו"על גלגלים"), אוהב מאוד לצייר, ולשחק עם כרטיסיות מילים ותמונות של "בייבי אינשטיין" וקצת בקומפי ובפאזלים. חשבתי לקנות לו משחקים של השחלות חרוזים (כי אין לנו משהו כזה...) ואני זקוקה לעוד רעיונות אשמח להמלצות מה הולך אצלכם? ואם למישהו יש המלצה לחנות ספציפית באזור דרום תל אביב

maracuja

New member
רוצה לקנות טרמפולינה יד שנייה

שלום לכולן ולכולם אני רוצה לקנות טרמפולינה יד שנייה שהיאע עד 18 ק"ג במצב טוב מאוד. אם מישהי מאזור כ"ס-רעננה-הוד השרון מעוניינת למכור, צרי קשר בבקשה

סגירה שנקרעת בחיתולי האגיס 4+

שלום אני משתמשת בחיתולי האגיס לתינוקת בת שנה. מידה 4+. בחבילה האחרונה שפתחתי הדיבקיות, אלו שסוגרות את החיתול, נקרעו במספר חיתולים כאשר מנסים לסגור אותם כמובן שאי אפשר להשתמש אחר כך בחיתול אם אי אפשר לסגור אותו קרה לעוד מישהי?

yaelyb

New member
לא בהגיס אבל קרה לי בטיטולים

התקשרתי הם ביקשו את הברקוד שעל האריזה שאלו איפה נקנה וביקשו שאשלח להם טיטול ודי מהר קיבלתי תלושים לקנייה חדשה.

למעלה