שרשור ציוד

שדנה

New member
נצל"ש- כמה בערך עולות אופיינים לגיל 3? גם לי

עלתה המחשבה לקנות אופניים למרות שבמקור חשבתי על קורקינט. כמובן שזה שונה.

בוליפלג

New member
אנחנו החלטנו על 'טוייסט קאר' בתור התחלה

ובקיץ - בחופש הגדול, מתכוונים לעובר לאופניים. למה חשבתם דווקא על קורקינט?

דיינו

New member
קורקינט זה דבר קל ופשוט שאפשר לקחת

אותו לגינה לסחוב ביד או בעגלה אם מתעייפים להעלות במדרגות ולא דורש מקום אכסון. ובאותו עניין - אני סקרנית: מה בעצם עושים בעיר עם אופניים? או שכולכם יושבי כפר?

שדנה

New member
לצערי, לא גרה בכפר.. אבל יש הרבה גינות שאפשר

ליסוא באופניים ולבת שלי יש משיכה גדולה לאופניים. ניראה לי שהיא תתלהב.

שדנה

New member
למה קורקינט? האמת... סתם ניראה לי

כיפי כזה. גם הבת שלי הראתה התלהבות אפילו שהיא עוד קטנה (ואולי לא שנתיים וחצי?). לגבי הטויסט-קאר ניראה לי קצת מסורבל ותופס יותר מקום.

זה קצת אינדיוידואלי

הסתבכתי עם המילה... בכל אופן, בעלי ואני אנשים גבוהים אז היה חשוב לנו שהטיולון יהיה גבוה מספיק, עבירות טובה, קיפול למטריה ונוחות קיפול, בדים נוחים לכיבוס... לי היה פחות חשוב 180 מעלות (למרות שבסוף יש), כי לא נרדמים אצלי יותר מידי בטיולון וגם צלון לא כ"כ חשוב כי לרוב הולכים בצל ועם כובע. לנו יש טיולון של צ'יקו ואנחנו מרוצים ביותר:)

למה חשוב לשים לב

שמספיק רחב בשביל לשבת שנוח לקיפול צלון משמעותי שאפשר להשכיב לשינה בקלות אם נרדמים + שיש חלק שניתן להרים את הרגליים לשכיבה נוחה. שמצב הישיבה הוא נוח (יש כאלה שהישיבה הכי זקופה היא די שכיבה לטעמי..) נוחות של הגלגלים בנסיעה (כמו שבודקים בעגלה רגילה) לנו יש של אינפנטי ואני די מרוצה. משרת אותנו לא רע.

אולגה26

New member
טיולון

תקבלי פה הרבה המלצות, כי לכל אחד יש דברים חשובים שונים מהשניה. לי היה חשוב- גלגלים גדולים ועדיף בודדים (לא כפולים כמו ברוב עגלות/טיולונים) שיש סל תחתון גדול ידית אחד שלמה משקל - שיהיה יותר קל מעגלה שלנו מגן שמש גדול שיש מצב שכיבה, לא חייב 180 מעלות שיהיה פגוש מקדימה ולא יקר סגירה של טיולון חשובה למי שנוסעת הרבה עם רכב, לי זה לא חשוב כי טיולון אצלינו רק לטיולים בחוץ (אין לי רכב) ויש לנו "מגנום 3" של ד"ר בייבי. אני מאוד מרוצה, וילד לא מתלונן, למרות שאין לו מגש לרגליים, אבל לי זה לא נראה רלוונטי. יש לד"ר בייבי טיולון חדש, דומה למגנום, הייתי בודקת אותו (ספורטליין, או משהו כזה)

איילה780

New member
צריכה המלצה למיטה...

בדקתי ויש כמה מרכיבים, עץ מלא או לא עד כמה זה משנה?? מזרן מצאתי אולימפיה, פולירון, מזרן כחול (כמו בעצמל'ה) וידר יש יותר טוב או פחות? מה מומלץ?? מניסיונכן איפה קניתן ועל מה ממליצות? תודה

מה שמתאים לכיס ...

עץ מלא מן הסתם עולה יקר יותר. לגבי מזרון של פולירון,אני אישית ממליצה עליו בחום,אני ישנה על כזה ומאד מאד מרוצה. ממליצה לקנות בחברה אמינה שתיתן לך את הכי טוב שאת יכולה לקנות.

buba300

New member
מומלץ בחום! איזי בייבי סנטוריני

טיולון ממש נח וידידותי לאם ולילד. יש גם תוספת והגבהה לכרית. מאוד זול (חיקוי של מקלרן). בחירה של מס' צבעים. הגגון שלו גדול ורחב נגד שמש. גלגלים שרצים מהר. גבוה עם 2 ידיות (אפשר לעשות קניות ולשים סלים?). יש גם תוספת סל למטה. הילד יכול לעלות ולרדת כשהוא גדל וזה מאוד נח. קל לעלות על הטיולון. 4 מצבים. יותר טוב מזה, אין!

ממליצה מאוד על פג אריה

אני חיפשתי טיולון שיהיה "עגלה שניה" בערך בגיל הזה והיה חשוב לי שאביגיל תוכל לישון בו בנוחות (זה היה רלוונטי אז) ואהבתי מאוד את הפג אריה- הוא יחסית סגור ועוטף, יש לו פגוש נוח, גגון רחב, כיסוי רגליים לחורף, סל גדול, והקיפול/פתיחה שלו- חלום
הרבה יותר שווה מהאינגלזינה-קיפול-מטריה שיש לי.. שני חסרונות- אחד הוא המחיר (800-850 ש"ח) והשני הוא גם יתרון- הוא שוקל מעט מאוד (פחות מ- 6 ק"ג) ולכן מתהפך אם תלוי עליו תיק ואין ילד בעגלה.

למעלה