שרשור פרק Crush

KerenWelling

New member
ייייייייאאאאאאאאאאא

ראיתם את הפרק?!?!?!?!?!?!?!??! יוווווווו יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב עליו!!! כנסו מהר לצ´אט. לחדר Smallville

ברודי

New member
חח הוא היה כ-ז-ה חתיך בסוף הפרק

יו היה פרק מקסיםםםםם.... היה איזה 2 רמיזות על סופרמן. ובכלל כל הקטע שלנה מתחילה לקלוט שהיא מאוהבת בו... גדול!!!

Lizz

New member
הצ´אט של תפוז לא אוהב אותי

יש חדר במירק?

Sofia Loren

New member
היי....

היי קרן....הצטרפתי לפורום שלך...חחחחחחחחחחחחחחח אז מה קורה?? רואים איך את מתלהבת מהסידרה והכל.....אני עדיין לא יודעת מי זה מי..אבל התחלתי לראות...

Lizz

New member
הפרק של היום:

אני כה מאושרת :) נ.ב של מי הביצוע של time after time שהיה בלוויה?

levp1

New member
איזה פרק יפה

אחד הפרקים היפים ביותר של הסדרה

Iris cream

New member
אלוהים, איזה פרק מדהים.

איזה מזל שהקלטתי אותו. אני ממש ממש בכיתי. הקטע של הלוויה עשה לי צמרמורות ורק על לחשוב עליו יש לי דמעות בעיניים. אם לא הבנתם, אז קלארק בחר ללכת עם קלואי ולא עם לנה- וזה התבטא בחלק האחרון כששמו את השיר המהמם ההוא. טיים אפטר טיים, ראו את שתיהן, ואותו לבד. ואז קלואי סימנה לו לבוא איתה והוא בא איתה, משאיר את לנה לבד. אוף, גל. אתה צריך להיות פה. אני גרועה בדברים כאלה.

BlueCarrera

New member
הם מושכים את זה כמו מסטיק...

איזה בעסה... לנה בדיוק עמדה להעיף את המסכן הזה, ועכשיו היא בטח לא תעשה את זה בגלל שהיא תרחם עליו. (אני בטוח)

אגסית

New member
וואו... סוף סוף התקדמות!

אבל.. מה עדיף לקלארק? להיות עם לאנה? או עם קלואי....? אבל תכלס, פרק טוב!

אגסית

New member
זה לא עניין אם היא יפה או לא!!!

שניהן יפות.. אבל זה ממש לא צריכה להיות סיבה בשבילו להיות עם אחת מהן... ממש לא קשור.... אניוואי, הכוונה היא, למי יותר מתאימה לו...

ברודי

New member
נראה לי אף אחת

נראה לי שבסוף הוא לא ישאר עם אף אחת כדי שכאילו ההמשך הרציף לסמולוויל זה לויס וקלארק או שיביאו מישהיא שיקראו לה לויס ליין... (הי, זה ניחוש לא
)

KerenWelling

New member
אבל זה עדיין לא אומר ש...

אסור לו להתאהב או לאבד את הבתולין למישהי!!!!! עד ללואיס יש עוד זמן.......

BlueCarrera

New member
לידיעתך...

קלארק פוגש את לואיס בעבודה שלו כעיתונאי, ולוקח הרבה הרבה זמן עד שקורה בינהם משהו. אז זה לא יקרה, לא בסמולוויל.

למעלה