שרשור פרק 4

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 4../images/Emo70.gif

כל הנושאים לגפי פרק 4, שרשרו בבקשה לפה. לצערי פספסתי את רבע השעה הראשונה, ככה שאם מישהו יכול להסביר לי מה היה, אני אודה לו מאוד.

SUE ME

New member
תקציר הפרק

קאזינו השייך למשפחת פולק מתפוצץ במרכז תל אביב. מהמקום נראה נמלט יואל קמינסקי, איש העולם התחתון המשמש גם כמקור של אודי. מחיר הפיגוע: ארבעה הרוגים. פקד קרן אלמגור, הממונה על חקירת הפיגוע מסרבת לתת לאודי להכנס לזירת האירוע. כשאודי פוגש מחוץ לזירה את סגן ניצב, מומי לוי, מפקד המחוז, מעדכן אותו האחרון, כי המשטרה מחפשת את קמינסקי כחשוד בהנחת המטען, היות והוא נראה נמלט מהמקום. אודי פוגש את קמינסקי בדירת המסתור בו הוא מסתתר ביחד עם לילי אשתו הנמצאת בחודש התשיעי להריונה. קמינסקי נשבע לאודי שלא ידו במעל, הוא חושש לגורלו היות והמשטרה מפיצה לכל עבר שהוא הוא החשוד העיקרי, ועכשיו זה עניין של זמן עד שאנשי פולק יחסלו אותו. אודי מתלבט האם להסגיר אותו למשטרה לסבך אותו, ומצד שני להציל אותו מידו הארוכה של הפולקים. הוא מתייעץ בסוגיה עם שניאור. שניאור בעד ההסגרה, אודי סבור כי אסור לעיתונאי להסגיר מקור אפילו למען הצלת חייו. אודי חושד כי אורית מנהלת רומן עם הבוס שלה במשרד הפירסום, הוא מגייס לעזרתו את רז חברו החוקר הפרטי כדי שיתחקה אחרי אורית. אילני עוזב את העיתון לאחר שנתפס בקלקלתו, הוא מבטיח לאודי שעוד יפגשו, במקומו מביאה רכזת הכתבים נילי את סימה, כוכבת המקומונים, ונפתחת מלחמת עולם בינה לבין אודי. שאולי הצלם נכנס למשבר לאחר שצילם ילדה שנהרגה בתאונת דרכים, ונכנס "למשבר אמנותי". היה פרק חזק...

LILA NUMBER 1

New member
ריגש אותי מאוד

איזה פרק, איזה פרק... שכטר מדהים, ליאור מילר כ"כ נוגע...

Chandler Rulz

New member
תודה ../images/Emo13.gif באמת תהיתי מה קרה לשאולי..

חשבתי שהוא באיזה טריפ גרוע

SUE ME

New member
אגב

פיספסתי בכתוביות את השם של השחקן שמשחק את יואל קמינסקי... הוא פשוט מעולה, ואני לא זוכרת שראיתי אותו לפני כן. חוץ מזה, אני חושבת שראיתי את השם יואל קמינסקי בכתוביות ברשימת התסריטאים או משהו... הכצעקתה?

LILA NUMBER 1

New member
קוראים לו ניר מנקי כמדומני

אני חושבת שראיתי אותו מזמן מזמן משחק באיזה סרט סטודנטים על גובים של ההוצאה לפועל... הוא שיחק איזה איש משפחה שאנשים של ההוצאה לפועל באים אליו הביתה. אבל אולי אני טועה וזה לא היה הוא... בכל מקרה הוא היה מאוד דומה לו. בכל מקרה הוא מאוד שכנע אותי אתמול, והיחסים שלו עם אשתו והכאב של הפרידה שלהם מאוד נגע ללב- מתחבקים ושוב מתחבקים וקשה להפרד.... יא ווארדי איך בכיתי...

חחח שאול היה כזה מפגר...

אהבתי איך שאודי כל שניה משך אותו והכריח אותו לבוא אחריו... זה היה ממש עצוב כשאשתו של יואל בכתה.. תגידו לי אתם חושבים שלאודי יהיה רומן?

LILA NUMBER 1

New member
אם לא אני צנצנת ../images/Emo72.gif או כוס בירה

אני מציעה לפתוח פה הימור תוך כמה פרקים זה יקרה... אני מהמרת על פרק 1. האפשרויות: 1. עם קרן השוטרת (שרון זליקובסקי) במיוחד לאור המתח המיני ביניהם כבר מהפרק הראשון... וגם בגלל שעכשיו שניהם מתעסקים באותו עניין (קמינסקי). 2. עם סימה (אורנה פיטוסי) שמצטיירת כרגע כאוייבת גדולה, גם שם יש מתח מיני...

SUE ME

New member
ההימור שלי:

4 פרקים (דהיינו פרק 8) רומן עם נילי (צופית גרנט)

amst

New member
ברור שזליקובסקי

היא הכי רוצה או סתם סטוץ ד"א זליקובסקי למדה איתי בבצפר יו..לגעת בי

Chandler Rulz

New member
פרק באמת טוב ../images/Emo13.gif

ומישהו שם לב לתפקיד אורח של עודד מנשה?
רק אני מצאתי את זה מוזר מידי? אבל לדעתי עודד הוא שחקן עם פוטנציאל ענק, אבל יהיה לו קשה להתנער מה"טייפקאסט" אם אפשר לקרוא לזה ככה..

SUE ME

New member
ואללה איך שכחתי

עודד מנשה בתור פתלוג זו הברקת ליהוק קורעת

SUE ME

New member
בכלל הליהוק פה

הוא הברקה אחת גדולה- אייל שכטר בתור כתב פלילי בתפקיד ראשי לסדרת טלוויזיה זה לא הדבר הכי צפוי - שיחקו אותה פה בגדול. יורם יוספברג חוזר למסך הקטן שלנו בתור שניר, אחת הדמויות החביבות עלי ביותר עד כה. צופית גרנט כרכזת מערכת- שוב שיחוק. ירון מוטולה בדמות האיש הרע, אחרי הילד המתוק שהורגלנו לראות אותו עד פה- שיחוק מס' 4. וגם שרית רוזנשטיין ואיציק זוהר בתור עצמם- מאוד אהבתי. היה לי עוד משהו להגיד, אבל שכחתי... עוד מעט...

amst

New member
מי אלה כל האנשים האלה??

איך אתם מכירים את כל השמות שלהם כבר? אולי תשימו איזה תמונה..שנחבר לשם פנים? ודרך אגב..לא ראיתי..אבל עודד מנשה בתור פטולוג נשמע ענק את שכטר אני לא אוהבת סורי

למעלה