שרשור פרק 30

elad2419

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 30../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן את כל התגובות שלכם על הפרק.
צפייה נעימה

יאוו איזה פרקקקקקק../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחח הכי הרגה אותי ברוריה!! והכי הכעיסה אותי הלנה גרר איזה גנבת!!שיעיפו אותה מטראנס כברר!!

לאאאאאאאאאאאאאא

התחלתם להיות מושפעים!! זה כבר ההודעה השניה שאתם אומרים "הכי" על משהו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קובי221

New member
תגידו, מתי אמרו באיזה יום יש ללינג-

חופש?, פספסתי זאת? לא יכול להיות.. ואם כבר, מתי יש לה?

MoRanSex

New member
פרק מהמם אבי היה פגז היום תגידו

שהוא לא השחקן הכי טוב אני חולה לו על התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

יוו איזה פרק אלוף

בא לי מזה להיכנס בהלנה הגנבת הזאת מה היא חשה וסוף סוף הבנתי מה הקטע שלה אם אנבאל....אנבאל חולה במשהו והיא צריכה השתלה ואין להלנה כסף להשתלה הזאת...מגיע לה שהבת שלה תמות!!! יווו אני מתה על עומר הסקסי הזה אבל הפעם היה מזה בא לי לבעוט בו איך הוא איים וקילל את רז חוצפן..!!! ואביב אלוש הזה גם חתיך הורס וגם משחק מעולה יוו איזה טוב הוא משחק!

Miss Taubenfeld

New member
רז יותר גבוה מעומר חחחחח... ../images/Emo6.gif

איזה חמוד רז..
הוא מה זה דואג לכולם.. ומקס כזה רשע!!
אי מקווה שיעל לא תהיה עם שי הבמאי.. יש בו משו מעצבן.. וראיתם את הפרסומת של הפרק הבא..? נדב ישמע על שירה ועומר..
איזה מבט היה לשירה.. הסדרה הולכת ומשתפרת!!

לירונת

New member
../images/Emo176.gifמגיעה לאדם בעיטה בתחת.

מגיע לו שרז מתייחס אליו ככה.

Miss Taubenfeld

New member
נכון! וזה בגל שהו-א התייחס אליו ככה

פסדר אז אתה לא גיי אבל למה לנפנף בחורות מול העיניים של רז?? אתה יודע שזה פוגע בו למה הרוע הזה

לירונת

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo45.gifחוצמזה, נראלי שההתנהגות

שלו נובעת מזה שהבנאדם *כן* חולה על רז... הוא סתם מכחיש את זה. זה נראה כאילו הוא מנסה להוכיח לעצמו שהוא לא גיי מאשר ליולי ולאחרים. ובדרך הקקע הקטן פוגע בעוד אנשים, ומתחיל עם אחותו של רז!
טמבל
רז צריך לפטר אותו... דחוף...

TauberiT

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

לא הייתי בבית, בבקשה ספרו לי כל דבר שקרה! אני אתגעגע כל כך ליחיאל'וש! ואני לא אוכל לראות גם מחר:[ תודה מראש:]

למעלה