../images/Emo58.gif פרק מצוין!!!!!!
אני בטוח שהפרק הבא יהיה מצוין - סוףעונה, והי! לא באמת ציפיתם שהפרק הזה יהיה מרכז האקשן,נכון? שומרים את האקשן לפרק הסיום. הירו ואנדו - סליחה, "קשת הארגמן" - אהבתי את השיתוף פעולה שיש בינהם. לדעתי הירו מדמם - בגלל שהגוף שלו לא רגיל לכוחות - הרבה זמן לא השתמש בהם ולכן המערכת האנטומית נרתעה מהאפקט של הכוח שלו, ובשילוב עם החישמול של קשת הארגמן, נראה לי בכלל הירו צריך לראות רופא ומהר. אולי פיטר- הוא אח (סיעודי...)... לא הבנתי אם הירו קיבל את כ-ל הכוחות שלו, כלומר גם לשגר את עצמו וגם לעצור את הזמן - רק השני מבינהם פועל... מייקה - ענק!! איך הילד הזה עומד מול הרוצח ומדבר איתו - היתי בטוח שהוא יגיד לסילאר : אני פונה ללב שלך... מאט - למי שלא הבין עדיין - בעונה הזאת - וכנראה בעונה הבאה - הדמות שלו תהפוך לדמות שהמשפחה יותר חשובה לה. רואים שהכותבים הוסיפו מימד שלא כל כך הכירו במאט - אולי בעונה הראשונה... הצד של איש המשפחה, האבא, המגן על הבית. מאט השתמש הרבה בכוח שלו בפרק הזה - הוא גרם לסוכנים לא לראות אותו ואת ג'ניס+מאט ג'וניור, ולפני זה הוא יכל להתריע שהם מגיעים ולהזהיר את ג'ניס. סילאר - היה צפוי שיהיה לו משבר זהות. כמו לכל מי שיש יכולת שינוי צורה, גם מיסטיק - שאגב הצורה האמיתית שלה זה אשה בעלת עור כחול,וגם לה יש בעיות משלה... לדעתי הכוח שסילאר לקח- השינוי צורה - הוא אלרגי אליו, ולכן הגוף שלו מגיב בצורה כזאת,לא ממושמע לפקודות של המוח... אהבתי את הדו שיח עם האמא שלו - סילאר הוא אחרי הכל תמיד יישאר ילד של אמא, לא משנה כמה הוא רצח, ולמה. איך צחקתי כשראיתי את הסצנה בסוף, שסילאר קם!!!!!!!!!!!!!! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגדול - פרק ענק - בשבוע הבא מחכה לנו פרק הסיום שצריך להיות סופר דופר ענק!!!!!!!!!