שרשור פרק 24!

necky

New member
וואי מכושפות../images/Emo99.gif

אני מתגעגע לסדרה הזאת

Shira1235

New member
מ-ש-ע-מ-ם

גיבורים מוציאה אותי מדעתי! הסידרה שכל כך אהבתי הופכת מרגע לרגע ליותר ויותר משיממת! מה כל התסביך הזה עם סיילר? נראה לי שחפרו עליו מספיק העונה. לא הבנתי את הסוף. הוא בלתי פגיע? הוא יכול לחיות גם אם הורגים אותו בראש? זה אמור להיות הפרק האחרון לפני סיום העונה. לדעתי הוא היה מיותר. פרק 25 חייב להיות ממש ארוך כדי לסיים את כל מה שהתסריטאים שם סיבכו. פרק משעמםםםםם!!!

אחד הפרקים הכי משעממים שהיו בסדרה עד כה

איך אני שונאאאאאאא שהם מבזבזים פרק שלם בסתם להעביר את הזמן בלי שום עלילה מיותרת בדיוק כמו הפרק של שבוע שעבר... "1961"... חרא חרא חרא מעניין איך תסתיים העונה שבוע הבא...

Billy Shirs

New member
פרק מדהים.../images/Emo58.gif

אני מתה על פרקי סיילר בסדרה, הוא הדמות הכי מעניינת בסדרה ופחות או יותר בטלוויזיה של היום
. אהבתי את הקריצה שעשו לשרה"ט כשסיילר מדבר עם עצמו, ופעלולי המצלמה, ובכלל סיילר דיי התחרפן לאחרונה. מה שמוזר אבל זה שעד לא מזמן הייתה מישהי הרבה יותר טובה מאימא שלו שאהבה אותו כפי שהוא, אבל מאיזשהי סיבה הוא הרג אותה ושרף את גופתה בעזרת חשמל. צק צק. הוא היה צריך להפוך לאל
חוץ מסיילר ודנקו, שהמשחקים האלה שלהם מדליקים נורה אדומה בראש של כל פאנגירל, הפרק היה דיי חלש - מאט לא ממש עשה שום דבר והוא גם לא ממש מתנהג בהיגיון. לפני שבוע בערך נהרגה מישהי שהוא אהב מאוד, התחרפן למענה וגם כמעט רצח. אבל הופ, הנה אשתו לשעבר, שבגדה בו והסתירה ממנו שהילד הוא גם שלו, והכול יופי טופי והוא גם רוצה לחזור אליה! זה פשוט מוזר... דנקו היקר שתקע בנתן כדור אכזב מאוד כשהתברר שמדובר בחצי הרדמה. אני ממש רוצה שהוא ימות כבר, הוא משעמם, מעצבן ולא משתמש בכוח שלו אף פעם. השיחה בינו לבין סיילר, however, הייתה פשוט מעולה (בעיקר כי סיילר עשה את רוב הדיבורים
). הירו ואנדו היו חמודים, מתנהגים כמו זוג נשוי וסוף סוף הירו קיבל את אנדו כשווה לו (אוווווווו). מהו דימום האף המסתורי שתקף פתאום את הירו? לדעתי הוא נבע מכך שאנדו החזיק אותו וטען אותו קצת. אם אני צודקת (אבל אני אף פעם לא צודקת), בפרק הבא הירו גם יעצור את הזמן.

ET2k

New member
לא הבנתי לגמרי את הסוף ../images/Emo58.gif ../images/Emo10.gif

דנקו תקע את הסכין במקום הלא נכון וסיילר עשה את עצמו, או שהוא הצליח לקום בשארית הכוח שלו? זה נראה כאילו הוא תקע לו את הסכין בראש במקום בעורף.

צריך בראש.../images/Emo58.gif

אבל כנראה הוא לא פגע באותו מיקום מיקרוסקופי, שסיילר התכוון אליו לפני כמה פרקים.

nk29

New member
../images/Emo58.gif פרק מצוין!!!!!!

אני בטוח שהפרק הבא יהיה מצוין - סוףעונה, והי! לא באמת ציפיתם שהפרק הזה יהיה מרכז האקשן,נכון? שומרים את האקשן לפרק הסיום. הירו ואנדו - סליחה, "קשת הארגמן" - אהבתי את השיתוף פעולה שיש בינהם. לדעתי הירו מדמם - בגלל שהגוף שלו לא רגיל לכוחות - הרבה זמן לא השתמש בהם ולכן המערכת האנטומית נרתעה מהאפקט של הכוח שלו, ובשילוב עם החישמול של קשת הארגמן, נראה לי בכלל הירו צריך לראות רופא ומהר. אולי פיטר- הוא אח (סיעודי...)... לא הבנתי אם הירו קיבל את כ-ל הכוחות שלו, כלומר גם לשגר את עצמו וגם לעצור את הזמן - רק השני מבינהם פועל... מייקה - ענק!! איך הילד הזה עומד מול הרוצח ומדבר איתו - היתי בטוח שהוא יגיד לסילאר : אני פונה ללב שלך... מאט - למי שלא הבין עדיין - בעונה הזאת - וכנראה בעונה הבאה - הדמות שלו תהפוך לדמות שהמשפחה יותר חשובה לה. רואים שהכותבים הוסיפו מימד שלא כל כך הכירו במאט - אולי בעונה הראשונה... הצד של איש המשפחה, האבא, המגן על הבית. מאט השתמש הרבה בכוח שלו בפרק הזה - הוא גרם לסוכנים לא לראות אותו ואת ג'ניס+מאט ג'וניור, ולפני זה הוא יכל להתריע שהם מגיעים ולהזהיר את ג'ניס. סילאר - היה צפוי שיהיה לו משבר זהות. כמו לכל מי שיש יכולת שינוי צורה, גם מיסטיק - שאגב הצורה האמיתית שלה זה אשה בעלת עור כחול,וגם לה יש בעיות משלה... לדעתי הכוח שסילאר לקח- השינוי צורה - הוא אלרגי אליו, ולכן הגוף שלו מגיב בצורה כזאת,לא ממושמע לפקודות של המוח... אהבתי את הדו שיח עם האמא שלו - סילאר הוא אחרי הכל תמיד יישאר ילד של אמא, לא משנה כמה הוא רצח, ולמה. איך צחקתי כשראיתי את הסצנה בסוף, שסילאר קם!!!!!!!!!!!!!! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגדול - פרק ענק - בשבוע הבא מחכה לנו פרק הסיום שצריך להיות סופר דופר ענק!!!!!!!!!

רגע...../images/Emo58.gif

אז יש עונה 4?!? |שמח| מז"א קשת הארגמן? ומאיפה לך שהאישה הכחולה היא אכן הצורה המקורית של מיסטיק? ידוע מי האמא האמיתית של סיילר?

Billy Shirs

New member
ידוע../images/Emo58.gif

אבא של סיילר רצח אותה לנגד עיניו כשהוא היה מאוד קטן (לא פלא שהוא יצא כזה פסיכופת).

nk29

New member
תשובות..... ../images/Emo58.gif

יש עונה רביעית, סליחה, תהיה - עונה רביעית של גיבורים. קשת הארגמן - זה השם שאנדו בחר לעצמו בגלל הכוח שלו - החישמול שלו, הוא אמר להירו שהם צוות כמו באטמן וקשת הארגמן - והירו אומר לו, לאנדו שזה שם נחמד- אבל מתאים לבחורה.... בתור חובב אקס מן - קראתי לפני הרבה זמןחוברת - יחסית נדירה - שבה הראו שמיסטיק איבדה הכרה, וגםהיה זיכרונות מהתקופה שהיא היתה תחת הפרוייקט של אקס - אלה שעשו את הניסויים על וולברין - אגב שםהיא קיבלה את חלק מהכוחות שלה, והיתה בת זוג של לוגן/ וולברין, .... אניווי... מראים בקומיקס שהזכרונות שלהבתור ילדה קטנה היו שהיתה ילדה עם עור כחול - וכולם הציקו לה - מזה יודעים שהצורה המקורית של מיסטיק - רייבן דארקהולם - הוא אישה בעלת עור כחול. אמא של סילאר - הביולוגית - הראו שהיא נרצחת מול הפרצוף שלו כשהיה ילד. לפי מה שיודעים לא היו לה כוחות, רק לאבא שלו. אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות....

Billy Shirs

New member
שמתם לב לקטע הכי טוב בפרק?../images/Emo58.gif

כשניית'ן התחיל להתבכיין לסיילר, הוא אמר לו "אתה פסיכופת", וסיילר גלגל עיניים בהודאה
זה היה אחד הקטעים הקומיים הטוביםםםם

למעלה