שרשור פרק 24!

../images/Emo41.gif שרשור פרק 24!

מצחיק שהשבוע גיבורים משדרת את פרק 24, בזמן שהסדרה עצמה של "24" מגיעה לשיאים חדשים!
יחי ג'ק באוור.
(למרות שהוא גוסס למוות...
)

BeRo

New member
../images/Emo58.gif איך לעזעזל סיילר נכנס בשקט לחדרים?

בלי שישימו לב אליו?! אני מתחרפן מהשטות הזאת, אין לו שום כח שקשור לזה... מצאתם לזה הסבר?

../images/Emo58.gif סיילר, סיילר, סיילר!!!!!!! חח...

פרק מדהים שעוסק בפסיכולוגיה של סיילר. עד כה, כל הכוחות הוטמעו ב-דנ"א של סיילר, אבל כעת כוח שינוי הצורה גורם לו להתחרפן. אין לו אישיות ספיציפית להיות, והוא מתחיל לשכוח שהוא סיילר. אופייני ביחס לאנשים משני-צורה. תמיד תהיתי מהי הצורה האמיתית של מיסטיק מהאקס-מן... לא האמנתי לקשקשים הכחולים האלה. ושוב, כמו שהתלוננו פה מקודם על ניית'ן וחוסר ההחלטיות שלו, כך גם סיילר. פעם הוא בצד הרעים, פעם הוא בצד הטובים... פעם הוא עוזר לאנג'לה, פעם הוא עוזר לדנקו. פעם הוא הורג אנשים, ועכשיו נעזר במייקה כדי להציל את אנשי-הכוחות. לשם שינוי, אהבתי את סיילר הפעם - מתחזה למייקה, חוטף יריה, מת. ועכשיו דנקו לא דואג מ"ראבל" - מה שמסיר מעל מייקה את סכנת המוות. אבל הסצנה הזאת גם העלתה לי ת'מחשבה, איך יהיה הסוף של סיילר. מה, ת'כלס, הוא יחיה לנצח?
ויהרוג את כולם? ומה אז?

רגע! לא סיימתי... ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

סיילר משתגע ועושה דו-שיח עם עצמו... הוא מדמה לעצמך שהוא אימא שלו, וכך מגיע בשיחה לכך שאמא שלו סולחת לו. הוא מתחיל לחוות רגשות אשמה על הרצח של אמא שלו, סופסוף... קצת אמפתיה. כל מה שסיילר צריך, הוא דגימה קטנה של דנ"א מהנשיא - וסיילר יהיה נשיא ארה"ב! כמו שנוח אמר: "the most powerful man on earth..." לחיצת-יד, זה כל מה שסיילר צריך. לחיצת-יד! מעניין אותי איך דנקו ינסה לעצור אותו. דנקו משכנע את סיילר להיות סוכן-שטח, בזמן שלסיילר יש תוכניות גדולות יותר: להיות מישהו חשוב יותר! מיוחד יותר!!!
דנקו בוגד בסיילר - וכולם נתפסים: ניית'ן, אנג'לה, נוח, קלייר, מוהינדר!
הירו בשביתת כוחות + אנדו שמנסה להבין מה קרה. פיטר ומאט פארקמן חופשיים. ומייקה כנ"ל.

BeRo

New member
משעמם... אני ממשיך לראות מתוך נימוס

אני לא מבין למה הם משעממים אותנו כל כך.

אתם קשורים רגשית? ../images/Emo6.gif

אני בטוח שלא יפריע לסדרה אם לא תראה פרק אחד, חחחחחחחח...

BeRo

New member
לא נעים...

היא תשאל שאלות ותחשוד,תחשוב שיש לי סידרה אחרת... (ויש הרבה) חוץ מזה, לא יפה ככה ברגעים הקשים ומשעממים לזרוק אותה... הכי טוב לשנינו אם היא תחזור לעצמה. לא ככה?

שבוע הבא סיזון פנאלי?!?!?!? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif325

טריילר לפרק 25 - http://www.youtube.com/watch?v=L1HhpCkMHhw פתאום קלייר, אנג'לה, מוהינדר וניית'ן חופשיים? מה קרה?? והירו מתעלף.
ניית'ן ופיטר ניגשים להילחם בסיילר, ומצהירים אהבות. האם זה הרגע האחרון שלנו איתם?? אנג'לה בוכה
אחד מהבנים שלה בטח מת בקרב...
סיילר: "הו, קלייר הולכת לכעוס עליי נורא..." הולי קראפ, מה הוא כבר עשה?? רק שלא יהרוג את נוח

ET2k

New member
אם כבר... ../images/Emo58.gif

לדעתי יהרגו את ניית'ן כי הוא היה אמור למות בכל מקרה מוירוס בעונה השניה, והוא הדמות הכי פחות חיובית מבין 'הטובים'. הסצינה עם הכוח הכחול הזה של סיילר מזכירה בול את זה מהעתיד בעונה 1 (זה אמור להיות החשמל כנראה למרות שזה בצורת כדור...)

האם זה אומר שלא תהיה עונה רביעית? =[../images/Emo58.gif

כי הרי העתיד מהעונה 1 הולך להתקיים, ואז אין עוד עלילה לייצר. =[

ET2k

New member
כבר שכתבתי כבר, הפרק ההוא נקטע באמצע:

זה העתיד שבו לא התרחש פיצוץ אטומי, אבל אנדו מת...

Sandro

New member
מממ ../images/Emo58.gif

ב-24 באמת מגיעים לשיאים חדשים.. הפרק האחרון שהיה (לא ראיתי עדיין את החדש) היה מעולההההה לעומת זאת גיבורים הגיעה לשיאים חדשים של שיעמום טוטאלי והתבדרות (פיזור) מוחלטת בעלילה, שום קונסטנטיביות.. פעם סיילר, הוא טוב, פעם רע, פעם נייתן נחמד, פעם נייתן רע, פעם פיטר אפס.. ולצערי הוא עדיין נשאר אפס מאז העונה האחרונה. הירו ואנדו.. בוווווורינג. מאט, הבן שלו ואישתו.. קצת פחות מהירו ואנדו, אבל עדיין בורינגגגגג קלייר עם פוני של ברבי בורינגגגגגג אני מהמר שנייתן מת בפרק הבא.

כפרק הלפני האחרון, ../images/Emo58.gif חבל! לא התקדם ממש.. היה משעמם לרוב. הקטעים עם סיילר היו מוזרים ודיי משעממים.. לא ברור כל רגע אם הוא טוב, רע.. עדיין לא הבנתי מה הייתה הכוונה של ניית'ן עם התוכנית שלו מההתחלה.. ופתאום כולם סלחו לו? פיטר, קלייר, נוח, אמא שלו.. כולם ניסו להילחם נגדו.. ועכשיו לאף אחד לא אכפת?.. נקווה שהפרק האחרון יהיה טוב!

אגב, ראית מכושפות לא? הסוכן הזה שסיילר מתחפש אליו מזכיר לי את Mr.Right שפייג' זימנה לעצמה באחד הפרקים.. (ואז זה יצר כפיל שלו שהוא היה רע וזה)

ובכל זאת אני חושב שזה הוא..../images/Emo58.gif מוזר שלא רשום בIMDB מי שיחק את הסוכן הזה, אבל זה כן נראה לי הוא. חוץ מזה שבמכושפות הוא היה ב2004.. והרי התמונות > צד ימין > מהפרק במכושפות באמצע > תמונה מIMDB של השחקן של מכושפות צד שמאל > בגיבורים זה הוא../images/Emo88.gif

למעלה