שרשור פרק 14!

../images/Emo41.gif שרשור פרק 14! ../images/Emo41.gif

ראיתי שאף אחד עדיין לא פתח שרשור אז החלטתי לפתוח =) כל מה שקשור לפרק - לכאן
! צפיה נעימה!

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifוואי איזה מתח!

אני לא מאמינה
מעניין מי כיבה להם את הכל
סער כבר ממש אבל מ-מ-ש מתחיל לעצבן אותי!!
ומאיה הזאת בוכה בגלל שטויות
פרק חמוד:]

איזה פרק מ-ע-ו-ל-ה..!!../images/Emo13.gif

לא יודעת..אני אהבתי אותו..
בטי הייתה ממש חמודה!! למרות שהיא בקושי שיחקה בפרק הזה.. וגם חלי.. שנהבי תמיד מדהימה.!! ואהבתי את הירידות של אלי על סער..
חחחחחחחח.. איזה סיום מוזר.. אבל טוב..
מפרק לפרק הסיום רק נהיה יותר ויותר טוב..!

היה פרק ממש טוב:)

איזה מפגר סער%#^ אני כ"כ שונאת אותו!! מה הוא מכבה להן את החשמל?!
אריק וחלי כאלו חמודים ביחד

היום היה ה-פ-ר-ק!! ../images/Emo39.gif

הפרק היום היה פשוט מעולה!! חלי ואריק כל כך חמודים.. מאיה הרגה אותי איך היא התעצבנה על הבובה - הבובה באמת מכוערת.. איזה מניאק סער, מה הוא הורס להן את ההופעה. נדמה לי שהרוסי הזה יציל את ההופעה שלהן(נדמה לי)

פרק יפה!

אני מתערב איתכם שחלי תחשוב שזה בגלל החילול ד"א איזו כוסית חלי אבל עם המטפחת לא.. לדעתי זו תהיה רק תקלה טכנית קטנה והן ימשיכו במופע.. סהר מעתבן אותי חח איך אחרי שאריק תפס אותו אז הוא אמר לו היי גבר חח ובמקום אריק הייתי נכנס באימא שלו.. לא נורא,היה פרק סבבה

ac19

New member
הפסקת החשמל=חלק מההופעה!!

לפי דעתי ההפסקת חשמל זה חלק מההופעה שהבנות תכננו! הבנות לא היו מופתעות בכלל מההפסקת חשמל! אבל היה פרק חבל על הזמן!

וואלה. אתה צודק..../images/Emo39.gif

בגלל זה קלטתי אותן צוחקות.. לא הבנתי למה הן צוחקות שיש הפסקת חשמל... או שיכול להיות שבאמת סער ניסה לקלקל להן את ההופעה.. הרי הוא לא סובל אותן.

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאבל למה לכתוב בכותרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל דבר שנוגע לעתיד הסדרה (גם מחשבות שלך) צריך לסמן בסימן
ולא לכתוב בכותרת

ac19

New member
כנס רגע

חברי הפורום שכתבו שכנראה זה סער או סהר איך שתחליטי לא עשו את הסימן הזה! ונו אז מה אם כתבתי בכותרת?? במלא יכנסו להודעה ויראו מה רשום! אם יש לזה סיבה טובה אשמח לשמוע!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאם שמים את הסימן../images/Emo58.gif

אז אנשים יודעים שההודעה תכיל מידע לגבי עתיד הסדרה! מי שלא ירצה לדעת מה יקרה ידע שלא לקרוא את ההודעה הזאת! ולא רושמים בכותרת למען אלה שלא רוצים לדעת!

ac19

New member
אבל זה רק דעה!

זה לא שאני אחד המפיקים (חבל שלא...) ואני בא לגלות מה יקרה... אבל אם את מתעקשת אני אשתדל לפעם הבאה!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifתראה את התגובה של סקעתית

בעמ האחת..... אני לא מתעקשת (אני דווקא מהאלה שחייבים לקרוא ספויילרים
) אבל יש כאלה שזה מפריע להם

Romibz

New member
פרק יפה

יש לי הרגשה שמי שכיבה את החשמל זה סער כדי ששוש וצוף לא יראו אותן מופיעות אבל זאת רק השערה.

למעלה