שרשור פרסומי

shay371

New member
רפואה וקבלה שעור יחודי של הרב יובל ראש מכללת

הרצאות יחודיות של הרב יובל הכהן אשרוב מהישוב אור הגנוז, שהוא ראש אילמה מכללה לרפואה משלימה ברוח היהדות ומגמת רפואה סינית. אלון וינג´ין הוא ראש מגמת הישם(הוויה יהודית שלווה מזרחית)שילוב של צ´י קונג,שיאצו ורפואה הנפש מתוך עולם הקבלה. אסף בילר ראש מגמת יוגה משלנו(שילוב לימודי יוגה והתבוננות יהודית) הלימודים מרתקים במקום כל כך מיוחד http://www.elima.org.il .

טאוֹ

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרסומי

ניתן לפרסם כאן סדנאות, הרצאות ואירועים מיוחדים שיתקיימו בקרוב, וכן ספרים או סרטים חדשים בתחום. נא לא לפרסם מוצרים, מטפלים ומוסדות לימוד - את אלה ניתן לפרסם בלוחות הפורום.

טאוֹ

New member
סמינר Nembutsu Samadhi עם ריוקיו אנדו

מאסטר ריוקיו אנדו - מייסד שיטת הטאו שיאצו, מורה, נזיר בודהיסט, מלחין ומוזיקאי - יגיע החודש לארץ וינחה בתל-אביב סמינר נמבוטסו בסופשבוע 20 - 21 ביולי. פרטים בתמונה המצורפת, להרשמה ניתן להתקשר למיכל גוטמן 054-8103085

סדנה חוויתית - אימון אישי בקבוצה

סדנה עוצמתית ומיוחדת, שמטרתה ללמוד לחיות את האני האמיתי שלך ולהצליח! בתאריך 11.07.07 בשעה 19:00-22:30 ברחוב בר כוכבא 42 בתל אביב, ליד דיזינגוף סנטר שיתוף פעולה מיוחד בין המאמנת מיכל הררי (מאמנת אישית, מדריכה לשינוי ומימוש עצמי, מטפלת בהילינג, כותבת ספרי התפתחות אישית), ודודי צמח (מנכ"ל Reflection - המרכז לאימון אישי ועסקי, ומפתח הגישה הרציונאלית-חוויתית לאימון) סדנה מעצימה שתשלב כלים מעשיים וחוויתיים מתחום האימון האישי והקבוצתי, ותמנה כ- 16 משתתפים. מטרת הסדנה: להכיר את האני האמיתי, ולהבין מהי הדרך להגיע אליו, ולהצליח ! יהיה מדהים! בסדנה: הכרות עם המשתתפים האחרים הכרת העוצמות האישיות שלי זיהוי המטרות שלי בחיי ולימוד הדרך לניסוח מטרה הכנת תוכנית פעולה להגשמת יעד בחיי החסמים האישיים שלנו והשחרור מהם כלים למימוש עצמי ללמוד לראות ולהרגיש את האני העתידי שלנו תרגילים בזוגות תרגילים בקבוצה הפתעות להרשמה, הפרטים נמצאים בחתימה שלי למטה

elirand2

New member
חיפוש מתנדבים לעבודה במטבח בחוות הבריאות

היינו שמחים לקבל אלינו עובדים שרצונם להשתלב בתחום המזון החי והאורגני (Raw Food) אותם אנשים שמאמינים בתזונה טבעית של מזון חי ואורגני, שמעוניינים ללמוד ולעבוד במטבח מקצועי בתחום. יתרון לאנשים בעלי רקע וניסיון בעבודה במטבח. אנו מטפחים ומגדלים בעצמנו גינה אורגנית שבה אנו מגדלים את שלל ירקות העונה, ומשתמשים בהם לצרכינו במטבח. למתאימים- יינתנו מגורים בקיבוץ אלומות שבו ממוקמת החווה + 3 ארוחות ביום המוגשות לאורחים בחווה. לפרטים נוספים על מצפה אלומות, אתם מוזמנים להתרשם באתר הבא: http://www.alummot.co.il/ ליצירת קשר ולפרטים נוספים, אתם יכולים להשתמש באחת מהדרכים הבאות: E-Mail: [email protected] פלאפון: 054-5818518 – במקרה שלא זמין, אפשר להשאיר הודעה ואשמח לחזור אליכם בהקדם בברכה אלירן

סדנת צלילים עיליים -overtones

הצלילים העילאיים"over tones" הם צלילים טבעיים שנמצאים חבויים בין הצלילים המוכרים לנו. בהפקת הצלילים העילאיים נשמעים שני צלילים : הקול הרגיל, וקול גבוה . מניסיונם של אנשים רבים, לצלילים אלו השפעה מרפאת ומדיטטיבית הן לשר אותם והן למאזין. "אתם מוזמנים לבוא ולחוות את הפלא המקום בו גלי הקול הופכים לויברציות שמימיות" אלעד שלו.

אדומה2

New member
קורס צמחי מרפא און-ליין- חדש בסינית ../images/Emo82.gif

אתר סינית בשיתוף עם שחר דוידמן גאים להציג את קורס צמחי מרפא און-ליין בהנחיית שחר דוידמן , קורס האון- ליין הראשון במסגרת "סינית קורסים". את כל הפרטים תוכלו למצוא בלחיצה כאן. אתם מוזמנים!

lir O

New member
לכל מי שאוהב לשמור על הבריאות

נפתחה קומונה חדשה בתחום השלומות ואיכות החיים http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27378 אתם מוזמנים לבוא ולבקר

tookmy

New member
איפה קונים את התמציות של

פרחי באך? ידיד שלי הגיע לארץ לתקופה ארוכה מאירופה. מסתבר ששכח שם את ערכת פרחי הבאך שלו. כרגע הוא נזקק למספר טיפות משתי תמציות במיוחד- כדי להכין מהן תמציות בעצמו- כדי לקחת בעצמו. לגבי השאר, אני לא הבנתי ממנו אם הוא רוצה לקנות או שיחכה שישלחו לו מחו"ל. אז איפה אתם קונים את שלכם? (הוא נמצא בטבעון והתפלא שאין כאן בכל בית מרקחת
) כמה תעלה ערכה כזו? איפה מומלץ לקנות?

אני קונה בחנות המכללה בה אני לומדת

שם כל הערכה (38 תמציות אם+ 2 בקבוקוני רסקיו)- 680 ש"ח. בקבוקון נפרד- נדמה לי 42 ש"ח, אך אני לא בטוחה. אם תרצי פרטים- אשלח לך במסר (שלא יהיה פרסום חינם...).

טאוֹ

New member
../images/Emo79.gif ערב של Hindu Jazz משובח

כשהטבּלה פוגשת את טורקיה, חליל הבמבוק במיילס דייויס והבוזוק בראגות עתיקות יומין, נוצרת מוסיקה קסומה ומיוחדת... ה-Global Village Trio מארחים את שלמה עוז בהרכב עם צליל ייחודי שמחבר בין הודו, הים התיכון והפאנק השחור. אמיר פרלמן: גיטרה ובוזוק רון 'שפאץ' כהן: חלילי בנסורי רם הדר: טבלה וכלי הקשה אורח מיוחד: שלמה עוז, גיטרה 10 מיתרים וסיטאר. לפרטים: שפאץ 0523591073 הכניסה חופשית, וגם יין של יקבי תשבי יזרום כמים... יום רביעי הקרוב, ה-4 ביולי, בשעה 21:30 בפאצ`ולי

נועיק

New member
רייקי 1 בתל-אביב מתחיל השבוע

ביום רביעי. לפרטים נא ליצור קשר טלפוני - 052-3917888 להתראות ותודה לטאו נועה

למעלה