שרשור פדיחות!

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif שרשור פדיחות!

אז יאללה למרות שזה מביך לפעמים, שכל אחד יספר על אחת הפדיחות הגדולות שלו לחברי הפורום...
לא להתבייש, זה קורה לכולם

yavin

New member
יאללה אני ראשון!

חחחח לי אין פדיחות... או לפחות לא משהו שאני מחשיב אותו לפאדיחה כי אני לא שםפ על אף אחד ומי שמכיר אותי אז מכיר גם את המשפט "תם נגמר שייך לעבר" כאילו מה שהיה היה... חחח

white queen

New member
ראיתי את המורה שלי עושה את צרכיה...

זה נקרא פאדיחה??????? פשוט יום אחד היינו בהצגה והלכתי שנייה לשירותים..ואהבלה לא נעלה את הדלת!!! (מי לא נועל...פאק!) ןאז ראיתי מה שראיתי....בעעעעעעעעעעע....ושתבינו אהבתי את המורה הזו....רובכם בטוח מכירים אותה......אוףףף למה נזכרתי בזה...עד שנגמרו לי הסיוטים!!!

יאלה אני שלישית...

טוף... זה קרא לפני שנתיים אבל אני זוכרת את זה כאילו זה קרא אתמול, מי שמכיר את בריכת גבעת השלושה (אז הלכתי לשם..) ואני רגילה לשים את הבקיני לפני שאני הולכת לבריכה (בבית..) הפעם שכחתי... והיתה לי שמלה צמודה גינס עם כפתורים. עכשיו אני פותחת את הכפתורים ליד הבריכה ואז אני מגלה... ש... חחחח אני ערומה (רק עם תחתונים וגופיה קצרה...) פאדיחה עולמית סגרתי מהר ונכנסתי למקלחות... היי אנשים אם אני כתבתי את הפאדיחה הזאת אז כל אחד יכול לכתוב פאדיחה... ו... אממ זה קרא בכיתה ה או ד עכשיו אני בכיתה ז'... טוף יום נעים -אורטלוש-

GGOODD

New member
פדיחה שלי ../images/Emo6.gif

אמממ... הייתי עם חברה שלי בבית (חברה קודמת) ואתם יודעים, מתמזמזים וזה קיצר היא ערומה לגמרי אני עם תחתונים ותמיד כשאני "עושה דברים" אני שם מוזיקה חזקה (שלא ישמעו...) ומסתבר שהיא הייתה חזקה מידיי שההורים שלי התחילו לדפוק בדלת שלי (שהייתה נעולה) כל כך חזק עד שהדלק נפרצה... חברה שלי עליי ואני מתחתייה ואמא שלי מסתכלת עליי ... היא (החברה) עשתה בנג'י מהמיטה ואני דפקתי צרחות לאמא שלי שתסגור את הדלת... היא סגרה את הדלת והלכה... זה היה נוראי

abup

New member
הפאדיחה הכי מגעילה שיש היא שלי!!!

ביום העצאות הייתי כל הלילה עד הערב למחרת בים ולא ישנתי בערך 46 שעות.. אז בערב חזרתי לראש העין באוטובוס.. אקיצר האוטובוס היה מלא אנשים אבל בכל זאת נירדמתי... ופתאום הרגשתי משהו רטוב על היד אז התעוררתי וגיליתי שבמשך כל הנסיעה טיללתי את כל הרוק שהיה לי בפה...
אפילו אני נגעלתי ובאמא שלי פאדיחה יותר מזה לא היתה לי אז עשיתי שאיבת רוק וחזרתי לישון!!
וואי אבל זה היה וואחד טילול אחד כזה שנמתח.!! אחרי זה לא הפסקתי לצחוק על זה...

GGOODD

New member
אני כמעט בטוח שהיא ראתה...

בהתחשב בעובדה ששוכבת בחורה ערומה על השטיח...

yavin

New member
חחח הייתי קובר את עצמי

בשביל זה יש גם מפתח ומה לא מתקתקים אצלכם בדלת?!?! חח

מתקתקים, וואו.

יש מילים מצחיקות כאלה, שאף אחד לא נותן עליהן את הדעת משום שהן כבר שגורות בפינו אבל אם תקשיבו לצירופי האותיות או ההברות בהן תראו שהם ממש מצחיקות.. מילים כמו טמבל, שטות, קמבודיה, בטטה, אה כן ו-תקתק (מלשון- מתקתקים) נכון שהן מצחיקות? תקראו אותם כמה פעמים בקול, תדגישו כל הברה ותראו שהן ממש משעשעות. עד כאן פינת "יהל אומרת המון שטויות" עד הפעם הבאה..

GGOODD

New member
או בשמה האחר של הפינה...

"יהל תחת השפעת אויר מהול בחומר אחר"

GGOODD

New member
ד"א...

יהל, פגשתי לפני יומיים או שלוש את אמא שלך, הייתי אצל איתי בחצר והיא ישבה שם. היא ריכלה עלייך...

GGOODD

New member
אממממ...

היא אמרה למשל שאת עונה לטלפון בנימוס ייתר או משהו כזה נדמה לי...

" משפחת שרעבי שלום...

... מדברת יהל, במה אפשר לעזור? " אכן לילדה יש עתיד...

למעלה