לא חברה חברה!!!!!!!!! ידידה כאילו... ולא נעים לי לבקש ממנו
ח חייכנית מקסימה New member 2/3/05 #31 אל תתביישי ../images/Emo9.gif ואם את כן מתביישת, תעמיקי את הקשר איתו.... ואז תבקשי
T t0mi New member 2/3/05 #33 נשבעת לך שלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני באמת לא חברה שלוווווווווו הוא ידיד מאד טוב שלי! זהו!
ח חייכנית מקסימה New member 2/3/05 #34 אני מאמינה לך! ../images/Emo12.gif אבל לדעתי אם את מתביישת את אולי צריכה שיהיה לך קשר יותר טוב איתו, לא במובן הרומנטי....
אני מאמינה לך! ../images/Emo12.gif אבל לדעתי אם את מתביישת את אולי צריכה שיהיה לך קשר יותר טוב איתו, לא במובן הרומנטי....
T t0mi New member 2/3/05 #35 אההה חחח הבנתי לא, זה לא קשור... גם לחברות שלי שמכירות אותו מכתה א', והן מאד קשורות אליו לא נעים להן לבקש ממנו
אההה חחח הבנתי לא, זה לא קשור... גם לחברות שלי שמכירות אותו מכתה א', והן מאד קשורות אליו לא נעים להן לבקש ממנו
ח חייכנית מקסימה New member 2/3/05 #36 חחח למה? פשוט בואו אליו, דניאל, אתה יכול לסדק לנו פגישה עם הראל, וזהו.
B benja el perfecto1 New member 2/3/05 #17 חחחח..תומי מאמי יש לי רעיון יותר טו *טוב... תרשמי ככה: א=נ=י תומי אלון, ידידה מאוד טובה של ד=נ=י=א=ל ס=ק=ע=ת אח של ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת ככה יותר יבינו אהה ועוד רעיון....כנסי למסנ'
חחחח..תומי מאמי יש לי רעיון יותר טו *טוב... תרשמי ככה: א=נ=י תומי אלון, ידידה מאוד טובה של ד=נ=י=א=ל ס=ק=ע=ת אח של ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת ככה יותר יבינו אהה ועוד רעיון....כנסי למסנ'
T t0mi New member 2/3/05 #19 חחחחחחחחחח רעיון טובבב ואני לא יכולה אני צריכה ללכת עכשיוווו בכל מקרה מתעלייךךךךךךך
B benja el perfecto1 New member 2/3/05 #23 טוף ../images/Emo10.gif ביו'ש לאב יווו../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif דברי איתיייייי
A ayaliar Well-known member 2/3/05 #25 הראל אוהב שוקולד הוא לא אוהב את הגבות שלו יש לו צלקות בכל מיני מקומות בגוף, הרבה מהן על הפנים הוא למד שנה וחצי בבית צבי הוא היה בלהקת "פידבק" בכפר סבאית הוא מילצר בנייטליין הוא היה בצוות הווי חיל הקשר אחרי שלא הסתדר לו להגיע ללהקה צבאית
הראל אוהב שוקולד הוא לא אוהב את הגבות שלו יש לו צלקות בכל מיני מקומות בגוף, הרבה מהן על הפנים הוא למד שנה וחצי בבית צבי הוא היה בלהקת "פידבק" בכפר סבאית הוא מילצר בנייטליין הוא היה בצוות הווי חיל הקשר אחרי שלא הסתדר לו להגיע ללהקה צבאית
ח חייכנית מקסימה New member 2/3/05 #28 הוא מסורתי גר בעבר בכפר סבא נשמה מדהימה..... הוא הופיע בהתנדבות באירוע התרמה לאגודה של נפגעות תקיפה מינית. נשמה שכמותו.
הוא מסורתי גר בעבר בכפר סבא נשמה מדהימה..... הוא הופיע בהתנדבות באירוע התרמה לאגודה של נפגעות תקיפה מינית. נשמה שכמותו.
T t0mi New member 2/3/05 #32 איהל'ה! איך זה לראות את שמך בשחור ולא בכחול? חחחחח עכשיו את מפשוטי העם...חחח