שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
תוכנית טלוויזיה של השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? שיהיה לכם אחלה סופ"ש

zohar36

New member
כואבת לי הבטן..:(

שיר גאנז שבועי:אסטריינגד שיר לא-גאנז שבועי: המון היהודים אלבום השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע:סקראבס משהו טעים שאכלתי השבוע:תותייים
:] תמונת השבוע השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר?אנגלית:|

../images/Emo29.gif

שיר גאנז שבועי: Think about you שיר לא-גאנז שבועי:All that im living for של אוונסנס אלבום השבוע: the open door של אוונסנס...הוא שוכב אצלי בבית כבר איזה שנה(מאז שהוא יצא) ורק עכשיו הוא באמת מושמע המון...לקח לי זמן להתרגל אליו סרט השבוע: אין ספר השבוע: ראש של כלב תוכנית טלוויזיה של השבוע: אין משהו טעים שאכלתי השבוע: המבורגר קטן קטן וגבוה חח
תמונת השבוע : אממ אממ... הנה חח השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? מזלי שאני כבר לא בבצפר...אבל...לשון ותנך

Sanguine Sky

New member
עונה[:

שיר גאנז שבועי:14 years שיר לא-גאנז שבועי:Alice in chains - Them bones אלבום השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:הוביט
תוכנית טלוויזיה של השבוע:קייל XY והאי(כן כן..) משהו טעים שאכלתי השבוע:טוסט!! תמונת השבוע: מה שקורה שיש לי יותר מידי זמן פנוי השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר?ספורט
סופ"ש מצוין!! תשתדלו להתחמק ממבחנים באנגלית!

Slash105

New member
../images/Emo13.gif

שיר גאנז שבועי:Nightrain שיר לא-גאנז שבועי:black dog אלבום השבוע:use yout illusion סרט השבוע:אני אגדה ספר השבוע: אין תוכנית טלוויזיה של השבוע: famliy guy משהו טעים שאכלתי השבוע: rap n roll :D השאלה המתחלפת:ספרות......

Alice108

New member
##

שיר גאנז שבועי: סיביל וור שיר לא-גאנז שבועי: לייט מיי פייר
אלבום השבוע: אוסף כפול של The Doors סרט השבוע:- ספר השבוע:- תוכנית טלוויזיה של השבוע:- משהו טעים שאכלתי השבוע:- תמונת השבוע:- השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? כמעט הכל. אבל אחד השנואים זה תנ"ך

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיהייי נגמרה שביתת התסריטאים!!

שיר גאנז שבועי: פיישנס שיר לא-גאנז שבועי: 3 Doors Down - Father's Son אלבום השבוע: Seventeen Days של 3 Doors Down סרט השבוע: 8 מייל ספר השבוע: מיקוד של פלורה בתנ"ך! אוחח פלורה הקדושה הזאת! תוכנית טלוויזיה של השבוע: נמלטים עונה 3 וקייל XY משהו טעים שאכלתי השבוע: קינדר בואנו תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? אזרחות

למעלה