שרשור סוף שבוע

pilot promo

New member
../images/Emo41.gifשרשור סוף שבוע

שם: גיל: משהו טוב שקרה לכם השבוע: משהו רע שקרה לכם השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע: סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע: תמונה כאוות נפשכם... -סוף שבוע מעולה שיהיה לכם!-

blur2

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: דין גיל:19 ( אוף שיהיה כבר 20!.. אם אני לא נראה כמו בנאדם בוגר אז לפחות שהגיל יהיה כמו של אחד כזה
) משהו טוב שקרה לכם השבוע: ניגשתי למבחן בלי לדעת את החומר שלו ועברתי, ועוד עם ציון סביר
משהו רע שקרה לכם השבוע: התבשלתי בבית. לא עזר מזגן, לא עזר מאוורר, התבשלתי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופש?
סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע: רובוטריקים. נהנתי מאוד, אולי כי לא ציפיתי ליותר מדי. סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע: נער חלום. ספר גרוע לדעתי... אולי כי רציתי שהסוף יהיה קצת יותר טוב.. הספר עצמו קשה.

Lee1392

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: לי גיל: 15 + משהו טוב שקרה לכם השבוע: משהו רע שקרה לכם השבוע: יש המון. חום איימים,שעמום,כאבי ראש,צרות עם ההורים
מה לא? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: צחוקים ו...מחנה!!
סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע: אינויאשה
סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע: צבי הנינג'ה החדש
בושה!
הלוואי שהוא היה שלי
|שמאולה|

Aviyush

New member
ואו איזה תמונה :|../images/Emo99.gif

שם: אביה גיל: 16 משהו טוב שקרה לכם השבוע: אתמול הייתי עם חברה בקניון ופגשתי מלא אנשים שלא ראיתי הרבה זמן משהו רע שקרה לכם השבוע: היה כ"כ חם
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מתחילה לעבוד סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע: קרמר נגד קרמר
אחרי שנים שלא מצאתי את הסרט הזה, ראיתי אותו השבוע סופסוף סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע: אינלי מושג

pilot promo

New member
עונה

שם:ים גיל:15 משהו טוב שקרה לכם השבוע:אממ-סיימתי את הארי פוטר השביעי ב-20 שעות... משהו רע שקרה לכם השבוע:היה שבוע די שקט... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:טיול מעיינות עם חברים ואני מתחיל לעבוד אמנם ב100 שקל ליום אבל זו אחלה התחלה לעבודה שנייה... סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע:קראתי שני ספרים ממש טובים בזמן האחרון: -ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו-ספר עם כתיבה ממש יוצאת דופן -אנה קארנינה של טולסטוי-רק שתבינו הספר מחולק לשני כרכים שכל אחד מהם הוא משהו בסביבות ה-900 עמודים... אבל הוא מעולה! דיסק:הפסקול של חסין מוות-אחלה פסקול.. סרט:יריד ההבלים של ריס וית'רספון וקללת פרח הזהב סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע:הארי פוטר 5,והספר נסכיה אפריקנית של רם אורן-שאני ממילא מתעב אותו כסופר אבל זה פשוט גרוע!

blur2

New member
...

יש לי חבר שטוען שלסיים ספרים כ"כ מוקדם הורס את כל החוויה וההנאה מהספר
אני מסכים to extent מה שנקרא.. אם קוראים מהר רק כדי לסיים אותו אז זה מיותר.. אבל אם נדבקים אליו ולא יכולים להפסיק לקרוא כי הוא מעניין, אז החוויה תהרס רק אם יפסיקו באמצע
100 שקל ליום זה מכובד

pilot promo

New member
לא יכולתי לעזוב..לא שהכתיבה הייתה יוצאת דופן

אבל העלילה התקדמה באופן מאוד אינטנסיבי ולא יכולתי לעזוב..

blur2

New member
דווקא היו כאלו שאמרו שהספר האחרון לא משהו ../images/Emo12.gif

למרות שאני אצטרך לחכות ולקרוא בעצמי... וזה יקרה בדיוק כאשר תסתיים תקופת המבחנים הזאת

pilot promo

New member
לדעתי הדבר שהרס את הספר הוא האפילוג

המחריד בסוף-אבל חוץ מזה הספר טוב...

Aviyush

New member
ב20 שעות?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואו! וסחטיין על העבודה:) במה אתה עובד?

pilot promo

New member
פיצלתי את החודש לשניים

ככה שבחצי הראשון אני הולך למשרד ומתייק שם במשך שבועיים את כל המסמכים והתיקים ובחצי השני חברה של דודה שלי(שהיא כמו דודה שנייה שלי) נותנת לי לשמור על הבן שלה רוב היום-כל יום והיא רוצה שאני אצא איתו למקומות ודברים כאלו...-כאן היא משלמת לי קצת פחות אבל בראשון אני מקבל הרבה ואם המשרד יראה שאני עשוה עבודה טובה אני מניח שהם יתחילו להעסיק אותי על בסיס קבוע... (ג'יש כתבתי קצת יותר מדי לא?!)

blur2

New member
ניצלושון ../images/Emo3.gif

מישהו כבר ראה את הסרט של הסימפסונים? אני בהחלט צריך ללכת לראות =)

Helter Skelter1

New member
wow התמונה../images/Emo99.gif

שם: רחלי גיל: 15 משהו טוב שקרה לכם השבוע: נפגשתי עם חברות משהו רע שקרה לכם השבוע: ראיתי את הארי פוטר החמישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לראות את הסרט של הסימפסונס! סדרה/סרט/ספר/זמר טוב/ה שנחשפתם אליו השבוע: לא היה... סדרה/סרט/ספר/זמר שהצטערתם שנחשפתם אליו השבוע: סרט-הארי פוטר 5.
תמונה כאוות נפשכם...

Aviyush

New member
כנראה שאני לא היחידה שהתאכזבה מהארי פוטר 5

איזה נפילה נכון?

למעלה