חחח זה לא היה ממש מצחיק
S shoohy New member 26/7/05 #190 *סניף* זה כע../images/Emo11.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
S SPFAN New member 26/7/05 #152 ידעתי שאני אשכח מישהו ../images/Emo10.gif שירה! היא משום מה צחקה עליי כשאמרתי שאני יונתן ואז לא ראיתי אותה ממש
ידעתי שאני אשכח מישהו ../images/Emo10.gif שירה! היא משום מה צחקה עליי כשאמרתי שאני יונתן ואז לא ראיתי אותה ממש
I IVaLeRyI New member 26/7/05 #223 חחחחחח ^^ לא היה לי כח לקרוא אבל שמתי לב לזה שחיכיתם לנו בהתחלה כאילו אנו עיקר הפורום....חחחח :]]]. נייס. פעם הבאה,אני עושה לך קוקו.זה איום.
חחחחחח ^^ לא היה לי כח לקרוא אבל שמתי לב לזה שחיכיתם לנו בהתחלה כאילו אנו עיקר הפורום....חחחח :]]]. נייס. פעם הבאה,אני עושה לך קוקו.זה איום.
L l AdidAs l New member 26/7/05 #377 סלחתי ../images/Emo11.gif רק כי אני קשוחה ואפלה ../images/Emo11.gif
S SPFAN New member 26/7/05 #417 קשוחים ואפלים לא סולחים ../images/Emo11.gif קשוחים ואפלים... נראים קשוחים ואפלים
L l AdidAs l New member 26/7/05 #425 הווו נכון ../images/Emo12.gif אמ.. סלחתי רק כי אני לא קשוחה ואפלה
L l AdidAs l New member 26/7/05 #427 אאאההההה רובצת עליי קללה או משו?! פעם אחרונה;[[[ סלחתי רק כי אני לא קשוחה ואפלה
S SPFAN New member 26/7/05 #461 אני לא מאמין ../images/Emo2.gif זה באמת הצליח בסוף? כבר התייאשתי וצודקת, את לא קשוחה ואפלה. את זונת בובים/שמעון פרנסים/מנהלי פורום סימפל פלאן בתפוז (כן כן, היא חושקת בכם קרן ושמוליק!)
אני לא מאמין ../images/Emo2.gif זה באמת הצליח בסוף? כבר התייאשתי וצודקת, את לא קשוחה ואפלה. את זונת בובים/שמעון פרנסים/מנהלי פורום סימפל פלאן בתפוז (כן כן, היא חושקת בכם קרן ושמוליק!)
L l AdidAs l New member 26/7/05 #463 הא ורק אני?!?!;[[ יונתן הוא זונת מצלמות! כן כן! ד"א סליחה שנטשתי אותך..אמא היתה די לחוצה על המחשב
S SPFAN New member 27/7/05 #505 לא לא! אני לא זונת מצלמה! מירה זונת בואו נצלם את יונתן כל הזמן! וזה לא פייר גמני רציתי לכתוב מגילה ואני עדיין צריך לעשות לך ת'מבחן, שלא תחשבי ששכחתי
לא לא! אני לא זונת מצלמה! מירה זונת בואו נצלם את יונתן כל הזמן! וזה לא פייר גמני רציתי לכתוב מגילה ואני עדיין צריך לעשות לך ת'מבחן, שלא תחשבי ששכחתי