בלה בלה בלה../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
ניסיון עלוב[נראה לי
] לסיכומפגש....
... טוב נו סנילית..מה אתם מצפים?! וול...הגעתי ב12 ועשרה כי פיספסתי את האוטובוס...
הלכתי למפגש ג"ש חיבוקים חיבוקים...גנבתי את קתרין והלכתי איתה לאיפה שכולם היו..
ראיתי קצת אנשים
המון קצת!!!..>< וול יש לי בלקאווט... אני לא לזכור..><..... אה..נזכרתי...התחלתי לשאול אנשים איך קוראים להם... אני עדיין לא זוכר איך קוראים להם...>< בגלל ששכחתי שהם אמרו לי שאלתי עוד פעם...
וול אני לא זוכר..
פתאום טלי קרן ומושליק הגיעו... טלי כוסיט
.....גם קרן ומושליק... שאלתי שוב את אותם אנשים איך קוראים להם...
החזקתי לטלי את היד..
לא זוכר..

עלינו לגג... לא זוכר מה עשינו שם
התיישבנו...וניסינו לשחק הקוואקווה דה להילגישנלינליעשרא....לא הלך..

לא זוכר

שיחקנו בחבילה או משו כזה
... זכיתי בסוכריה..XD... מתברר שהייתה לי את החולצה הכי יפע במפגש..^^... ספונגבוב שליטע... אממ...אני לא זוכר יותר..>< אה...מישי נראה לי ספיר באה איתי לשירותיםXD שחזרנו הם שוב שיחקו הקוואקווה דה לחראשעטעיגעקכגעחגכ..... נדחפתי למשחק והפסלתי את עצמי..
... לא זוכר

הלכתי עם ליאת נראה לי לקנות שתייה... בדרך שאלנו ילדות בנות כמה הן והגענו למקסנה ש"עולה לכיתה ז'" זה גיל!...והבנות האלה גם נגד ההתנתקות...XD קניתי פנטה וקולה ליונתאן..
... עלינו למעלה... לא זוכר

הגענו איך שהוא למטה.. והחלטנו לעשות שרשרת אנושית[טוב אני החלטתי].... בסוף לא היו הרבה שרצו שרשרת..XD... רק שלוש אנשים שאחד כול הזמן התחלף..

אנשים רצו פיצה מסבארו...ואז מישו אמר שהם דוחפים בשר לפיצה..XD אני יונתאן ובן הלכנו לקנות לבן אוכל.... הוא קנה המבורגר בלי ההמבורגר..XD...ואני מדגישה הוא קנה אותו מברגר קינג... אחרי זה הלכנו לבורגרנץ....ובן נכנס עם השקית של ברגר קינג... XD אני מדגישה
אני לא זוכר הרבה דברים.....אני מסיים להדגיש לא זוכר..

הגענו לגג איךשהוא.... נתנו לקרן את המתנה.... מירה דחפה אותה לציצי שלה והצטלמנו ביחד....
מסורת.... ישבנו..
לא זוכר

... להללהה הייתי צריכה ללכת.... "בעיבעי" טלי הכוסיט
באה איתי עד היציאה.....אהא איזה כוסיט
וזיהו.. אני הולך...
אני יודע ששכחתי מלא דברים.. אני בטוח שהם גם לא בסדר הנכון... אני מזיין בשכל... אני כותב בגוף זכר אבל אני בת..
זיהו אני סיימתי..