שרשור מפגש!

../images/Emo41.gifשרשור מפגש!../images/Emo41.gif

אני יודעת שהשרשור הישן עדיין קופץ, אבל הוא כבר נורא נורא ארוך ואנשים מפסיקים להסתכל בו
אז אל תשרשרו לשם יותר, תשרשרו לכאן... תראו, עכשיו זה כבר פחות משבוע לפני המפגש, ואני עדיין לא יודעת איפה המפגש!!! אז איפה הוא?? אם הוא בקניון אז אני בטוח באה... אבל אם הוא בבית...
אני חושבת שצריך לעשות בקניון. כבר קבענו ככה מקודם, ונמאס כבר לשנות! קבענו, וזהו! אז יאללה, איפה המפגש???

Adrienne

New member
לי לא אכפת איפה זה יהיה, רק תגידו

ודניאל, אולי בשביל שהכל יצא טוב אז תבטלי את המפגש אצלך, תגידי שאת לא יכולה או וואטאבר, ונלך לעזריאלי!

Woogyman

New member
ואולי אממ.. לא?!

אם דניאל יכולה ורוצה שהמפגש יהיה אצלה, אין סיבה שהיא תגיד שהיא לא יכולה... מה גם שאם המפגש יהיה בעזריאלי הרבה לא יבואו ואין טעם במפגש לדעתי. אתה יכול לצלצל כבר לכמה חברים מהפורום ולקבוע איתם בקניון... זה אותו דבר.

Adrienne

New member
צודק, זה באמת לא היה במקום

סורי תעשו מה שבא לכם רק תודיעו ושזה יהיה מהיר בבקשה. יש לי להתכונן ודברים(אתם לא רוצים לדעת...)

Adrienne

New member
Im coming!!!

ד"א הרגע הייתי בפורום באנגלית איזה סבבה זה לכתוב באנגלית בפורום ולקרוא דברים באנגלית. אולי נהפוך את הפורום לאנגלי? מה אתם אומרים?

p3

New member
כי......./images/Emo19.gif

ליותם יש [URL='http://'] טיול אופניים[/URL] באותו היום.

Adrienne

New member
אנשים מעכשיו ואני רציני, התחלנו

כבר 7 שירשורים כאלו, כל אחד יגיד מה הוא רוצה, קניון או בית, אין להגיד את שניהם, תגידו מה אתם מעדיפים, מה יותר נוח לכם, לא משנה. אי אפשר להתווכח על זה עד היום האחרון, אם השרשור הזה יתקע אני אשקול לא לבוא בכלל ואני לא מאיים או משהו אבל כל החשק יצא מהמפגש, במקום להיות בסבבה אליו אנחנו רבים עליו והוא יהיה כמו שדה קרב.

Charmed Gal

New member
קניון ו.....

ותגידו מה אתם יכולים לא מה רוצים! כי אם אתם יכולים בשניהם ומעדיפים אצל דניאל אז זה מגעיל כי אני וליאל לא נוכל לבוא!

Woogyman

New member
ולמה שלין לא תבוא?

זה מאוד נחמד לחשוב על עצמך, אבל גם בצד השני יש אנשים שלא יכולים לבוא אם זה הפוך. אני בעד בית.

למעלה