תורידי את הידיים שלך !!!!!!!!!
B bigmomentom New member 31/8/05 #3 סירטון חדש../images/Emo70.gif החלום של רבלדה רבותי כריס אומר שהחלום שלו זה לגלוש בישראל- האם הבנתי נכון????? שככה יהיה לי טוב
סירטון חדש../images/Emo70.gif החלום של רבלדה רבותי כריס אומר שהחלום שלו זה לגלוש בישראל- האם הבנתי נכון????? שככה יהיה לי טוב
H Hila The Sweet Girl New member 31/8/05 #4 לאאא!! מה הם מאושרים?! יש ללי תחושה שבין דולסה לפונץ יש משהו ולא בגלל שאני אוהבת אותם יחד..חח
H Hila The Sweet Girl New member 31/8/05 #6 חחחח לא אכפת לי..חחח מאמי אפשר לקחת ת'סירטונים לאתר? ותודה רבה ! אני תכף יוריד!
B bigmomentom New member 31/8/05 #7 לך מותר הכל ראבאק הוא אמר שהחלום שלו לבוא לגלוש בישראל-את קולטת? מכל החלומות בעולם זה מה הוא רוצה. לפעמים חלומות מתגשמים- ב ק ר ו ב!
לך מותר הכל ראבאק הוא אמר שהחלום שלו לבוא לגלוש בישראל-את קולטת? מכל החלומות בעולם זה מה הוא רוצה. לפעמים חלומות מתגשמים- ב ק ר ו ב!
C christeamo New member 31/8/05 #13 ברור אבל הוא לא אמר שהוא רוצה לגלוש בישראלל בכלל תשלחו לי את הסרטון המדויוק שבו הוא אומר את הדברים האלה פליזז =))
ברור אבל הוא לא אמר שהוא רוצה לגלוש בישראלל בכלל תשלחו לי את הסרטון המדויוק שבו הוא אומר את הדברים האלה פליזז =))
C christeamo New member 31/8/05 #16 כי הוא אמר ser feliz en la vida! מי שמע לגלוש בישראל?! שלחו לי תסרטון המדויק פליזז =))))
B bigmomentom New member 31/8/05 #28 תגידי את צוחקת עליי? שמתי פה ת'סירטון כמה שורות למעלה המנחה שואלת אותו מה החלום שלך? והוא אומר בפירוש: "סרף אין יזראל"
תגידי את צוחקת עליי? שמתי פה ת'סירטון כמה שורות למעלה המנחה שואלת אותו מה החלום שלך? והוא אומר בפירוש: "סרף אין יזראל"
C christeamo New member 31/8/05 #37 הוא אומר ser feliz en la vida!!!!!! תשמעיי טובבבבבבב נווווווווווו.........! אני מורידה שוב תסרטון נראה עם את צודקת!
הוא אומר ser feliz en la vida!!!!!! תשמעיי טובבבבבבב נווווווווווו.........! אני מורידה שוב תסרטון נראה עם את צודקת!