שרשור יציאות

dodobird

New member
לילנבלום האח הידד

טוב- רק רציתי לספר שהייתי בלילנבלום הלילה, וכפי שאומר הבוס- היה שיגי. העיצוב ממש ממש חמוד, ומי שמכיר אותי יודע שאני בד"כ הורס כיף ומצליח למצוא מה רע בכל מקום, ושיש לי אלרגיה כללית למסיבות גייז, אבל המקום באמת משרה הרגשה נעימה- היה כל מיני כדורים ענקיים תלויים מהתקרה, ומיזוג טוב (מי שהיה בסוויט החדש יודע כמה זה קריטי...) וקהל עם מנעד רחב של גילאים והופעה, והופעת דראג לא נורא גרועה, ושני חשפנים, אבל הכותרת, הדובדבן שבקצפת, הסיבה להגיע, היתה כמובן האישה (?) והאגדה (??) אניטה פללי. אפילו נגעתי בה (
). חשבתי לבקש חתימה (בשביל לירו
!). החללים מעוצבים ככה שמעניין להסתובב. המוזיקה- נו טוב... u can´t have it all... אבל היתה בסדר. אפילו ביקשתי מהדיג´יי שינגן את שיר הנושא של QAF-Let´s get soaking wet, והוא נענה בחיוך והיה מקפיץ וכיף. אה, עוד דבר ממש מגניב, אם כי מפחיד משהו- בר חמצן (זאת פעם ראשונה שאני רואה כזה, אני מניח שאני פשוט לא בעינינים
). יושבים אנשים, מחוברים כמו למכונת הנשמה, עם כאלה צינורות באף, בצבעים זרחניים, שמחוברים למיכלים עם חמצן בתוספת תמציות ארומטיות... זה אשכרה נראה כמו סצינה מבלייד ראנר או משהו... ו-גם חילקו לנו קרטיבים
הבעיה היחדה שהפריעה היתה שהמקום התרוקן נורא מוקדם. אז נכון שהיה הרבה מקום לקפוץ אבל בכל זאת
שורה תחתונה- אחלה מקום

DJNYC

New member
אוף....

לבוש להמם. יש כסף. מוכן. אבל, לא בא לי ללכת עוד פעם למועדונים.. אני מרגיש שאין לי ברירה... שבוע שעבר הלכתי וכמעט הרבצתי לברמן. למה אני חייב אם ככה... כי אין לי ´מסגרת´ אחרת שבה אני פוגש אנשים.... כסעעמק, ניו יורק וכל הגייז מהתחת שבה.

DROR22

New member
סקס בעיר הגדולה

מאי ברשותך אשתמש בשיטה שלך לתאר את הערב שעבר עלי אתמול... אחרי ויכוחים פנימים עם עצמי אם ללכת לפאב של גייז- מרמלד נגלה לי בחלום ואמר "דרור תזיז תתחת שלך לשם" (+1 על ההתגלות, +1 על שהקשבתי לו) התלבשתי התארגנתי- דיי במהירות כך שאפילו היה לי זמן לבוא לפורום (+3) שיחה קצרה בצאט עם נועם18 ויצאתי לדרך, הפאב מאוד קרוב לבית שלי (+2 אפשר תמיד לחזור) נכנסתי (+1 על האומץ), היה מלא הומואים זקנים גיל ממוצע 60 (-60) הייתי כל כך עצבני שעישנתי 3 סיגריות ברציפות (-3 העישון מזיק לבריאות) שתיתי סמירנוף אייס- טעים (+1) הוא נכנס לפאב (+60 הם פתאום נעלמו) הוא אלוהי ויפה- בלונדיני עניים כחולות חטוב וסקסי (+2 על כל תכונה) לא חשבתי שיש לי איזה שהוא סיכוי איתו אז לא ניסיתי אפילו, הדלקתי עוד סיגריה (-1) הזמנתי עוד בירה (+1 תמיד טוב להיות שיכור יותר) המקום התחיל להתמלא בכל טוב העולם ההומו לסבי- נמאס לי אז ירדתי לקומה השניה- רייק אף אחד עוד לא פה- (+3 דרור אוהב שקט) היתישבתי ליד הבאר ושוחחתי שיחת חולין עם הבארמן (+2 הוא היה נחמד) האלוהי ירד למטה(-1 לא שמתי לב בכלל) הוא התיישב 2 כיסאות ממני ושלח מבטים שלא יכולתי להתעלם מהם, החברים שלו עזבו למקום אחר הוא נשאר איתי (+2 על הנאמנות) סיימנו את הבירה שלנו - הסקס היה נהדר ויש לי פגישה שוב ביום שלישי בקיצור היה 8.5 שלכם באהבה דרור

loreal

New member
אני אתה ואניטה!!!../images/Emo68.gif../images/Emo107.gifוגלורי

אמנם הייתי רק בפתיחה... אבל פחות התלהבתי... הסוויט למרות החום (המעיק לעיתים) עדיין יותר לטעמי... אני בעד איחוד כוחות של אניטה ולילה קרי, יכול להיות מעניין.... loreal ---------

campari

New member
אפילו שאני לא לירו../images/Emo16.gif...

שמתי לב ששכחת לציין פרט אחד קטן: באיזה באר היית אתמול בערב?

לירונר

New member
../images/Emo12.gif מה זה קשור אלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo35.gif

אני מאוד לא מבין את הקשר (ואם לא תסביר אני אתחיל לבכות)

merman

New member
יום שלישי באיזה שעה?

סתם.. מזל טוב. נשמע ממש כיף. מדהים איך עיניים כחולות מעלימות זקנים בני שישים תוך שניה...

.m

New member
יפה לך יקירי ../images/Emo45.gif

מקווה שהייתה זהיר (|קונדום|), ושתמשיכו להנות. ומשנה תורן מוסר - !!!you go girl (וצפה, כמובן, לתגובה אישית יותר לקראת סוף השבוע...) מחכים לעדכונים
mai

DROR22

New member
היה קודום....

תודה לאל אחר כך גם גיליתי שהוא שכבגם עם הבארמן החמוד- לא שזה הפריע לי אבל היה קונדום.... עדכונים??? אני מקווה לראות אותו שוב... באהבה בגאווה דרור22

MARMELAD

New member
אוי מהמם !!!

תמיד שמח להתגלות בחלומות לבני נוער ולאמר להם "תזיז את התחת... לא, עוד קצת ימינה לא נוח לי
" סתם סתם סתם...... עושה לי רושם שדברים הולכים לך יופי שמה! אז חוץ מהבאר הזה מה עוד כבר הספקת לעשות? (למי ששאל איפה הבאר הזה - דרורינ´קה כותב מבריטניה הרחוקה, אז לא סביר להניח שפגשתם אותו בשבוע שעבר)

loreal

New member
אממ....../images/Emo24.gif

רחמיי עלייך אבל... אתה ב-fucking ניו-יורק... מה יכול להיות כ"כ גרוע???? למרות ששמעתי שהגייז בניו-יורק ממש לא משהו... קח מטוס לסידני...גן-עדן הוא שם! loreal ----------

Yaniv-DC

New member
צ´מע קטע.

החלטתי שאין לי מה לצאת היום. לבוש להמם. כסף לא ממש שייך. מוכן. ו... בפעם הראשונה בשנה ועשרה חודשים שאני בארה"ב... מסיבה של סטרייטים. כן, כן, כזו כמו בסרטים, שהורסים איזה בית פרטי, שהם כולם מחזיקים ביד בקבוק פיפי (או מה שהם קוראים light beer), ורק בשבילי הביאו כמה דברים מעט יותר טובים מזה. בנוסף בר עשיר שהם הכינו מבעוד מועד לשרות עצמי (אחרי השתי בירות וסמירנוף אייס ההכרחי, הכנתי לעצמי בלו מוטורסייקל, מאליבו פיינאפל ולונג איילנד, צריך לשתות הרבה, אחרי הכל - מסיבה של סטרייטים). למרבה השמחה הם השקיעו ב"תפאורה" והרכיבו מין במה כזו עם מוט כמו במועדוני חשפנות, ועוד שבע תמונות לגמור במצלמה ויהיו את התמונות שלי מעורטל משהו שם. מסקנות - אלוהים אדירים. כמה שהייתי צריך את זה. זה גרם לי להתאהב מחדש במסיבות של ההומואים. כל הזמן חשבתי לעצמי איך יכולתי לוותר על הניישן? אז תנסה גם... מסיבה אחת כזאת, ולא תגיד יותר גייז מהתחת

campari

New member
דיג´יי, תשאר בבית.

מנסיון (כן, גם בניו יורק) אין מה לצאת למועדון אם לא בא לך מועדון. זה רק יגרום לך לשנוא מועדונים. שב בבית, או לך ל-BIG CUP או לאיזה מקום אחר שאפשר לשבת בו בשקט ולעשות עיניים לעוברים ושבים

MARMELAD

New member
דווקא אצלי היה בדיוק ההפך

לבוש סטנדרטי לגמרי. הכסף ככה מספיק בקושי. וכל כך בא לי ללכת למועדון. אז יצאתי עם כמה חברים. לסאות´ ביץ´. אחרי הייגרמייסטר השלישי הערב נהיה מעורפל משהו. ההומואים של טקסס כאלו חמודים. המועדון היה כזה כיפי. ואפילו פגשתי עורך דין. לא חשוב שיצאתי משם לבד בסופו של דבר. היה שיגי. (בקרוב ביומן שלי במאמרי הפורום הגירסא המלאה
<<< טיזר )

למעלה