לילנבלום האח הידד
טוב- רק רציתי לספר שהייתי בלילנבלום הלילה, וכפי שאומר הבוס- היה שיגי. העיצוב ממש ממש חמוד, ומי שמכיר אותי יודע שאני בד"כ הורס כיף ומצליח למצוא מה רע בכל מקום, ושיש לי אלרגיה כללית למסיבות גייז, אבל המקום באמת משרה הרגשה נעימה- היה כל מיני כדורים ענקיים תלויים מהתקרה, ומיזוג טוב (מי שהיה בסוויט החדש יודע כמה זה קריטי...) וקהל עם מנעד רחב של גילאים והופעה, והופעת דראג לא נורא גרועה, ושני חשפנים, אבל הכותרת, הדובדבן שבקצפת, הסיבה להגיע, היתה כמובן האישה (?) והאגדה (??) אניטה פללי. אפילו נגעתי בה (
). חשבתי לבקש חתימה (בשביל לירו
!). החללים מעוצבים ככה שמעניין להסתובב. המוזיקה- נו טוב... u can´t have it all... אבל היתה בסדר. אפילו ביקשתי מהדיג´יי שינגן את שיר הנושא של QAF-Let´s get soaking wet, והוא נענה בחיוך והיה מקפיץ וכיף. אה, עוד דבר ממש מגניב, אם כי מפחיד משהו- בר חמצן (זאת פעם ראשונה שאני רואה כזה, אני מניח שאני פשוט לא בעינינים
). יושבים אנשים, מחוברים כמו למכונת הנשמה, עם כאלה צינורות באף, בצבעים זרחניים, שמחוברים למיכלים עם חמצן בתוספת תמציות ארומטיות... זה אשכרה נראה כמו סצינה מבלייד ראנר או משהו... ו-גם חילקו לנו קרטיבים
הבעיה היחדה שהפריעה היתה שהמקום התרוקן נורא מוקדם. אז נכון שהיה הרבה מקום לקפוץ אבל בכל זאת
שורה תחתונה- אחלה מקום
טוב- רק רציתי לספר שהייתי בלילנבלום הלילה, וכפי שאומר הבוס- היה שיגי. העיצוב ממש ממש חמוד, ומי שמכיר אותי יודע שאני בד"כ הורס כיף ומצליח למצוא מה רע בכל מקום, ושיש לי אלרגיה כללית למסיבות גייז, אבל המקום באמת משרה הרגשה נעימה- היה כל מיני כדורים ענקיים תלויים מהתקרה, ומיזוג טוב (מי שהיה בסוויט החדש יודע כמה זה קריטי...) וקהל עם מנעד רחב של גילאים והופעה, והופעת דראג לא נורא גרועה, ושני חשפנים, אבל הכותרת, הדובדבן שבקצפת, הסיבה להגיע, היתה כמובן האישה (?) והאגדה (??) אניטה פללי. אפילו נגעתי בה (