שרשור יומי 15.3

../images/Emo106.gif../images/Emo244.gifמכירות.."פלטינום" בקנדה../images/Emo47.gif

אני בטוחה שגם ביפן וסינגפור זה יגיע לפלטינום בקלות...נו אחרי הטייץ הצמודים איך לא
ולא לשכוח שיש לו 2 מופעים בקנדה שכבר כל הכרטיסים נמכרו...

nini18

New member
לדיסק או לסינגל ??? ויאיייי ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

לדיסק.......וזה חשוב יותר מאשר סינגל בודד

כמו של קריס,הסינגל שלו פלטינום בארהב(וזה בכלל קאבר של שיר ישן) ומכירות האלבום שלו על הפנים...כמובן דיסק חשוב הרבה יותר,ונקווה שבשאר המדינות זה כבר קרוב

naama59

New member
מצטערת על הקטנוניות אבל

אבל זה לא קאבר של שיר ישן.. זה דמו שהם נתנו לקריס. זה כמו שפינק וליידי גאגא נתנו לאדם דמואים ישנים שלהם. בכל מקרה זה לא מוריד מההישג.

nini18

New member
בארהב זה מיליון עותקים

בקנדה זה מעל 80 אלף עותקים בישראל זה מעל 30 אלך עותקים ביפן ואוסטרליה זה צריך להיות בסביבות ארהב כי שם אילו מדינות גדולות

nini18

New member
חחחחחחח יפיוף הוא זורק עליהן נצנצים מהשיער

שלו חחחחחחחחחחחחחחח
מתה עליוווווווווו

gwini1

New member
תגידו זה רק אני או ש...

כל פעם שאתן רואות סרטונים מיפן/סינגפור/אוסטרליה נצבט לכן הלב שהוא לא מגיע גם לארץ? קשה לי עם החוסר וודאות הזו- יגיע, לא יגיע... אני רוצה תשובות. ורצוי חיוביות.

heart1soul

New member
הלוואייייייייי כואב לומר אבל בקצב הזה הוא לא

עומד הגיע לפה בקרוב.. המקסימום שהסינגל שלו הגיע היה ל10 במצעד של 100FM ולמרות האהבה הרבה שלנו..הרוב בכלל לא מכירים אותו..לצערי אף מארגן נורמאלי לא היה שולח את אדם לישראל בקצב הזה.. אני מקווה שיתחילו להשמיע אותו יותר ושיהפוך אהוב פה על חלק גדול מהאוכ'.... ואז אני אתחיל לקוות שיגיע לכאן

s i g a

New member
הבעייה היא

שלא נראה ולצערי אני אומרת אין לו כמות מעריצים כמו שם פה צריך לפתוח עצומה\קבוצה בפייס לראות כמה אנשים יבואו במידה ויהיה :)

למעלה