שרשור יום א'

adi121

New member
../images/Emo41.gifשרשור יום א'../images/Emo41.gif

היום ננסה לעשות נסיון בעקבות רעיון שהגיע אליי כל מה שיש לכם להגיד על הפרקים של היום לעשות את זה בשרשור הזה תחת ההודעה המתאימה אם זה יהיה יותר טוב זה ישאר אם לא נחזור למתכונת הקודמת שרשור לכל סדרה ובהזדמנות זאת..
אני יודעת שהפורום נראה כרגע יותר כמו יס וויקאנד אבל אני מקווה שבקרוב ישתנה הצבע, בקשר לקישור מצד ימין עם הלוגו של יס וויקאנד זה קצת בעייתי כי אין עדיין אתר של יס סטארס אז כנראה שזה ישאר כרגע.
צפויים עוד כמה שינויים ושידרוגים של הפורום שיהפוך להיות יותר פורום יס סטארס מיס וויקאנד.
מצטערת שוב על החוסר פעילות בשבוע האחרון זה היה שבוע עמוס מאוד מבחינתי. אבל עדיין אני כאן ודואגת שהכל ישאר בסדר.
אני מזכירה, שאלות בבקשה לשרשר לשרשור שאלות אי אפשר על כל שאלה לפתוח הודעה חדשה.
אני שמחה מאוד שהפורום מלא חיים, עם הרבה אנשים חדשים שהצטרפו, רק לא לשכוח להקפיד על כל החוקים והכללים. (במיוחד בנושאי ספויילרים)
עוד משהו קטן.. רק לאחל לכולכם חג פורים שמח!!
תודה עדי

היה נחמד..

אבל קצת מוגזם הרעיון שכל ילד צריך היה לשלם את החלק שלו בחופשה.. טוב נראה לי עוד איזה שעה אני מתחפפת לישון..אני מעוצבנת מכל היום הזה... אררררררררררררררררררררררגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!! (סליחה..הייתי חייבת להוציא מתחים..
..)

Aviad1987

New member
גם אני חושב +

הנעימות החדשות של העונה השלישית מעצבנות
אבל היה פרק משעשע, הרבה יותר מצחיק מהקודם.

קובי221

New member
הפרק היה טוב.

לעומת הפרק הקודם, זה הצחיק אותי הרבה. כנראה שהפירוק לשני חלקים היה לא מוצלח. מה שכן? העריכה נראת כאילו הביאו את הפרק לשידור בשני חלקים. מוזר.

Aviad1987

New member
בכל מקום חוץ מארצות הברית משדרים

את זה ב2 חלקים. ככה נהוג וככה עושים, אין מה לעשות.

vand

New member
היה פרק ממש מעניין ומותח בטירוף

אני ממש לא מבין את האנשים שאמרו לי שהסדרה משעממת...

קובי221

New member
הפרק היה מעניין מאוד-

הוא הכיל הרבה רמזים מפוזרים, כגון ההתנהגות של האמא, הסודיות מצד השריף, והקטע שהוא אמר לרוז לשמור את זה בסוד. תגידו, נכון העיתונאית הזו, חברה של האיש הזה האבא של רוז והילד... אז נכון הבוסית שלה, שהיא אמרה לה על הכתבה שהיא מעוניינת לעשות... אז הבוסית הייתה גם בבית-החולים?, זאת זאתי שאמרה שהיא לא יודעת לשחות ושהיא הייתה במים?

קובי221

New member
בקיצור למי שלא הבין../images/Emo3.gif-

האם הבוסית של העיתונאית היא זאת שהייתה בבית-החולים שאמרה שהיא הייתה מתחת למים כמו הרופאה?

TheLost

New member
אני כמעט בטוח שזאת היא

וזה מתחיל להיראות כאילו החייזרים משתלטים לבני האדם על הגוף. אני לא חושב שהשריף רע, אני חושב שהם השתלטו גם עליו

קובי221

New member
גם אני כמעט בטוח.

ופיספסתי את הש.ח. <בעצם הקלטתי את השידור הראשון, אבל אין לי כח לראות> על זה שהשריף לא רע לא חשבתי... אבל מה הקטע בזה שחלק מהאנשים נפצעים/מתים, והחלק האחר חי כרגיל, הכוונה לאלו שנמצאים במים> אולי זה בגלל שמי מחפש וחוקר, כביכול נפצע/נהרג ומי שלא רק 'מקבל' פלישה לגופו.

למעלה