שרשור חדש

../images/Emo41.gifשרשור חדש ../images/Emo41.gif

שמעתי היום את 'לזוז' וכשהגיע השיר "בלה בליסימה" ,שמתי לב שאני ממש לא אוהבת אותו. אתם מתבקשים לכתוב כאן שיר אחד שאתם לא אוהבים\לא מתחברים אליו של הדג,ושיר אחד שהוא אהוב עליכם\מתחברים אליו.
ואם בא לכם,תכתבו גם למה השיר מוצא חן בעיניכם\לא מוצא חן. אע,והשיר האהוב עליי של הדג הוא 'לא פראיירים'.

Funky Giraffe

New member
יאללה

אין שיר של הדג ש-מ-מ-ש לא אהבתי אבל אם אפשר להצביע על אחד כזה - מה נעשה שיר שממש אהבתי - בזמן האחרון זה לוטוס ולהביא את המכה

אוקיי :)

לא אהבתי- גם כן, בלה בלמיסמה. אהבתי מאוד מאוד (כמו שהמורה שלי ללשון אומרת)- לא יודעת, את רוב השאר אהבתי מאוד מאוד. חח. :/

chen2408

New member
סבבה

ממש ממש לא אהבתי - עבריין. האמת, השיר הזה ממש עולה לי על העצבים... ושיר שממש אהבתי - הפה לפתוח. ומהדיסק החדש - מה שבא בא, איזה כיף וסאגה הם האהובים עליי כרגע :)

Funky Giraffe

New member
בשבילי עבריין מבחינת המוסיקה

הוא סוג של גירסה קדומה ל'להביא את המכה'...

איפה אתה חי?1

עבריין שיר גדוווווווווול שיר שלא אהבתי - זה לא אני ...עושה לי צמרמורת כל פעם שאני שומע אותו.... השיר האהוב עלי - דג נחש הוא פשוט עושה טוב על הנשמה

idanri

New member
אז ככה.......

שיר שממש לא אהבתי-גם כן עבריין. שיר שהכי אהבתי-המכונה של הגרוב,מספרים.

עומרקה

New member
../images/Emo215.gif

ממש לא אהבתי את "סדו ההצלחה" ו"עבריין" אבל למדתי לחיות עם זה... השיר האהוב עלי של הדג ברגע הזה הוא "גן התות" ו"בראשית" נ.ב. חזרתי עכשיו מתחרות התזמורות של המחוז וקרענו לכולם שם ת'צורה!!!!!!!!!

Funky Giraffe

New member
לנו יש תחרות תזמורות יום שני

אחרי חזרות מטורפות... נראה אם גם השנה פתח תקווה יקחו יש לי הרגשה שאנחנו הולכים להפתיע את כולם

Funky Giraffe

New member
פצצה לפנים#@!@$!@@$!#

שיר נוקב, ובועט גם במוסיקה... אחח הסקרצ'ים על הסקסופון..

למעלה