שרשור חדשים

שלום לכולם!!!!!!!

אני חדש ואני די מופתע שפתחו פורום על הסדרה בתפוז. אני ראיתי את כל הפרקים שעד עכשיו שודרו בערוץ ספייס החדש. יש פה אנשים שראו גם פרקים שעדיין לא שודרו? (מעונה 3 + 4 והמשך העונה השנייה)????? ועוד שאלה: למה הורידו את הסדרה?

kelebrin

New member
היי

היי לכולם, למי שזוכר אותי (ונראה לי שזה רק Chakotay כנראה), אני הייתי המנהל הקודם של הפורום עד שדי נמאס לי והנהלת תפוז כנראה הפרישה אותי מתפקידי. אחת הבעיות הגדולות של הפורום בזמני הייתה שלא היו מספיק אנשים, אך אני רואה שהבעיה הזו נפתרה :). בכל אופן, אני אשמח אם תוכלו לקבל אותי לחיק הפורום הצומח מחדש ושאהנה פה מאוד כמשתמש רגיל. ולרינת4, המנהלת, מזל טוב על שנתנו לך את ניהול הפורום, אני רואה שאת עושה עבודה מצוינת ^_^

קרייטון

New member
ומה אני? עז?

[: המקלדת עובדת:]] אמ אני חדש? כן, אני חושב שאני חדש-ישן מאגניב. אני רואה שצ'טוקאי כאן, אבל איפה ספארקי ודל וכל אלה? >_> אמ זהו:] מישהו זוכר אותי בכלל?

Chakotay

New member
אוקיי

אני כבר ראיתי את כל הסדרה די ממזמן, הורידו את הסדרה משום סיבה(כנראה כספיות אבל זה סתם דרן), כמו שכתבתי כמה שירשורים למטה משום מקום החליטו לבטל את הסדרה אחרי סיום העונה הרביעית, נכון שהרייטינג היה נמוך והעונה הרביעית הייתה במעט יותר חלשה(לדעתי), זאת לא סיבה לבטל!! אני זוכר את היום ההוא, יום שחור מאוד ): היו מחאות שהשיגו את המטרה אבל לא את כולה, אז עכשיו יוצאת המיני סדרה שתסגור את כל הקצוות שנפתחו בעונה הרביעית.

kelebrin

New member
אכן עז ../images/Emo6.gif

אני זוכר אותך, למרות שאני לא חושב שזה לטובה כלשהי. סתם בצחוק, ברוך שובך לפורום, עכשיו צריך למצוא את כל החברים הישנים של הפורום ולומר להם שפורום פארסקייפ חזר לפעילות

קרייטון

New member
אני אביא את יבגני.

וכולנו נוכל לצחוק עליו כי הוא עדיין בעונה שלוש ולא יודע ש...
לסוף עונה 4.
ממש רציני
קרייטון וארין הפכו לשישקבב.:[

רינת4

New member
ברוך הבא גם לך!!

בהזדמנות זו אני גם רוצה לבקש משניכם לקרוא את חוקי הפורום ולסמן לאחר מכן
בשרשור המתאים. תודה

למעלה