שרשור חברתי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo41.gifשרשור חברתי../images/Emo41.gif

איך נראה שולחן העבודה שלכם? שלי נראה ככה ----------------> איך אתם מעלים? (למי שלא יודע) עומדים בשולחן העבודה, ולוחצים על הלחצן PRTSCN במקלדת (נמצא די בצד ימין למעלה) ואז נכנסים לצייר (לרוב נמצא בSTART->PROGRAMS->ACCESSORIES->PAINT) ועושים הדבק (PASTE) שומרים בשם ואז מעלים את התמונה כקובץ להודעה.

BluePrint

New member
איזו אבחנה!

"אבל דוקטור, עוד לא מאוחר מדי." ד"א, זה שולחן העבודה שלי. את התמונה החלפתי במיוחד כדי "ליישר קו". (רוב הרקעים המתחלפים הם נופים, ועצמים מוזרים יותר ומוזרים פחות)

DIDGIN

New member
אני אחד מאותם דינוזאורים

שהרזולוציה המקסימלית של מסכיהם היא 800*600

Thessalian

New member
הנוכחי שלי

בעקבות פירמוט שנעשה לאחרונה (תודה דני), הדסקטופ ריק מדברים... מעניינים, ועד שראיתי את השרשור הנוכחי, הוא נראה בדיוק ככה. אחרי שראיתי כמה משעמם הדסקטופ שלי, החלטתי לנקוט בפעולה נחרצת, ויש שתי אופציות לתמונות. אני צריכה את עזרתכם בבחירה.

BluePrint

New member
אין אפשרויות?

הבירה מגעילה, אבל החתול חמוד. ועצה של בעל נסיון: שמרי על שולחן העבודה מסודר ו"נקי" כמו שהוא עכשיו. המחשב יודה לך.

ogmios

New member
השאלה האמיתית כאן

היא האם הSix-Pack הזה היה ריק לפני או אחרי שהחתול הפך אותו למחבוא שלו?

Thessalian

New member
בניגוד לקופסת הלחם - ריק.

החתול נוטה לרוקן דברים מתוכנם ולזרוק אותם על הרצפה בערבוביה, כשמבט נצחון בעיניו, אך הבירה היתה כבר מרוקנת לגמרי. בשביל זה יש אח שלא עושה כלום בחיים חוץ מלשתות, לעשן(?) ולצרוח.

אייייייייייייייייח.. חתולות

יצורים דפוקים [סליחה על הביטוי!, אורי על תגיב בבקשה!!! >< ]

אם לא מלתפים אותם..

מספיק שתסים את היד בתנוחה כל שהי ואז אם יתלתפו לבד.. ~_~ ואז יצורים דפוקים.. לא אמרתי שלא חמודים... אמרתי דפוקים!!

למעלה