שרשור התפקדות

a k c

New member
../images/Emo109.gifחעע אני ראיתי אותך ואת לא מודעת לזה!../images/Emo6.gif

../images/Emo220.gifאהאהאה מה?!

מי את?! ומתי ראית אותי?! נוע"ל? תל אביב? יבנה? משהו?! אההההההההההההההההההההההה (מזכיר לי סיטואציה עם ידיד שלי><)

a k c

New member
../images/Emo109.gifנוע"ל../images/Emo123.gif../images/Emo47.gif

קן צפי"ם
ענבר ואור אומר לך משהו?

../images/Emo220.gifOMG את זאת שהיתה איתן בעצרת במקרה?!

קול!! ואור היתה אצלי ביום שבת
והיה ממש מגניב,נסענו לבת ים,ושיחקנו סנוקרXDDDDDDDDDDDDDDDDDD(בבית אבות שבסתא שלי נמצאת בו) ופאק, זאת את ?!

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDDDDDDDD

לא אני הייתי איתן, אני לא זוכרת מי הייתה איתן אבל אני יודעת שהייתה מישהי
אני רואה אותך בקנס ט' ארצי$%^$%#$@#%
מועאהעאהעאהאע
. מי ניצח בסנוקר?

../images/Emo220.gifמי יכולה לנצח?

אני מבינה שאור מזרימה לך הכלXDDDDDDDDD ברור שאורXD היא והרעיונות למשחקים שלה, "עכשיו מכניסים את זה" "יש לך מינוס 10"XDDDDDDDD

mayu101

New member
../images/Emo69.gif

שם:מאיה גיל:14 בינואר תאריך לידה:1/1/94 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:
ליד טבריה.. כיתה/צבא/אחר:ח' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:שביתה משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:שתיגמר השביתה מסר לאומה:
אל תאכלו חיות!
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]:
אין לי אני לא רושמת מהמחשב שלי השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?דופקת את הראש בקיר
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?יאפ..

May Music

New member
מתפקד!../images/Emo195.gif

שם: מאי גיל: 15 תאריך לידה: 18.5 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חור
כיתה/צבא/אחר: כיתה י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: נמ. חיובי ת"א ושביתה XD משהו חיובי/שלילי שיקרה בחודש דצמבר: חנוכה, ת"א..... ומשהו עצוב ;_; מסר לאומה: איזה אומה?
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אל תסתכלו XD השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? כיף גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כע אבל אין סיכוי שזה יקרה חודש מעולהP:

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שם: בר
גיל: 14 תאריך לידה: 10.11 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"א אהובתי
כיתה/צבא/אחר: ט'
משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: יומולדת?
משהו חיובי/שלילי שיקרה בחודש דצמבר: חנוכהD:
והרבה ימי הולדת. כולל אתמול שהיהXD מסר לאומה: אל תתנו לפחד למנוע מכם לשחק את המשחק. תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: טוב ;;;;;;; אבל היא ישנה, מאמצע נובמבר ככה.. וגמכן זה פפרצי אז לא רואים אותי טובXD השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? 3 מפגשים וזמן איכות עם המשפחה
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אמשלהם!!!!!!!1111 ולא

shiraz cohen

New member
המסר לאומה שלך מוכר לי... הממ...

אוווו אוווו,נזכרתי! סיפור סינדרלה! XDDDDD "Don't let the fear of stricking out, keep you from playing the game." כןכן,ראיתי את הסרט הזה waaay too many times. חעחע.

הזויה13

New member
פוני!@%^&#^$../images/Emo103.gif

מה מיוחד בו?XD זה כבר נהיה חום כזה מגעיל. אני מאשימה את הספר.

יותר טוב ממה שיש לי../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

בחייך. יש לי מלא בלונד בשיער
[אבל אני אוהבת אותו
] [אבל לא הייתי הולכת לעשות במיוחד בלונד.] חוצמזה, שתמיד רציתי לצבוע את הפוני.
~זה מגניב, אז אל תגידי כלום~

וואלה?

חום מגעיל? 0____0 כי גמאני צבעתי, והספר הודיע לי שתוך חודש בערך, זה יתחלף לחום. הבעיה היא, שהוא הראה לי איזה חום, וזה דווקא נראה אחלה.
והשאלה הנשאלת היא, האם הוא עבד עלי? :0

חזרתי. מישהו זוכר? ../images/Emo12.gif

שם: מרי. גיל: עודקה 16. D: תאריך לידה: 25.12 עיר: פ"ת. >: כיתה: י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: חיובי- הסתפרתי. ^____^ שלילי- יותר מידי, לצערי. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אני לא נביאה. אה! D: מסר לאומה: מסנ זה חרא עם!!!!!111111 תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]:חחחחחחחח אינלי כוח.
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? חתונה של הדודה הכי מדהימה בעולם. *__* ארוחת ערב עם קורבים רחוקים מהולנד. 2 מפגשי פורום. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? יאפ. אמרו בחופש הגדול אומשו. פאק >:

רק אם זה יהיה בחמישי, בימים אחרים אני לא

יכולה. אוח, אני חייבת לראות אותך.

למעלה