שרשור הפרק האחרון!

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק האחרון! ../images/Emo41.gif

הולך להיות פרק מדהים! בעוד שעה! נא לשרשר את כל התגובות לפרק להודעה זו, תודה! אני לא מאמין שזה נגמר עוד מעט!

wee man

New member
איזה עצבים!!

טוב, עקב שיפוצים בביתי לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים. הורדתי בינתיים את זה שלפני שבועיים וזה מלפני שבוע בתהליכים... היום- הפרק האחרון, ולא בטוח שאני אוכל לראות אותו כי ניתקו לי את הטלוויזיה והוידיאו!!! בקיצור- אני מקווה לטוב... wish me luck wee man

wee man

New member
זה בלי ספק היה הפרק הכי לא צפוי

בכל הסידרה עד עכשיו!! איך הם הרסו עם ההמשך יבוא... טוב, אני אפרט מה שאני חושב בהמשך כי אני הולך עם חברה שלי...

ד י י ז י

New member
יואוווווווווווו!!!

(כותבת שורות אלה לצלילי רמי זירו) איזה פרק יפה!!!! אחד הפרקים הכי יפים בסדרה! קלואי וקלארק הם זוג כזה יפה! איך היא התרגשה והכל.. ועד שסוף סוף הוא נזכר לנשק אותה מפריעים להם באמצע.. באסה.. גם היה יפה היריבות בין לקס לליונל! רק לא הבנתי כלום עם כל המניות והמשכנתות שהם דברו עליהם.. או וול.. אבל היה פרק ממש יפה! עכשיו אני חושבת על הטופיק שלי , ולא הייתי משנה כלום! טוב , אולי הייתי עושה פרק של שעה וחצי במקום 45 דקות , כדי לשלב את הפרק הראשון בעונה הבאה.. טוב זהו.. אני נרגעת.. וכשראיתי את הסצינה של לקס ולארק כשקלארק בא לבקר את לקס - הם באמת מתאימים!

KerenWelling

New member
אני לא מאמינההההההההההההההההההההההה

איך הם יכולים לעשות לנו את זה?!?!?!?!?! אייךךךךךךךךךךךך???????????!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!???????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תסלחו לי.....אבל אני פשוט בחרפון רציני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי כ"כ הרבה פרפרים בבטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני בוכהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשנגמר הפרק צעקתי:לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והתחלתי להגיד באנגלית: נו!!!!!!!!!!!, קלארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי!!!!!!!!אני לא יכולה יותר!!!!!!!! נווווווווווווווו אני חייבת עוד עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GreeCheeMan

New member
ככה נגמר?

לא אמור להיות המשך לזה שבוע הבא? ככה ישאירו אותנו במתח עד העונה הבאה?

crusher

New member
מ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט מדהים
אין אין אין... יש פרקי סוף עונה נחמדים ויש פרקי סוף עונה מותחים בטירוף והפרק הזה הוא אחד מהם
היה פרק פשוט מ-ה-מ-ם... קשה לתאר את הפרק הזה.... הוא היה כזה יפה... מתי העונה השנייה תגיע
שמישהו יגיד לי מתי

חחחחחחחחחחחחחחחח

היי! דווקא בפרק האחרוןםב חרתי להיכנס! חחחחחחחח מה הטמטום להגיד שנתיים פרק אחרון בערוץ שלוש ולשים בהמשך? כי זה לא בדיוק הפרק האחרון...

הפרק היה בסדר... ../images/Emo4.gif

רק הסוף היה יפה
ואני בטוח שקלארק יציל את לנה בחללית שלו, שתתעופף לה...

Master Jedi

New member
|הדגש|מה היה בסדר?!|סדגש|

זה היה הפרק הכי אבל הכיייייייייייייייייייייי!!! יפה בעונה הנוחכית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני כבר בקשר עם משהו באמריקה שיגיד לי מתי יוצאת העונה הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!!!

mishmesh

New member
פרק מהמם!!!

אני לא מאמין שזה נגמר!!! מה נעשה עכשיו בימי חמישי תשע ורבע?

למעלה