שרשור הסופ"ש

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifשרשור הסופ"ש../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אזזזזז....
איך עבר השבוע?
מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע?
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא?
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו?
המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש...
צרפו תמונה גילמורית חביבה..

Alaithlos

New member
i go first i see..../images/Emo15.gif

איך עבר השבוע?
נחמד.. ארוך. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע?
ידיד שלי ישן אצלי והיה ממש כיף! למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא?
להופעה של סינרגיה! המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש...
כל ספר של אתגר קרת או ניקולאס ספרקס will do the trick אין לי תמונה גילמורית.. אז נסתפק בזה..
(איזה חיוך חמוד!!! לא?!)

asiuta

New member
../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? הממ.. בוחן בכימיה אורגאנית, לא משהו.. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? ע"ע מה שכתבתי למעלה, החיים שלי לא מרתקים למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? שייגמר.. תקופת מבחנים מגעילה.. איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? "אין לי רגע דל.." :) המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... "חיי פיי" שכחתי מה שם הסופר, תסלחו לי צרפו תמונה גילמורית חביבה.. אין לי. צטערת.

Velma Kelly

New member
...

איך עבר השבוע? קשה, מאוד קשה. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? הייתה בגרות.. למה אתן מחכות בשבוע הבא? אפשר לבעוד שבועיים? אני מחכה להצגה שהזמנתי אליה כרטיסים לפני 3 חודשים.. איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר או שסתם נדבקתם אליו? Truth About Romeo שיר שאני אוהבת כבר מכיתה ז' בערך ואחרי שג'ק וג'יל חזר אז זה עשה לי חשק לשמוע את זה.. המליצו לנו על איזה סרט \ ספר טוב? אממ אני קוראת עכשיו את "נאמנות גבוהה" ונהנת מכל רגע, הומור בריטי טוב
וסרט.. אממ.. ברגעים כמו השבוע הזה הכי טוב זה לראות את הנסיכה הקסומה בפעם ה-10000, אבל ממ.. חתונת רפאים - תראו
הדבר היחידי שמצאתי שקשור לתמונה גילמורית.. *פרק מעולה, גרם לי לייחס את זה לדברים מחוץ לסידרה* אה ועוד משהו שלא קשור, למה כל אידיוט חושב שהוא יכול להיבחן לאמריקן איידול?!

o0Invisible0o

New member
...

איך עבר השבוע? לא משהו, האמת. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? יש לנו נבלה איפשהו מעל המשרדים שלנו, אך אחד לא מפנה אותה ויש ריח של מוות.
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? זה כבר השבוע, אמממ..שיוציאו את הנבלה.
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? אין שיר. המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... אין לי.
צרפו תמונה גילמורית חביבה.. יותר מאוחר..

למעלה