שרשור הכרות

sapir aloud555

New member
../images/Emo121.gif

שם: ספיר גיל: עוד מעט 15 מיקום: נתניה מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מהסינגל הראשון FCIHH. שיר אהוב של מקפליי: אממ..זה משתנה, כרגע זה That Girl חבר מועדף: לא יודעת.. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא משתמשת

sparx

New member
Me :]

שם: יערה האליוול.
מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מבאסטד
שיר אהוב של מקפליי: אובייסלי.. :]
חבר מועדף: דני!!
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 71854040האמת אני לא ה-כ-י אוהבת אותם כי אני לא ממש מכירה אותם... לא מספיק טוב :] ושמעתי רק שני שירים שלהם אובייסלי וד'אט גירל.. ואהבתי... והורדתי מלא מלא סרטונים שלהם כשחיפשתי סרטונים של באסטד.. ואני מקווה להכיר אותם יותר טוב ולאהוב אותם יותר ^^תמונה נחמדה של מקפליי:

sparx

New member
../images/Emo28.gif|חתוול|אוי יצא מבולגן..

שם: יערה האליוול.
מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מבאסטד
שיר אהוב של מקפליי: אובייסלי.. :]
חבר מועדף: דני!!
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו: 71854040 האמת אני לא ה-כ-י אוהבת אותם כי אני לא ממש מכירה אותם... לא מספיק טוב :] ושמעתי רק שני שירים שלהם אובייסלי וד'אט גירל.. ואהבתי... והורדתי מלא מלא סרטונים שלהם כשחיפשתי סרטונים של באסטד.. ואני מקווה להכיר אותם יותר טוב ולאהוב אותם יותר ^^ תמונה נחמדה של מקפליי:

me

שם:לינע<לינה>
מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:חדרהרונלע שלחה לי That Girl את והתאהבתי
כפרע עליה
שיר אהוב של מקפליי:כולם, אין אחד הכי הכי
חבר מועדף:קשה,באמת קשה לי להחליט..אבל נראה לי דאגי
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:
תמונה נחמדה של מקפליי:

PunK RocK 1o1

New member
אני!

שם: איילין.. או עיילין.. איך שתרצו..
גיל: 15.5 מיקום: חיפה.. מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: ראיתי בMTV את 5CIHH והתאהבתי
שיר אהוב של מקפליי: כולם! אני לא יכול לבחור כולם כל כך טובים! חבר מועדף:כולם! הם כל כך שונים! אני לא יכולה להחליט! מסנג'ר:p[email protected] איסיקיו: אני לא ממש משתמשת באייסייקיו.. תמונה נחמדה של מקפליי: אני לא יכולה לבחור..

just jenny

New member
חחחח כפרעלייך!../images/Emo99.gif

התחלת לאמץ לעצמך את העיילין.. קולה כבוד אני חייבת לציין!

loner in love

New member
אני

שם: חן גיל: 16 וחצי מיקום: ראשל"צ מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: שחר הכירה לי אותם והתאהבתי שיר אהוב של מקפליי: כולם!!! קשה מידי לבחור חבר מועדף: דאגי!!!
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 232063414 תמונה נחמדה של מקפליי
רק אחת?!

Moran Beep

New member
WB To ME

שם:מורן גיל:15 וחצי מיקום: ירושלים מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מענבלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה מתוקה שלי אני אוהבת אותך יא פריקית!!!!!!!!!! לפני שנה בערך שיר אהוב של מקפליי: ALL ABOUT YOU חבר מועדף: דאגייייייייייייי זאת שאלה בכלל? מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:65443333 תמונה נחמדה של מקפליי:

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

Michal Bloom

New member
אני
*מיכל מאושרת
*

שם:מיכל גיל:15 מיקום:י-ם מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:מהקליפ הראשון באמטיוי
שיר אהוב של מקפליי:not alone חבר מועדף:דאגי
מסנג'ר:אין איסיקיו:324731190 תמונה נחמדה של מקפליי:

אני אני אניייייייי :]

שם:תמר! גיל:15.5 מיקום: מודיעין מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מנופרי :] (נופר36) שיר אהוב של מקפליי: לאדעת חחח יש כל מיני!! חבר מועדף: דניייייי
שיהיה לנו כייייייף :]

sarahhh

New member
היי

שם:שרה גיל:16 וחצי מיקום: ירושלים מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מחברה שלי מיכל שיר אהוב של מקפליי: כולם חבר מועדף: dougie מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: (293703824)

זאת ליז =]

שחרר חח את זוכרת אותי עדין? זאת ליז מראשון =] שם: ליז גיל:15.5 מיקום:ראשון מאיפה אני מכירה את מקפליי: קנו לי את הדיסק של באסטד בלונדון (פרסנט פור אבריוואן) ואממ זה היה דיי מזמן והם היו רשומים כלהקת החימום...=] שיר אהוב של מקפליי: ממ אוו יש פוול...ביניהם: rot3f, not alone,memory lane חבר מועדף: דאגי בעלי אנחנו כבר 8 חודשים יאיי =] (חןןןן את עדההה סעמקקק!) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 310189670 תמונה...חח אינלי כוח...יותר מאוחר =]

T a l14

New member
אני

שם:טל גיל:14(נמאס חלי להגיד שרק עוד שלושה+ חודשים...) מיקום:ראשל"צ והסביבה (טופ שזה לא יותר מידי רומז שאני גרה בראשון מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:קארין שיר אהוב של מקפליי:That Girl...אבל זה כל הזמן משתניי חבר מועדף:...דאגי...
מסנג'ר:[email protected] תמונה נחמדה של מקפליי:'סדר, תמונה של דאגי והארי מהקומיק ריליף ת'ינג

SurfeR Babe

New member
אניייייי

שם: קארין גיל: 14 עוד בערך שבועיים מיקום: ראשל"צ חח איזה שולטות אנחנו מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: ראיתי את 5 Colours בהיטס וכל הזמן חיכיתי שישימו אותו עד שפשוט החלטתי לחפש עליהם דברים ואז, בורה שכמותי גיליתי שהם חברים של באסטד ואז הכל התחיל שיר אהוב של מקפליי: Brocolli חבר מועדף: דאגי
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 165188469 אבל חבל לנסות כי אני לא נכנסת בכלל בכלל והתמונה.. איזה קטנים!

Naite8

New member
נמממ שלי!!

שם: נייט גיל: 17 מיקום: ליד המחשב.. סתם. צפון.. מאיפה אני מכירה את מקפליי: הכרתי דרך אתר של באסטד שיר אהוב: all about you & Obviously ביינתים חבר מועדף: הכי הרבה דאגייייייי שלי אבל גם דניי מסנ: naite8hotmail.com איסי: 144846923 תמונעעע:

למעלה