שרשור הכירות

drorfu

New member
דרור

שמי דרור ויש לי אוגרת סיבירית בת כשנה אני בן שמונה וחצי ושמח לשמוע על איזה מאכלים אתם נותנים לאוגרים חוץ מכופתיות ירקות ואגוזים

מעייניT

New member
נותנים

פלפל ירוק, מלפפון, כרוב יש עוד הרבה בקיצור לגוון ולא לתת עגבניה כי זה אסור!!!

animals girl

New member
../images/Emo203.gifממ..

אני שיר,בת 12 בעוד כמה ימים
היו לי ארבע אוגרים סיביבריים,לפחות מאתיים דגים,ועכשיו יש לי אוגר סיבירי וארנבונת מדהימים
הארנבונת קוקי,כשהייתה קטנה(עכשיו היא בת שנה וחצי)

אז ככה:

גידלתי בזמנו אצל ההורים שלי שני אוגרים סיבירים עכשו יש לי את סשה נקבה פלוס שתי חתולות שעוד לא ממש מבינות מי עושה רעשים מוזרים בלילה על הגלגל... שלכם חנה גונן

GentlyWeeps

New member
אהלן.. :)

סוף סוף פתחו פורום כזה אני אלה בת 17 וחצי, יש לי אהבה עצומה למכרסמים ובמיוחד לחולדות, כרגע אני מגדלת חולדה מקסימה בשם מדוזה הנה תמונה שלה כשהיא הייתה ממש קטנה..חודשיים אולי כיום היא בת חצי שנה +

יניב

New member
לי אין תמונה אבל אני אספר קצת..

על האוגר שלי.. שלום לכולם! קוראים לי יניב ואני בן 11. לי אין אוגר, כביה או ארנבת. אבל יש אצלי מקום בבית הספר שנקרא : בועה" ושם אתם יכולים לגדל חיות. אני מגדל גור של אוגר סורי. לפניי שבוע היה לי גור של כביה אבל יש לו עכשיו מחלה
אז לקחתי גור של אוגר סורי. את החיות שב"בועה" אפשר לקחת לגידול אישי ולהחזיק אותם בבית..

LeeKo

New member
אני אני!!!

אני יקיר,בן 15 כרגע יש לי רק את פולה-אוגרת סיבירית מ-ה-מ-מ-ת-!...

chuchi46

New member
אוגרים סיבירים...

היו לי המון... בעלי חיים מדהימים. כבר אין לי כי הם מתים נורא מהר וזה קשה לי...

sweetyheart

New member
../images/Emo189.gif הייי!

קוראים לי פז, בת 17. יש לי (ולאחותי) שני אוגרים סיבירים, השמות עדיין ניתנים למחלוקת.. בהתחלה השמות שלהם היו לואי ודורה... אבל החלטתי שאלה שמות רציניים מדי לאוגרים המתוקים האלה אז שיניתי אותם לקיסי ופאנצ'קין (מה??
היה באמצע חנוכה.. הלכתי עם האווירה...) היום המשפחה גדלה ל9 אוגרים... ואמממ עדיין לא עשינו להם תמונות אז.. בקרוב ^^

fasterNY

New member
אוקיי... עכשיו תורי?

נעים מאד, רן, בן 27 מרעננה. היו לי כבר לפחות 100 אוגרים סיבירים... פשוט כל פעם שהם גדולים מספיק... אנחנו מוסרים אותם לאנשים... או לחנות שאנחנו בטוחים שתטפל בהם יפה... אבל בעקרון יש לנו את אמא ואבא... צ'אבי - על שם הגודל שלה... (יחסית לזכר) צוציק - שוב... הגודל משחק תפקיד... הוא נראה יותר קטן מהנקבה. שניהם גרים בכלוב מפואר של 4 קומות (Imac Fantasy) עם צינורות בין הקומות... בית... ועוד צעצועים שפזורים פה ושם. מדי יום הם יוצאים החוצה מהכלוב לטיולים... וחוזרים למקומם לפני שהולכים לישון. לאחרונה אימצנו את מיקס ושוק, הארנבונים שלנו... מיקס, לצערנו ז"ל, בעקבות טיפול לא נכון של וטרינר לא מקצועי... הוא היה ארנב ננסי בגוונים של כתום ואפור (בתמונה). שוק - ששמה ניתן לה בגלל שכל פעם שמרימים אותה, היא פשוט קופאת לאיזו דקה. ארנבת ננסית ראש אריה, שחורה כולה, חוץ מנקודה לבנה על האף! היום כי גרה לבד בכלוב דיי גדול של מטר... ובכל רגע שאנחנו בבית... היא משוחררת... היום אנחנו בחיפושים אחרי בן זוג לשוק... ארנב ננסי ראש אריה, בצבע לבן (שלא עם עיניים אדומות).

למעלה