הכוונה בתוך ת"א,שרשור הכוונה ומודיעין 27/1
קו 89 של אגד הוא המהיר ביותר.הכוונה בתוך ת"א,
בוקר טובאני צריכה להגיע מאבן גבירול 158, לתחנה מרכזית ת"א [כאשר התחמ"ת היא התחנה הסופית שלי ולא תחנת מעבר]. אני מתלבטת בין כמה אפשרויות בגלל שאני מעוניינת להגיע לשם כמה שיותר מהר, יש לי חופשי חודשי של דן אז אין לי בעיה לסוע ביותר מאוטובוס אחד, העיקר להגיע בהקדם. שעת היציאה היא 17:00. האופציות שחשבתי עליהן - 1. קו 5 מרח' נורדאו, לסוע איתו את כל הדרך. לא כ"כ מתלהבת מזה בגלל הסיבוב הענק שהוא עושה. 2. קו 25/24 עד דיזינגוף סנטר ומשם להחליף לקו 5. 3. קו 5 לכיוון רכבת מרכז עד תיכון חדש, ומשם קו 27. מה עדיף? יש אופציה חלופית? תודה רבה
מעדיפה בלי אגד, תודה בכל מקרה.קו 89 של אגד הוא המהיר ביותר.
מאבן גבירול את יכולה לקחת 26 עד שדרות הר ציוןהכוונה בתוך ת"א,
בוקר טובאני צריכה להגיע מאבן גבירול 158, לתחנה מרכזית ת"א [כאשר התחמ"ת היא התחנה הסופית שלי ולא תחנת מעבר]. אני מתלבטת בין כמה אפשרויות בגלל שאני מעוניינת להגיע לשם כמה שיותר מהר, יש לי חופשי חודשי של דן אז אין לי בעיה לסוע ביותר מאוטובוס אחד, העיקר להגיע בהקדם. שעת היציאה היא 17:00. האופציות שחשבתי עליהן - 1. קו 5 מרח' נורדאו, לסוע איתו את כל הדרך. לא כ"כ מתלהבת מזה בגלל הסיבוב הענק שהוא עושה. 2. קו 25/24 עד דיזינגוף סנטר ומשם להחליף לקו 5. 3. קו 5 לכיוון רכבת מרכז עד תיכון חדש, ומשם קו 27. מה עדיף? יש אופציה חלופית? תודה רבה
נכון!מאבן גבירול את יכולה לקחת 26 עד שדרות הר ציון
וללכת לתחנה המרכזית שתי דקות ברגל, או להחליף בדרך בגין ל- 5 שנכנס לתוך התחנה המרכזית. כך את מנצלת את הכרטיס של דן
נא להתעלם מהתגובה הקודמת שלי-מאבן גבירול את יכולה לקחת 26 עד שדרות הר ציון
וללכת לתחנה המרכזית שתי דקות ברגל, או להחליף בדרך בגין ל- 5 שנכנס לתוך התחנה המרכזית. כך את מנצלת את הכרטיס של דן
חד משמעית - קו 5 משד' נורדאו לתחנה המרכזית.הכוונה בתוך ת"א,
אוהד11 צודק, כך שיש להתעלם גם מתגובתי.חד משמעית - קו 5 משד' נורדאו לתחנה המרכזית.
אפשרות 3 נשללת כיוון שתדירות קו 27 נמוכה יחסית לקו 5 וקו 25. אפשרות 2 נשללת כיוון שקו 25 או 24 עושים מסלול זהה כמעט באורכו לזה של קו 5. את הפרש הזמנים לטובת קו 25 תבזבזי בצעידה בין תחנת קו 25 ברח המלך ג'ורג' (בין זמנהוף לשלמה המלך או לחילופין התחנה בגן מאיר) לתחנת קו 5 ברח דיזנגוף ליד הדיזנגוף סנטר. בזבוז זמן נוסף יגרם כתוצאה מההמתנה לקו 5 בתחנה בדיזנגוף סנטר. אפשרות 1 היא המועדפת כיוון שתדירות קו 5 גבוהה מאוד. הוא אינו עושה סיבוב גדול עד לדיזנגוף סנטר, כי הוא פונה משד' נורדאו לרח' דיזנגוף ונוסע ברח' דינגוף עד לדיזנגוף סנטר. הנסיעה בדיזנגוף מטרידה מעט, אך שווה את ההחלפות התכופות באפשרויות 2 ו 3 שהצעת. נסיעה נעימה.
קו 475 ויאוליהשרשור הכוונה ומודיעין 27/1
נא להתעלם מהשאלה הקודמת..קו 475 ויאוליה
כמה זמן בערך אורכת הנסיעה מת.מ ת"א לת.מ לוד ? (מחר בבוקר) תודה!
הכוונה מחדרה לבית חולים קפלןשרשור הכוונה ומודיעין 27/1
בנוסף...הכוונה מחדרה לבית חולים קפלן
שלום, אני צריכה להגיע מחר מחדרה לבית חולים קפלן ברחובות. אני צריכה להגיע בסביבות 9:30-9:45. כיצד כדאי לנסוע? יומטוב ענת
רכבת עד רחובותהכוונה מחדרה לבית חולים קפלן
שלום, אני צריכה להגיע מחר מחדרה לבית חולים קפלן ברחובות. אני צריכה להגיע בסביבות 9:30-9:45. כיצד כדאי לנסוע? יומטוב ענת
מהרכבת ברחובות לקפלן קו 301רכבת עד רחובות
יש לך מחדרה רכבת אחת, בלי החלפות, בלי המרות ובלי קונצים עד רחובות. לצאת לרחוב הראשי שהוא רח' הרצל (2 או 3 דקות הליכה מחוץ לתחנת רחובות). שם יתכן ויש לך אוטובוס לביה"ח קפלן. אם אין, בוודאות יש לך, והרבה יותר מקו אחד, אוטובוס לתחנה מרכזית רחובות. מתחנה מרכזית רחובות בטוח שיש משהו לביה"ח קפלן. כדאי לך לעלות על רכבת שיוצאת לכל המאוחר ב-7:50 מחדרה. מחדרה לרחובות ברכבת זו נסיעה של כשעה +-.
תחבורה ציבורית לעין ירקעם או מפעל אורוןשרשור הכוונה ומודיעין 27/1
למיטב ידיעתי, רק אם המפעל מארגן משהו...תחבורה ציבורית לעין ירקעם או מפעל אורון
שלום, האם קיימת תחבורה ציבורית לעין ירקעם או מפעל אורון או פתח המכתש הגדול, מארת מערי האזור, ערד, דימונה או ירוחם? תודה.
תודה לדניאל130 ול-image of meלמיטב ידיעתי, רק אם המפעל מארגן משהו...
שרשור הכוונה ומודיעין 27/1
קו לילה להרצליה/רעננה/כפר סבא מופעל ע"י אגדשאלה לגבי קווי לילה
שלום וצהריים טובים, במרכזיה שלב דן לא הבינו אותי,אז אשמח אם תוכלו להאיר עיני: ידוע לכם על קו לילה שעובר ביום חמישי מעזריאלי לרעננה [אחוזה]? אתם יודעים איפה אני יכולה לברר על זה פרטים,ולגבי מחירים? תודה רבה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.