ממרכזית חוף הכרמל (אפשרות גם בת גלים) להדרשרשור הכוונה ומודיעין 1/11
הנביאים 20 המזרקה ככר מסריקממרכזית חוף הכרמל (אפשרות גם בת גלים) להדר
אני צריך בדיוק איפה שהדואר (המזקרה של פעם..).. בגלל כל השינוי של הנתיבים בהדר, אשמח לדעת אחת ולתמיד איזה אוטובוס עוצר בדיוק שם.. מקפיץ את ההודעה שלי מלמטה בגלל השעה
רחוב הנביאים/ככר מסריקהנביאים 20 המזרקה ככר מסריק
ממרכזית חוף הכרמל קו 113 עד רחוב הרצליה 7 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית חוף הכרמל קו 114 עד רחוב החלוץ 10 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית חוף הכרמל קו 115 עד רחוב הרצליה 7 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית בת גלים קו 28, 37 עד רחוב חסן שוקרי 2 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20.
הכי מהר דרך הכרמליתהנביאים 20 המזרקה ככר מסריק
ממרכזית חוף הכרמל קו 113 עד רחוב הרצליה 7 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית חוף הכרמל קו 114 עד רחוב החלוץ 10 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית חוף הכרמל קו 115 עד רחוב הרצליה 7 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20. ממרכזית בת גלים קו 28, 37 עד רחוב חסן שוקרי 2 משם הליכה קצרה עד רחוב הנביאים 20.
מישהו יודע האם יש רכבות הבוקר מכפר סבא לת"א?שרשור הכוונה ומודיעין 1/11
לירושליםשרשור הכוונה ומודיעין 1/11
להסתכל באתרי מפות את יודעת?לירושלים
שואלת שוב בהמשך לשאלה אתמול.. באתר של אגד מפנים אותי לרח אורוגואי בקרית יובל.. האם זה מרחק הליכה מרח גואטמלה? תודה שוב לעונים!
ואם היית מסתכלת באתרי מפותלירושלים
שואלת שוב בהמשך לשאלה אתמול.. באתר של אגד מפנים אותי לרח אורוגואי בקרית יובל.. האם זה מרחק הליכה מרח גואטמלה? תודה שוב לעונים!
/tapuzforum/images/Emo51.gifואם היית מסתכלת באתרי מפות
היית רואה במו עיניך שהרחובות אורוגואי וגואטמלה נפגשים (ועוד אפילו פעמיים).
כתבתי לך אתמול! אלה שני רחובות סמוכיםלירושלים
ממרכזית המפרץ לדרך יפו חיפהשרשור הכוונה ומודיעין 1/11
לבניין בית אמותממרכזית המפרץ לדרך יפו חיפה
ממרכזית המפרץ לבית אמות קו 103ממרכזית המפרץ לדרך יפו חיפה
108 עדיףממרכזית המפרץ לבית אמות קו 103
עד צומת דולפין (מרכזית בת גלים)
מבית העלמין בבת ים לרחוב המדע 12 ברחובותשרשור הכוונה ומודיעין 1/11
מבית העלמין עם 19/85 עד מרכז ראשל"צ ומשם עםמבית העלמין בבת ים לרחוב המדע 12 ברחובות
איך מגיעים? וכמה זמן זה יקח? אני צריכה להגיע לשם ב8 וחצי בבוקר מחר... תודה, אומה
מישהו יודע איזה קו של אגד מגיע לוייצמן 14 בתלשרשור הכוונה ומודיעין 1/11
סליחה של דן כי יש לי חודשי חודשי שלהםמישהו יודע איזה קו של אגד מגיע לוייצמן 14 בתל
אביב מחולון חזית חמש 7 תל גיבורים מהי התחנה הכי קרובה משם ? תודה
אם את מעוניינת לנסוע עם דן קחי קו 2 עד עליהמישהו יודע איזה קו של אגד מגיע לוייצמן 14 בתל
אביב מחולון חזית חמש 7 תל גיבורים מהי התחנה הכי קרובה משם ? תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.