שרשור דמויות

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gif שרשור דמויות ../images/Emo41.gif

להודעה הזו ישורשרו תאורי הדמויות של כל המשתתפים במשחק התפקידים. אתחיל עם הדמות שלי: שם: שן-חרב גזע: בני האדם - ברברי. מראה: זקן, בשנותיו האחרונות, בעל זקן לבן וארוך, לבוש גלימות לבנות, תמיד חמור סבר. היסטוריה: נולד לשבת ברברי בחלק המזרחי של אבנסיניה, משפחתו היתה מהמשפחות המכובדות בשבט, אביו היה רב-מג דגול ונערץ בשבט. בהיותו בן 12 תקף שבט אחר את שבטו, שיבטו הפסיד במלחמה, אלו שלא מתו נלקחו כעבדים, אביו הטיל לחש הגנה על משפחתו, אך הלחש היה גדול מידי ודרש מנשמת אביו הרבה מאוד, כבור מספר ימים לא יכל עוד אביו והוא מת, אימו ואחותו נלקחו גם הן כעבדים, עד היום הוא לא מבין איך הצליח לברוח, הוא נדד חודשים ארוכים עד שהגיע לעיירה קטנה, בעיירה גר רב-מג זקן, הרב-מג ראה את שן-חרב הקטן, רזה מאוד ועייף, הוא לקח אותו תחת חסותו ולימד אותו את רזי הכישוף, היה לו כישרון טיבעי לכישוף, הוא זרם בדמו משום שכל אבותיו היו רבי-מגים. בגיל 25 הרגיש - סוף סוף, שהוא חזק מספיק בכדי לעמוד למבחן להפוך לרב-מג, הוא הפתיע את כל מתחריו והביס את כולם, הוא הפך לרב-מג. מאז כוחו רק גדל וכיום הוא נחשב לאחד מרבי-המגים החזקים ביותר.

קטריין

New member
הדמות שלי ../images/Emo29.gif

שם: בס גזע: בת-אדם גיל: 19 מראה: שערה בלונדיני, עיניים כחולות, הבעת פניה משתנות עם הצורך, אבל לרוב הבעתה נעימה. היסטוריה: היא יתומה שבחיים לא הכירה את הוריה. עד גיל 12 חייה בבית יתומים ואז עזבה והתחילה לנדוד במטרה לרכוש ידע על כל דבר (היא מעוד סקרנית ועם לא היתה בת אדם יכלה להיות קנדר נפלה) היא כבר היתה כמעט בכל קרין עבדה בעבודות מזדמנות למדה להילחם בשביל הגנה ואת כל שאר הידע שרכשה היא רושמת בספר שתמיד איתה היא גם חוקרת את הגזעים השונים והיום היא ממשיכה לנדוד עלל פני קרין. זה הוא נראה לכם מספיק שלכם לילך
שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

fat elephant

New member
הדמות שלי

גזע: ½ גמד ½ אדם שם: תאיו שיער לבן תאור: 1.68חסון,רחב,עיניים חומות,שיער חום חוץ מקצה לבן מקצוע:שכיר חרב לכל(גנב, רוצח, מתנקש,פורץ). היסטוריה: נולד למשפחה ממוצעת בפלנתס, יש לו אחות שעונה לשם יורי, אבא שלו עובד בתור מוכר ענתיקות, אמא שלו תופרת, בגיל 15 ברח מהבית ויצא לאזורי הערבות לצוד הרפתקאות! זהו אני חושב אפשר להרחיב על ילדותו אבל לא כדאי להציף את הפורוםJ

La Gamba

New member
אפשר לקחת דמויות מרומח הדרקון

דמויות שרק הוזכרו, אולם לא הורחב עליהם?

SaberTooth

New member
אממ....

אני מניח שכן. בתנאי שהן לא ספוילריות. אבל תצטרך לבנות להן אופי.

La Gamba

New member
יש, אז אני יכול לקבל את דונבאר?

לפני שהוא נעשה ראש המסדר?

La Gamba

New member
אוקי כמה פרטים (יכול להיות שישתנה)

שם:דונבאר מאסטר-סמייט מין וגיל: זכר בשנות העשרים המוקדמות. תיאור: גבוה, חזק, שרירי. כהה עור מצפון ארגות, מסתובבת עם מכנסיים קצת נפוחים (עם חגורה שחורה), ועם חולצה חצי פתוחה (במטרה להתלהב מחזהו). ונועל מגפיים, שיער שחור קצוץ, עיניים חומות, וחלק פנים. מקצוע: קוסם בהכחשה עצמית. היסטוריה: דונבאר הוא הקוסם היחיד במשפחתו, ולא זכור אף קוסם אחר בהיסטוריה של משפחתו שנשא את השם מאסטר-סמייט. דבר שגרם לו למבוכה לא קטנה, שכן רצונו במתנת הכישוף די מועט. לבבו שש להיות ככל משפחתו מלח חזק מצפון ארגות. למזלו יש לו הורים תומכים אשר אינם רוצים לראותו מוחמץ ע"י מניעת הכשרתו בקסם, ולכן שלחו אותו ללמוד (בטוחים בו שיסתדר) וציידו אותו בהמון עצות ושטויות, אך בעיקר עם מפה! ויצא לדרך. וכך הוא מסתובב בעולם הוא יכול להתמש בקסם ברמה הבסיסית, אך חזק בה שהוא יודע. נהנה להפתיע אנשים, והוא בחור די עליז למרות הכל. הוא שובר באופן חזק את הסטיגמה של קוסמים חלשים (שנשברה לפני כן ע"י אריאקס). הוא אינו מרבה להשתמש בכישופו בקרב, אך כאשר יש לשימוש בקסם יתרון משמשמעותי הוא לא יהסס להשתמש בו. זהו אם זה לא מספיק אני אוסיף עוד.

Magma99

New member
הדמות שלי !!

שם: אפריל משפחה: נייוי-בלו גזע: בת אדם גיל: 29.5 מצב אישי: רווקה מראה: שער שחור/כחול כהה ועיניים ירוקות, הבעת פנים רצינית ודיי מיוסרת (כמו של קדושה מעונה) היסטוריה: אפריל היא בת יחידה ונולדה למשפחה עשירה בפאלאנתאס בגיל 20 נבנה מקדש פלאדין בעיר והיא באה למקדש לשמוע נאום מאליסטן והתחילה להאמין באלים. היא עזבה את המשפחה שלה ואת החבר שלה (קצת לפני החתונה) בשביל להיות בת נערצת לפלאדין. ההורים שלה (והחבר שלה שלעבר) עדיין מקווים שהיא תחזור הביתה. היא נחשבת לכוהנת חזקה מאד. תכונות אופי: צדקנית ואוהבת לעזור לחלשים, שאפתנית, מאמינה בטוב אצל האנשים ומאמינה באלי הטוב. אוהבת: את הטבע, כוח, את האל פלאדין. שונאת: אנשים בוגדניים, פחדנים, רודפי בצע.

ערפד1

New member
תעשו את זה פעם אחרת?

פשוט לפי מה שאני רואה זה לא יהיה רק שבוע שבועיים אלה יהיה כל החופש אם לא יותר ואני לא מסוגל להיות כאן כל החופש אבל בזמן לימודים יש לי נגישות רבה יותר למחשב ככה שתעשו את זה מאוחר יותר שוב?

marishia

New member
...

זוהי דמות שהשתמשתי בה כבר בהרפתקאה עם חברה שלי, אני מתה עליה! אפילו שהשחקנים היותר מנוסים יגידו שזאת הדמות הכי נוראה שיכולתי לבחור
שם: כריס. גזע:חצי אלפית, חצי בת אדם. מראה:שער חום, עיניים חום דבש, מעט קטנה, נראית צעירה אף על פי שהיא בת שישים ושמונה (שבע עשרה). נטייה:תוהו-נטראלית (כן!). מקצוע: פייטנית. היסטוריה: הויה שחששו לבנות את ביתם בין האלפים ובין בניי האדם נדדו והופיעו בין קבוצת שחקנים, לבסוף החליטה כריס שמספיק לה עקיצותיהם של שאר הילדים והחזרות שהיא הייתה צריכה לעשות ללא הרף, בגיל חמישים היא עזבה את הקרון הרעוע והלכה לחפש לה משהו מעניין יותר מהופעה בירידים, לבסוף החלה להמציא הרפתקאות שאותן היא עברה, כאשר האנשים שילמו בשבילה היא המשיכה בזה ואף הסתבכה כמה פעמים בתסבוכת אמיתות כאשר אנשים התרשמו יותר מדיי מסיפורייה והחליטו לצרף אותה אליהם.... כיום היא מופיעה בפונדקים, רוב סיפוריה מסתיימים ב"יש לי את הלשון שלו, אני צריכה למצוא אותה בתוך התרמיל שלי"

strahd

New member
נשמעת דמות מעניינת

אבל את יודעת, אני מאמין, שדמות תוהו נייטרלית היא די בהכרח... לא שפוייה? הנטייה הזאת אומרת שהדמות לא מאמינה בשלטון ולא יודעת גם מה היא עושה בדרך כלל. הדמות שתיארת יותר מתאימה לתיאור נייטרלי רשע מאשר תוהו נייטרלית. בכל מקרה, מדוע שדמות כזו תצטרף לחבורה? למה החבורה תקבל אותה, זה שהיא מגניבה ויש לה סיפורים מענינים לא גורם לך לרצות שהיא תלך מאחוריך ותתקע לך סכין בגב.

marishia

New member
אממ...

אם אתה אומר אז לא אכת לי לשנות את הנטייה... אבל, החבורה לא יודעת מה הנטייה עד שנניח מגיע שלב כלשהו שבו היא מתגלה, לא? הם לא יכולים לראות ולומר, "הנה הוא רשע והוא טוב, אז אותו נצרף..." ולמה להם לצרף אותי? כמובן, בגלל הניסיון הכל כך רב שלי

ערפד1

New member
מה רע כל כך בנטראלי??

ועוד תוהו זה הרבה יותר מעניין תחשוב על זה שניה וגם את דמות שאין לה שיכות שהיא יכולה בסוף לבחור רשע או טוב להיות נגד החבורה או יחד איתה דמות שיש לה את הבחירה זה יכול להיות האתגר הכי גדול לחבורה עצמה השה´מ רק מזיז את העלילה של המשחק הוא לא יוצר אותו לפי רצונו אם החבורה לא מספיק חזקה ומושכת וטובה אז מה קורה? אותה דמות פונה לרשע ואז יש סיכוי שהחבורה תמות? גם זה קורה מידי פעם כשאין מזל לגמרי לא תמיד כל הזמן מתמודדים ישר למעלה יש מוות ואם דמות מתה אפשר אחרי כמה זמן לצרף אותה כדמות חדשה........ אבל צריך לתת את חופש הבחירה לדמות ואז האפשרות לחבורה לשנות את הדמות למשוך אותה ל"טוב" שלהם......... אפשר גם לעשות שתי חבורות אחת טובה ואחת רעה שילחמו אחת בשניה

strahd

New member
אני התומך הגדול ביותר לנייטרליות

את צודקת במאה אחוזים, להסתיר את הנטיה מהחבורה הוא הדבר הנכון ביותר למקרה שנטייתך נוטה קצת יותר מדי לצד האפל. הענין הוא שהשחקנים חייבים לשחק את הדמות שלהם ולעתים לסמוך עליך, מה שקשה מאוד לשחקנים מתחילים, כי הם יודעים שאת רעה, אז לא יתנו לך כלום וידקרו אותך בלילה. עדיין, אם הדמות שלך רוצה להצטרף לחבורה, היא צריכה מניע סמוי ואפל... זה כבר עוד יותר מעניין!!

ערפד1

New member
מניע אפל וסמוי? ומי אמר שהיא רשעית?

סך הכל אחת שלא מוצאת את מקומה בעולם סך הכל דמות שפויה אבל חופשית מידי להבה טהורה חופשית אחת בודדה שלא מוצאת את מקומה בעולם לא בשום צד לא רוצה לבחור למה להשתיך ומחכה כל הזמן הזה שצד זה או זה ימצאו אותה או יקבלו אותה או יצתרכו אותה או כל דבר אחר שלא יהיה דמות חופשיה שבעד החופש העצמי שלה זאת סיבה להכנס לחבורה (אם יש איום זה או אחר בעולם על האזור שלה או בכלל ) בכל מקרה היא דמות חופשיה אבל לא רשעית בכלל אלה תוהו נטראלית לגמרי והקו חיים שלה משך אותה לחבורה והולך אם החבורה לכמה זמן יחד ואז משתנה והיא עוזבת אותם ואז שוב חוזרת....... הכל תלוי במי שיהיה "שליט המבוך" אל תחליט לבד מה הדמות או את כולה אלה תן לבעל הדמות לקבוע את זה ול"שליט המבוך" לבחור אם היא מתאימה ורצויה לחבורה ולרעיון שלו להרפתקאה הזאת שתהיה או שלא ............

strahd

New member
האמת היא...

שאני מעדיף לדבר עם בעלת הדמות עצמה ולא עם מישהו שחושב שהוא יודע מה היא רוצה. אם יש לך דמות משלך, תציע אותה.

ערפד1

New member
יש לי דמות אבל בכל מקרה

אני לא יכול להתחיל בחודשיים הקרובים שום הרפתקאה ככה שתעשו את זה לבדכם ואולי אני לא יודע מה היא רוצה אבל לפי כתיבתה.........

marishia

New member
למעשה...

אני נורא מתלבטת, מצד אחד זה יהיה נורא נחמד להיות זאת שמוסיפה קו משני לעלילה ולהיות נטראלית רעה, אבל מצד שני, אני כבר התרגלתי להלך המחשבה של תוהו נטראלית, אבל אני חושבת שבאמת לא יזיק לי להיות נטראלית רעה, רק כדיי להתנסות בחוויה. אז אני אהיה דמות נטראלית רעה, רק כדיי להתנסות בזה.

מ.ש.ט

New member
הממממ........

מעתיקן....... שם: אור-ירח גזע: בת אדם- ברברית (ולא אני לא מעתיקה! הדמות הייתה עוד לפני שהדמות שלך הייתה!). מראה: צעירה, בשנות ה20-25 לחייה, שיער אדום, עיניים חומות, גבוהה, רזה רוב הזמן מחייכת, מגית אדומת גלימות. היסטוריה: שבטה היה קרוב לשבט קה-שו ולאחר שאביה ואימה נפטרו כשהיא הייתה בגיל חמש הגיעה לבית ספר לכישוף, והצליחה שם מאוד. (זה מה שהיא מספרת בסך הכל... אני לא אומרת אם זה אמת או שקר...) עובדת בעבודות מזדמנות: שכירת חרב, להטוטנית בירידים, מלצרית... וזהו.... מוריה רוקח המכשפה של הטימטום

למעלה