שרשורשירים

PopPy

New member
../images/Emo41.gifשרשורשירים../images/Emo41.gif

הפעם לא שירים מומלצים וגם לא דיסני (
), כי סגנון מוזיקלי כבר פתחתי לעצמי (נגיד), אלא שירים קצביים. כאלה שאפשר לעשות איתם ספורט (כן, אתם קוראים נכון, מלכת העצלניות רוצה להכנס לכושר
) בכיף (?). בעיקר דאנס, אבל גם רמיקסים, שירים ספציפיים, להקות מומלצות, לטיני - הכל הולך.

Kryptonite

New member
אווו!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

דאנס? טוב! אז Madonna - Like a Pray Snap / Rhythm Is A Dancer 2003 (אני לא בטוח שזזה, יש דאנס מדהים אחד, אבל אני לא מוצא את השם שלו, אני מקווה שזה זה) Iio - Rapture Safri Duo - Played Alive (לשמוע אותו עד הסוף, יש כזה קטע של שקט [כמו פעימות לב] ואז הוא נהיה ממש יפה) Laava - Whenever you are השיר הזה סתם יכול לעודד גם אם מרגישים בדאון
Lasgo - Something ועוד, ועוד, ועוד...
אם את רוצה עוד - רק תבקשי. אבל כעיקרון, דאנסים חייבים לשמוע עד הסוף כדי להבין כמה הם יפים, בדרך כלל הם מתחילים אותו הדבר... כמובן שיש גם את אקווה (Cartoons Heroes, Dr. Jones

Kryptonite

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

בהתחלה תמיד הייתה לי את הטעות, עד שהתרגלתי לתקן אותה, ועכשיו שוב. דאמט.

AGNET SHESH

New member
דאנס? אוקיי.. ../images/Emo123.gif

דאנס זה סיגנון שאני אוהב מאוד, ולכן יש לי רשימה ארוכה מאודדדדדד של זה.. אני אביא לפה רשימה מקוצרת..

שניש

New member
מממ....../images/Emo56.gif

EVERYBODY - BACKSTREET BOYS
אירוסמית' -WALK THIS WAY
אירוסמית'-DUDE LOOKES LIKE A LADY
LATINOS

AGNET SHESH

New member
אוקיי הנה שני שירים חדשים

בלי קשר לרשימה הגדולה שלי..: Divine Inspiration - What Will Be Will Be Jurgen Vries - Wilderness

מיה אחת

New member
ואני חשבתי דווקא על Day Tripper

או: Wellcome to the USSR (אנא תקני אותי אם טעיתי בראשי התיבות).

Back in the USSR

אוו אוו, יש לי את הדמו של זה...ו...
ונכון, Day Tripper גם יכולהיות...וRoll Over Beethoven! ו-A Hard Day's Night, ו...

De-Panther

New member
הדורבנים../images/Emo3.gif כמעט...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הכל אצלהם קצבי ומתאים רק השירים הרגשניים(שהם גם טובים ובעיקר קרנבל שהוא אחד האהובים עלי אם לא האהוב...) לא מתאימים לזה... זותומרת קרנבל ולא בא לי לשמוע הדורבנים זה טוב

HaMsTeR

New member
דורבנים../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif

אממ. יש איזשהו שיר, שאין לי מושג איך קוראים לזמרת ששרה אותו, אבל קוראים לו look at me now. והוא חביב, אבל הוא קצת טראנסי.

למעלה