שני דברים:

just stav

New member
../images/Emo41.gif שני דברים:

דבר ראשון, אני שמחה להודיעה שאני בסוף יוצאת למסע חוף! אומנם אני לא מדריכה, אבל חמ"ל זה אחלה. אז כל מי שיוצא אני דורשת שתבואו לבקר אותי כל ערב, ולא אכפת לי כמה אתם עייפים! ודבר שני, נדמה לי שכבר דיברנו על הנושא אבל אני לא זוכרת ומעלה את זה שוב: הגרעינרית שלי אמרה לי שבגלל שאני לא מה"יוצאים לקורסים" אני צריכה לשלם 120 שקל כדי לצאת לכיף מד"צים. גם אצלכם זה ככה? מה אתם עושים? (מופנה לי"בניקים)
יום טוב לכולם Love סתו

NuritGal

New member
סתווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ידעתיייייייי כ"כ ידעתי!!!!!!!! אמרתי לך!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייייייייששששששששששששש את תאלצי לספר לי 2 סיפורים
אבל נו מילא יש לי גם אחד די מאוד מעניין בשבילך.. ואל תדאגי אני וטלי נבוא להציק לך יותר ממה שאת חושבת!!!!!!!!!!1 :))))) (ועל זה יכול להעיד גל חחח..) יאאא איך שימחת אותי עכשיו ווי כל הכבוד אני כ"כ שמחה בשבילך ייאייייי
עננננננננננק!!!! see you tuesday?

go golan go

New member
120? איזה חג היום?

אני גם לא מה'יוצאים לקורסים', אבל אני לא יודעת מה קורה עם זה אצלנו... אני אבדוק...

אצלנו במועצה...

עולה 200 שקל אבל הרכזת נוער אצלנו החליטה שהמושב יסבסד 100 שקל ואנחנו נשלם את ה100 הנוספים.

אני לא בטוח שאני יגיע....

זה עולה אצלנו ל"לא יוצאים לקורסים" 200 ש"ח זנות פשוט כך...

just stav

New member
איזו חוצפה!! 200?? בשביל מה?

היה עולה לך פחות לנסוע לבד.. הרבה פחות.. איזה מין כיף מד"צים זה? זה אמור להיות לנו כיף אחרי שנה של עבודה ולקראת שנה של עוד יותר עבודה.. למה אנחנו צריכים לשלם כל כך הרבה?
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
הכוונה לאנשים שזאת המשימת קיץ

שלהם כמו למשל מד"מים ומחנה אומנויות בעצם רק מד"מים ומחנה אומנויות ואנחנו לא משלמים על הקורסים האלה, כך ש... מי שכתבה מעליך צודקת

taltoolit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif יאאאאאאייייי יאיייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייייייפיםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! מצטרפת לנורית סתוי HERE WE COME!!!!!!!

Tha ©reep

New member
אני מתכנן לבוא באוטו לכיף מדצים

ואז אני לא ישלם כלום!! שילכו לדחוף אצבע אם הם רוצים שאני ישלם כ"כ הרבה כסף... אולי בגלל שאני יבוא מהמדמים אז אני יבוא בחינם

Tha ©reep

New member
יש מצב... אני עדיין לא יודע אולי כן

אולי לא ואולי לא יהיה אוטו

סתו מהמחשב של יפעת:

בעז, אם אתה נוסע באוטו אני באה איתך! מה זה אתה לא משתף אותי בתוכניות? חחח
תגיד לי אם יש לך מקום.
יום טוב לכולם Love סתו

Tha ©reep

New member
בגלל זה אני כתבתי לך את זה כדי

שתראי את ההודעה ותגיבי בהתאם אגב אני צריך את העזרה שלך במשהו...

Tha ©reep

New member
אמא ש'ך מאנקי בוי...

ואני לא יודע אם יהיה לי אוטו כי אח שלי הרס בזה הרגע את אחת המכוניות שלנו...

למעלה