שנה בניהול

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifשנה בניהול../images/Emo41.gif

ובכן חברים, בדיוק היום לפני שנה הצטרפתי לניהול הפורום המצויין הזה. אני זוכר את המצב אז, כאשר בקושי הצלחנו למלא שבעה עמודים פעילים, לעומת המצב היום, כאשר בכל שבוע ישנם לפחות 10 עמודים אם לא יותר, ואישית אני מאוד מרוצה. יותר מכך, קמה כאן קהילה פעילה, תוססת ומגובשת והכי חשוב - שבאמת מחצללת, ואני שמח להכנס לפורום ולקרוא את ההודעות בכל יום מחדש. אני לא חושב שנשאר מישהו מן האנשים אשר כתבו כאן לפני שנה, אך במקומם הגיעו אנשים חדשים ונוצרה כאן אווירה מצויינת (בד"כ...
). כאשר נכנסתי לניהול, היו לי שתי מטרות עיקריות: 1) להעיר את הפורום ע"י הבאת אנשים נוספים. 2) לפתוח חלק של שאלות נפוצות. אני בהחלט מרוצה להגיד שבשתי המשימות הללו עמדתי בהצלחה, ויעידו על כך השירשורים והדיונים הרבים אשר נפתחים מידי יום. בנוסף התחלתי בכתיבת עדכונים שבועיים (אשר במהרה הפכו לדו-שבועיים...
), ובעקבות התגובות החמות המשכתי בכך. אבל ההודעה הזו היא לא בשבילי כמו שהיא בשבילכם: איך לדעתכם המצב בפורום? ממה אתם מרוצים וממה לא? מה הייתם מעוניינים להוסיף, וממה הייתם מעוניינים להיפטר? מה דעתכם בכלליות על המצב? הערות, הארות, טענות ומענות מוזמנות להשתשרשר לכאן.

../images/Emo49.gifכל הכבוד

דבר ראשון כל הכבוד על בנייתו של פורום משגשג ומצליח אני נמצא בפורום לא הרבה זמן אבל אני מאד נהנה להיות בפורום כי זהו פורום איכותי עם הרבה אנשים כפי שהזכרת ממש כל הכבוד על ההשקעה הענקית והמשך כך (נכון אני נשמע כמו מורה) נ"ב: בן כמה הפורום נ"ב2 : איך אתה קובע מה הפורומים המועדפים בעדכון השבועי

silverhawk

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אמנם לא ציינו זאת, אבל לפני כחודש וחצי הפורום חגג 4 שנים(!). הוא נפתח ע"י גיא (VARIETY) בתאריך ה-03/06/01, וכולנו מודים לו על כך.
הפורומים המועדפים נקבעים ע"י תפוז באופן אוטומוטי ע"פ הרגלי הגלישה של הגולשים בפורום.

c12chen12

New member
כל הכבוד

לדעתי זה אחלה פורום, אני בערך חודשיים בפורום הזה ואני נהנה מאוד כולם פה עוזרים ואכפתיים וכל הכבוד, תמשיך כך. דרך אגב, איפה המנהל השני? הרבה זמן לא ראיתי אותו כאן... אני חושב שהפורום הזה הוא מצוין ואין פה כל כך מה לשפר רק שימשיך ככה. חן.

מזל טוב...

אני הייתי נכנס מלא לפורום הזה לפני חצי שנה והפסקתי רק כי היו לי מלא דברים על הראש אבל עכשיו בחופש אני יכול לחזור. מישהו יכול לתת לי קישור לשיטות למדיטציות(אני מקווה שהמשיכו בזה זה נורא עזר לי.

Variety

New member
המנהל השני

סוף שבוע נעים! אני אסביר לך מה קרה לי... עוד כמה ימים אני אהיה אזרח (אני חייל כרגע). אני בתק' יחסית עמוסה (למרות שלמי שמשתחרר אמור להיות יותר זמן פנוי).

מזל טוב Variety ../images/Emo65.gif

לא יאומן איך הזמן טס
אני זוכר איך רק לפני שבוע או חודש הודעת על כך שאתה מתגייס (ועוד אחת, אחח איזו נוסטלגייה...) והנה כבר עברו להם 3 שנים בלי להרגיש בכלל.....
יש לך כבר מושג מה אתה הולך לעשות באזרחות? באמת מאחל לך המון הצלחה, מגיע לך. צלילים.

הפורום הזה מדהים ואיכותי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין ספק שאתה צודק בכל מה שאמרת כאן, בחיי שלפני כמה ימים רציתי לרשום כאן הודעת שבח בנושא אבל הקדמת אותי, אני עוקב כבר כמה שנים (לפעמים מרחוק לפעמים מקרוב) אחרי הפורום הזה, ואין ספק שבתקופה האחרונה (בין חצי שנה לשנה) אני קורא כאן הרבה יותר חצלולים מאשר איי פעם, אין כמעט יום שלא נרשמים כאן כמה חצלולים, אין מה להשוות בכלל למה שהיה כאן לפני שנתיים או שלוש שנים, אין ספק שחלק גדול מאד מזה בזכותך, וחלק אולי גם משום שהזמן פשוט עושה את שלו ויותר אנשים מכירים את הנושא, והטירונים של פעם כבר צברו נסיון בנושא והם מחצללים ביתר קלות, אין ספק שגם אתה וגם Variety עושים כאן עבודה מצויינת ומגיעה לשניכם לדעתי טפיחה חזקה על השכם, המצב של הפורום מעולה, אין לדעתי הרבה מה לשפר כאן
כל הכבוד, תמשיכו להוביל את הפורום בדרך הזו. צלילים

באמת הצלחת לשפר אותו.

אני זוכר אותו עוד מלפני שהגעת (לא שהייתי כותב, אלא רק קורא) והרבה השתנה.
לטובה כמובן

sh00sha

New member
=) יום-הולדת-שנה-ניהול-שמח!!!

אני אישית ממש מרוצה מהפורום!! הוא באמת הדבר שמחזיק אותי בענינים בחצלולים. בלעדיו לא הייתי מחזיקה מעמד ונמנית עם רשימת המחצללים ברצף כל כך הרבה זמן... (כן אני צנועה..) קיצר פורום מצוין אין מה לשנות.. רק אולי להוסיף את "סבתא שושה" בטאגליינס... אני כבר רואה את הכותרת : "סבתא שושה - סדרת טיפים למחצללים!" מממ... חוצמזה אני חושבת שאתה מנהל מצוין... תמשיך ככה!! ואם קראת את כל זה בלי להשתעמם - קבל צל"ש!

EndOfAllHopes

New member
מזל טוב

באמת פורום איכותי, אחלה מנהלים ואחלה אנשים שבאמת עוזרים. לדעתי אפשר אולי להוסיף סקרים חדשים כל שבוע, ואולי גם סיכום שבועי\חודשי של עולם החלומות הצלולוים (עם יש כזה)... תוכנות, מחקרים, מאמרים, מכשירים, תגליות וכ"ו. ואולי גם קצת היסטוריה D: שיהיה בהצלחה.

למעלה