silverhawk
New member
../images/Emo41.gifשנה בניהול../images/Emo41.gif
ובכן חברים, בדיוק היום לפני שנה הצטרפתי לניהול הפורום המצויין הזה. אני זוכר את המצב אז, כאשר בקושי הצלחנו למלא שבעה עמודים פעילים, לעומת המצב היום, כאשר בכל שבוע ישנם לפחות 10 עמודים אם לא יותר, ואישית אני מאוד מרוצה. יותר מכך, קמה כאן קהילה פעילה, תוססת ומגובשת והכי חשוב - שבאמת מחצללת, ואני שמח להכנס לפורום ולקרוא את ההודעות בכל יום מחדש. אני לא חושב שנשאר מישהו מן האנשים אשר כתבו כאן לפני שנה, אך במקומם הגיעו אנשים חדשים ונוצרה כאן אווירה מצויינת (בד"כ...
). כאשר נכנסתי לניהול, היו לי שתי מטרות עיקריות: 1) להעיר את הפורום ע"י הבאת אנשים נוספים. 2) לפתוח חלק של שאלות נפוצות. אני בהחלט מרוצה להגיד שבשתי המשימות הללו עמדתי בהצלחה, ויעידו על כך השירשורים והדיונים הרבים אשר נפתחים מידי יום. בנוסף התחלתי בכתיבת עדכונים שבועיים (אשר במהרה הפכו לדו-שבועיים...
), ובעקבות התגובות החמות המשכתי בכך. אבל ההודעה הזו היא לא בשבילי כמו שהיא בשבילכם: איך לדעתכם המצב בפורום? ממה אתם מרוצים וממה לא? מה הייתם מעוניינים להוסיף, וממה הייתם מעוניינים להיפטר? מה דעתכם בכלליות על המצב? הערות, הארות, טענות ומענות מוזמנות להשתשרשר לכאן.
ובכן חברים, בדיוק היום לפני שנה הצטרפתי לניהול הפורום המצויין הזה. אני זוכר את המצב אז, כאשר בקושי הצלחנו למלא שבעה עמודים פעילים, לעומת המצב היום, כאשר בכל שבוע ישנם לפחות 10 עמודים אם לא יותר, ואישית אני מאוד מרוצה. יותר מכך, קמה כאן קהילה פעילה, תוססת ומגובשת והכי חשוב - שבאמת מחצללת, ואני שמח להכנס לפורום ולקרוא את ההודעות בכל יום מחדש. אני לא חושב שנשאר מישהו מן האנשים אשר כתבו כאן לפני שנה, אך במקומם הגיעו אנשים חדשים ונוצרה כאן אווירה מצויינת (בד"כ...