שמתם לב?

../images/Emo41.gif שמתם לב? ../images/Emo23.gif

כשאני רואה הודעה חדשה בפורום אני ישר נכנס לכרטיס האישי של הכותב אם אני לא מזהה אותו. שימו לב שכמעט כל הודעות ההשמצה/הסתה/ליגלוג/שקרים וכד´ הן הודעות ראשונות של אותו כותב (לפעמים הכותב מנסה להתחכם וכותב עוד שלוש הודעות סרק בפורומים אחרים. לפעמים הוא חוסם את הצפייה בהודעות קודמות ואז משתמשים בחיפוש מתקדם כדי לראות שזאת הודעתו הראשונה והאחרונה בתפוז). לדעתי מרבית ההודעות האלה מגיעות מכמות מאד מצומצמת של אנשים - תומכי ש"ס למיניהם, תומכי עבודה ותומכי מרצ (דווקא כאן אני לא מזהה הרבה עקבות של תומכי ליכוד). ובנושא טיפה שונה - בפורופ "ישראל אחרת" מאשימים את שינוי בכך שהם לא מתקרבים לאחוז החסימה. מה ההסבר? האות נ´. מתברר שהם תולים את מפלתם בכך שהאות שלהם בקלפי היא נ´ ולא יא´. השמעתם תירוץ יותר עלוב מזה?

gershon17

New member
זה אכן תירוץ עלוב

במיוחד לאור העובדה שכשאתה עונה על סקר אתה אומר את שם המפלגה, ולא את האותיות שלה...

עקבות של תומכי מה??

לא התרשמתי שיש ממש תומכי ליכוד. מי שמעורה במערכת כבר מזמן לא שם, והבלוק שנותר הוא אנשים מיואשים שיודעים רק ששרון קיים, ושהוא ה"רע במיעוטו". הם בכלל לא מכירים את האסטרטגייה של שינוי להקים ממשלת אחדות וגם בטוחים ששינוי ישבה בממשלה. תמיד יש אנשים כאלה, שפשוט מצביעים כ"עדר", מתוך כל מיני ציפיות לא רציונליות וכו´. הם בדר"כ מצביעים חד-נושאיים (חרף כל מה שאומרים עלינו), ולא מודעים לעמדות השונות של המפלגות. לא תראה כאן תומכי ליכוד, כיוון שאם הם היו כאן, הם כבר לא היו תומכי ליכוד. והמבין יבין. לגבי ישראל אחרת- הם עברו לגימטריה ולנומרולוגיה כנראה...

UM2 חזר

New member
אנחנו לא נגדכם

תומכי הליכוד לא מתקיפים את שינוי כי אתם לא תיקחו מהליכוד כלום כל מה שאתם לוקחים זה ממפלגת העבודה

תתעורר

חצי מהקולות של שינוי מגיעים מהימין ולפחות 5 מנדטים מגיעים מהליכוד לא ראיתי את הסקרים האחרונים?

למעלה