שלום !

בריפקה

New member
../images/Emo41.gifשלום !

נתקלתי בפורום שלכם ונראה לי מעניין מקווה שמקבלים יפה חדשים מי יכול לספר לי מה הולך כאן?

מה מדברים ?

יש לנו כאן יועצת מוסמכת עם פראקטיקה וקליניקה מבריקה , כולל כיבוד קל ... `תותים` . ישנה יועצת נוספת , מומחית קלינית מוסמכת המטפלת בשיטת `השבלול` , מין קונכיה המכילה מין מיניראלים הבללולים במיני מינים שונים ומשונים ,בהשראת קולות גלי ים צונמיים ... ואת ? גלי לנו ...

touti

New member
זה התאריך או השעה?

בטר גלה לנו מתי הכרכרה הופכת לדלעת...

תכף אכשף אותך בשלט רחוק .../tapuzforum/images/emo56.gif

אפשר להזמין מוטאציות לוהטות ... הכיני רשימה מפורטת , עד חצות !!!/tapuzforum/images/emo29.gif

touti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הכנסת אורחים מאוד חמה יש כאן. תיכף יבוא בטר ויכבד בעוגת גבינה שאפתה אמא שלו האלופה:) קפה? או נס? או תה? או שתיה קרה..גזוז? מדברים, מתייעצים, חולקים חוויות, תקוות, חלומות. ובעיקר נמצאים פה אחד עבור השני:)

touti

New member
זה פורום בחיתוליו

אני מקווה שמפגשים ייערכו בהמשך כשיצטרפו לכאן עוד חברים:)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התברכנו במשתתפים אחד אחד!!!! כמו שתותי אמרה הפורום עדיין בחיתוליו וכשיגיע הזמן נעשה גם מפגשים (ואם בטר לא יביא עוגת גבינה של אמא שלו- שלא יטרח לבוא
) תמצאי כאן אוזן קשבת ובטוח שגם את תוכלי לתת לנו מנסיונך.

שבלולה צאי החוצה , בטר יביא לך עוגה/tapuzforum/images/emo6.gif

שבלולה שבלולה צאי החוצה , בטרררר יביא לך עוגה ... במנגינה עממית מוכרת ! ותותי תקשט בתותים או דובדבנים . ואת ... תחלקי לפרוסות לפי מילימטרים ... אוי שכחתי , צריך להביא `ערכת החיאה` , היא מעלפת ! תנחשו מי ?

../images/Emo51.gifלך צביקה../images/Emo140.gif

אני קוראת את מה שאתם כותבים, ואני חושבת על זה שכשהוריי התגרשו לפני 32 שנה, לא דיברו על ההתמודדות, כל אחד שמר את המשבר האישי שלו בבטן ולא שיתפו, עצם זה ששבלולית הקימה את הפורום, ופגשתם האחד את השני, ואתם מחזקים, מדברים, משתפים האחד את השני זה חשוב. הבלוג שלי שלי מתעדכן כל הזמן ביצירות חדשות, תודה ששאלת, ותודה שאתם מאפשרים גם לי לכתוב בפורום שלכם, גם לי כילדה לא היה עם מי לחלוק את מה שהרגשתי. תודה לכם שאתם מקסימים, אני מאחלת לכולכם אושר רב.

lahadam

New member
גם אני! גם אני! (מהצד של הילדים של...)

ענת החמודה והמוכשרת, אני מסכימה עם דבריך.

touti

New member
אני חושבת שהמודעות היום גדולה יותר מפעם

בכל תחום "חריג", לא רק גרושים. פעם לא דיברו כי זה לא היה בדפוסי החיים והמציאות לדבר, גם לא היו קבוצות תמיכה כמו שיש היום. שלא לדבר על הנט. אמא היתה החברה הכי טובה+שכנה או חברה אחרת. כילדים, לא בטוחה שגם היום יש להם עם מי לחלוק, אבל העובדה שבכיתה יושבים בד"כ עוד ילד אחד או 2 להורים גרושים הופכים את זה לעוף מצוי ולא מוזר..

למעלה