שלום!

../images/Emo41.gifשלום!

פעם ראדשונה שלי כאן באתר ויש לי שאלה, כמובן שקשורה למחשבים ניידים. אני סטודנטית והייתי רוצה לקנות מחשב נייד, הבנתי שהמחשבים הניידים בזמננו אנו אינם יקרים, הייתי רוצה לקבל המלצות על מה כדאי לי לקנות. המחשב יהיה שימושי למסמכי וורד, גלישה באינטרנט - משחקים לא מעניינים אותי וגם לא סרטים. אבל, אם אני כבר קונה מחשב, שיהיה שימושי לי לפחות ל- 4 שנים הקרובות, שנות לימודיי במכללה. אני גם מחפשת במחשב שהוא יהיה דק וכמה שיותר קל, כמובן לא את הקל ביותר כי זה בטח מקפיץ את הסכומים(אלא אם כן אני טועה ואשמח אם כן). זהו בכללי, נדמה לי. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.

senseBOP

New member
אני ממליץ לך ללכת על LG.

הם קלים ודקים, ואמינים מאוד. מאחר ואת לא מחפשת לנגן סרטים או משחקים, את יכולה למצוא משהו מצויין ב-5500 שקל, בקלות. אני לא בקיא בדגמים הספציפיים שלהם, אבל אני בטוח שכמה אנשים כאן ימליצו לך מיד על הדגמים המועדפים עליהם. אם יש לך שאלות נוספות אל תהססי לשאול. נשמח לתרום תשובה מתי שרק נוכל. :)

תודה רבה! על התשובה.

עכשיו, אם יש מישהו שמבין בדגמי LG אני אשמח אם הוא יוכל להמליץ לי על סמך מה שהוא קרא בהודעה הקודמת שלי על דגמים. שיהיה לכולנו יום טוב.

LG בהחלט טובים

אבל לא ציינת מה התקציב שלך. ל-LG יש את LS55 שהוא מאוד מומלץ. ואם הוא יקר לך מידי יש גם את LS50.

תודה רבה, אבל יש המון סוגים של LS50

וגם כל מיני Mhz שונים ואני לא מבינה בכך. הייתי שמחה לדעת מה זה כל המילים האלה שאני לא מכירה ולפי זה לבחור את המחשב.

Jan22

New member
את רוצה נייד יחסית חזקית שיתפוס

לשנים הקרובות !? הנתונים העיקריים שתצטרכי הם נייד בעל תווית CENTRINO - כלומר טכנולוגיה המשלבת WI-FI (אנטרנט אלחוטי ) וחיסכון בחיי סוללה - שיהיה במהירות 1.6 ומעלה . *זיכרון - 512MB DDR/DDR2 - הDDR2 די חשוב למי שרוצה להפעיל תוכנות גרפיקה,משחקים ותוכנות חישוב .מהירויות כגון 333/400/533 **כרטיס מסך - בין הדברים היותר חשובים ,לפי הדרישות שלך תוכלי להסתפק בGMA של אינטל שהוא די והותר ואף יפעיל לך משחקים יחסית כבדים (במידה ותרצי) . אלה הנתונים הדי מהותיים ,כמו כן יש את ההרדיסק שעדיף שיהיה 60GB ומעלה ,כונן אופטי - שעדיף לקחת צורב DVDRW כיוון שהנושא די נפוץ היום ...

Ice Age

New member
או בקיצור

קחי את ההצעה הזו. לדעתי היא הטובה ביותר בשוק לדגם הזה.

Jan22

New member
לא משהו ,יש מפרטים יותר טובים

עם מחיר די דומה .

תודה רבה לכם. אבל,...

מכיוון שאינני יודעת באמת מה ההבדלים בין שני המחשבים, אני אשמח אם תוכלו להחליט החלטה, או להסביר לי מה ההבדלים המשמעותיים בין שני המחשבים הללו.(חוץ מה- GB שראיתי שהוא שונה... והמאה גרם שמבדילים ביניהם). תודה רבה למי שענה לי.

Jan22

New member
יותר פשוט אם תיכנסי ל"קישורים"

בראש העמוד ,יש שם מאמרים של YNET ,תקראי אותם ותקבלי תמונת מצב כללית ,כמו כן תצייני את התקציב שלך .

Ice Age

New member
תראי

שניהם מחשבים טובים מבית טוב, כמעט עם אותו מפרט בהבדלים קטנים לכאן או לכאן. אגב, דווקא כרטיס המסך ב-LG יותר טוב לדעתי. אבל ב-HP יש גם בלוטות', מצד שני. מבחינת תמיכה, ל-HP יש שם רע בנושא, ואילו השירות של LG מצויין, מנסיון. אני מציע שתכנסי לאיזה חנות ותראי מי מוצא חן בעינייך יותר. ל-LG יש עיצוב הרבה יותר חדשני ויפה. הוא גם קצת יותר זול, ושתי אנטנות במסך בשביל הכרטיס רשת האלחוטי, כך שיש קליטה יותר טובה.

תודה רבה על התשובה, ובכל זאת...

באמת ה- LG מושך יותר תעין ואם אתה אומר שיש קליטה טובה יותר זה גם חשוב לי, כי אני בטוחה שיהיה חשוב לי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא להתנתק כל הזמן. אבל ה- 60 GB לעומת ה- 80 של ה- HP לא יכול להיות מכריע? שוב, אני מדגישה - אני לא משתמשת במחשב למטרות משחק.אלא רק לימודים - מסמכי WORD ואינטרנט וכל הקשור ללימודים - אני לומדת משפטים ולא משתמשת בתוכנות גרפיות כאלה ואחרות.

senseBOP

New member
אם אין לך צורך ב-BlueTooth

אז לכי על LG. אם יש לך צורך ב-BlueTooth אז לכי על HP. ההבדל בקליטה לא כזה משמעותי, אבל אם אין לך צורך ב-Bluetooth, אז כמובן שעדיף קליטה טובה יותר במשהו שאת כן צריכה.

Ice Age

New member
לא ממש, 60 יספיקו לך לרוב השימושים

80 זה אם את מורידה הרבה סרטים (רק חוקיים, כמובן...) ושומרת אותם על ה-HD.

senseBOP

New member
20GB זה בקושי 4 סרטים...

כך שגם את מתעסקת בהורדת סרטים, זה לא הבדל ששווה לוותר בשבילו. רצוי לקריב את ה-20GB בשביל נוחות גבוהה יותר. מה גם שתמיד אפשר לצרוב דברים לאחסון על DVD, או על דיסק רגיל.

אבל לא נראה לי שיש צורב DVD במחשב

ה- LG . ואני מאוד מאוד מודה לכם על הסבלנות כלפי הבורה שאינה מבינה דבר בעניינים שכאלה - אני. באמת תודה מכל הלב.

למעלה