שלום

דנית 19

New member
../images/Emo41.gif שלום ../images/Emo41.gif

היי... במהלך שירותי הצבאי עברתי תאונת דרכים כשאר אני הייתי ברכב פרטי והתנגשו בג'יפ צבא- סופה... יש לי שאלה קטנה וחשובה... מה עדיף
לתבוע את משרד הביטחון או את הביטוח של הרכב הפרטי.. תודה, דנית

עָנת

New member
תאונת דרכים בשירות הצבאי../images/Emo178.gif

דנית ברוכה הבאה
באופן עקרוני, ברור שכדאי לתבוע את משרד הביטחון דווקא
נשאלת השאלה: 1.את עדיין משרתת? באופן עקרוני חיילים בשירות הסדיר,אינם יכולים להגיש תביעה למשרד הביטחון,בהיותם עדיין בשירות אם זה מצבך כעת,ואת עדיין בשירות הצבאי,אני מציעה שתשמרי כל חומר רפואי שברשותך,ותגישי את התביעה בפועל לאחר השחרור. היה והוכח שתאונת הדרכים נגרמה שכתוצאה ועקב השירות הצבאי,תקבלי אחוזים בהתאם לפגיעתך. 2.מצרפת לך מאמר של עו"ד עומר יעבץ(עו"ד של באי הפורום
) )עשרת הדברות 3.דנית,מציעה לך לעיין בחומר בפורום. וכן בשאלות הנפוצות, 4.אנו פה לרשותך ולמענך

דנית 19

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל תודה שענית לי.... שנית כל , אני כרגע אמורה להשתחרר- עקב הורדת הפרופיל... ואני אוטוטו עוברת למשרד הביטחון...

בני1234

New member
הנושא הרבה יותר מורכב

ברמת העיקרון קבלת פיצוי כספי מחברת הביטוח מותנת באופי הפגיעה ועוגמת נפש צער וכו התגמול ממשהב"ט הינו רק עבור הפגיעה הפיסית=נכות אי לכך במקרה של פגיעה נכות עם אחוזים נמוכים כדאי ורצוי לתבוע את חברת הביטוח במקרה של אחוזים גבוהים כדאי לתבוע את משהב"ט. חומר למחשבה

AVI359

New member
דנית 19

דנית שלום רב בכתבתך רב הנסתר על הגלוי,שאלתך אינה פשוטה כלל ועיקר,להלן נקודות מספר האם התאונה קרתה בזמן התפקיד?חופשה?בדרך הביתה מהבסיס או בחזרה-בדרך הקצרה ביותר?או שסטית מהמסלול הקצר ביותר?האם הפגיעה קלה או חלילה קשה? וכו' וכו' על פי התשובות שלך נוכל לענות לך.תוכלי להתיעץ במשרדי אנ"צ ואם נראה לך שהמקרה שלך הינו בתחום האפור מומלץ להתיעץ עם עו"ד עלפי הרשימה המופיעה באתר זה. בברכה אבי

דנית 19

New member
התאונה הייתה..

אחרי רגילה, בדרך לבסיס... הבעייה היא ששירתתי בבסיס שאליו חייב להיכנס ברכב ממוגן.. ולכן יש אוטובוסים ממוגנים, הבעייה היא שזה אוטובוס שמגיע כל 3-4 שעות.. מן הסתם לא יכלתי לשבת שם 4 שעות במטרה לחכות לו אז עשיתי את טעות חיי (מסתבר) ועליתי על טרמפ אזרחי- ולא ממוגן (מישהו מהבסיס).. הפגיעה הייתה בינונית-בינונית +... התייעצתי עם עו"ד אבל אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על כל אחד בעיניים עצומות/פקוחות לצורך העניין.. לאחר התאונה עברתי ניתתוח ע"מ להכניס ליד ולרגל מסמר (לא מוציאים אותו) והבנתי שעצם העובדה שיש לי מסמרים גם מעלה אחוזי נכות...

AVI359

New member
דנית 19

דנית שלום רב עם הפגיעה בינונית או בינונית + הגישי תביעה לאגף השיקום. את מוזמנת לאנ"צ חיפה ליעוץ 100 מ' מתחנת רכבת בת גלים חיפה אני לרשותך ביום ראשון שלישי וחמישי, וילי יעזור לך בכל יום. שמרי על כל מסמך בנוגע לפציעה ואם נחוץ צלמי את כל התיק הרפואי. בברכה אבי

דנית 19

New member
תודה על העזרה...

רק שלצערי חיפה נמצאת במרחק של איזה 3-4 שעות ממני...(פחות או יותר) אבל תודה בכל אופן...

עָנת

New member
דנית,מצרפת לך רשימת

עו"ד. מצטרפת ל
להפגש עם אבי בא.נ.צ בחיפה. "המאמץ קטן,והתועלת תהיה מרובה
"

שאלה עם משמעויות רבות

שלום לדנית (שם יפה) זו שאלה שיש לה חשיבות ומשמעויות ואת ההחלטה אין לקחת ללא התייעצות עם עו"ד שמבין על מה הוא מדבר. יש להתייחס לנכות, להתפתחויות אפשריות בעתיד וכדומה. עקרונית אני עדיף את מערכת משהב"ט על כל מגרעותיה, אך זה עניין פרטני. אשמח לתת לך תשובות רציניות יותר בטלפון או בפגישה. יעוץ ראשוני חינם כרגיל. בברכה, עומר

למעלה