אני מתנגדת בכל תוקף!../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo46.gif
לתלבושת אחידה! והאנגלים יכולים לקפוץ לי! בבית הספר רוצים להכניס תלבושת אחידה, עושים כמובן הצבעה של בעד ונגד. כל הכיתה שלי כמובן כמו עדר כבשים (בריטים כבר הזכרנו?) הצביעו בעד! אני נגד ומה לעשות, אני אוהבת להיות כמו שאני, בלי שאף אחד יכתיב לי אך ומה ללבוש! האומנם, אני לומדת בבית ספר דתי, אני שונאת ללכת עם חצאיות,ואני אוהבת יותר גופיות,אבל אני באה בקוד הלבוש, זה משאיר לי את האופציה לבוא איך שאני אוהבת ובלי חולצה כמו שכולם, כמו עדר (כבשים כבר הזכרנו?). מה זה פה? בית ספר זאת לא מסגרת צבאית ולא מוסד רישמי שצריך תלבושת אחידה! בבית ספר כל אחד צריך לבוא וליצג את עצמו כמו שהוא, כמו שהוא אוהב להיות, לא להיות "כמו כולם". ומה הקטע הזה של המותגים? תלבושת אחידה פותרת את הבעיה של "אלה שיש להם כסף למותגים" ואלה "שאין להם כסף למותגים". למה כולם חייבים ללבוש מותגים? אני ממש לא מבינה, מה הקטע הזה של "אם אתה לא לובש קסטרו את לא IN". מגוחך ממש מגוחך! לי ממש לא משנה איפה אני קונה את הבגדים שלי, אם זה בקסטרו, פוקס או ווטאוובר! בדר"כ אני שמה לב לאיזה חברה זה שייך כשאני גוזרת את הפתק. ואם לוקח לכם זמן לבחור בבוקר מה אתם רוצים ללבוש, אתם תמיד יכולים לעשות את זה ערב קודם! שמעתי גם את הקטע של "הסיבה הביטחונית", אויש נו, תעשו טובה! אז, אני אומרת
לתלבושת אחידה! ואם יוחליט בבית ספרי
אז הם יכולים להמשיך לקפוץ לי, אני לא אבוא עם חולצת בית ספר!