שלום!

mango007

New member
../images/Emo41.gifשלום!../images/Emo39.gif

אוקיי מה קורה? שבת שלום לכולם! אז א. אני חדשה פה.. לפחות מבחינה אקטיבית פחות או יותר...אז אני מחכה להרבה הודעות וולקאם!! וב. לרגל הדכאון האישי שלי חשבתי על סקר- לכמה מהשמיניסטים יש או מתוכננת לזמן הקרוב תלבושת אחידה???? איכס!!!למה?? למה???

ליאת666

New member
ברוכה הבאה!

כן, זה באמת נורא החולצות האחידות אלה....הם גם מתרחבות בכביסה. סוג ז' אוקיי תקשיבו שמיניסטים, השכבה שלי חתמה על עצומה נגד קניית קפושונים לחורף כי זאת השנה האחרונה שלנו וכאילו, מה נעשה עם זה אח"כ?? למה לבזבז סתם 100 שקל??? אז אספנו 300 חתימות מכל השכבה והגשנו את זה למנהל והוא אמר שהוא יתייחס לזה אחרי סוכות....אני בספק, אבל שווה לנסות. שבת שלום וחג שמייח!!

tia3

New member
../images/Emo45.gif חולצות תלבושת!

למי יש כוח להתחיל לבחור בבוקר מה ללבוש??? חוץ מזה, אין לי גם כסף מיותר לקנות לביצפר את האופנה האחרונה בחולצות כדי להתעדכן עם כולם כל שני וחמישי... זו המצאה נהדרת!

Superchen

New member
יש ויש...

אמנם הרבה יותר נוח שאומרים לך מה ללבוש ואת לא צריכה להפוך את הארון בבוקר תוך צעקות של "איפה החולצה הזאת!? אין לי מה ללבוש!!", אבל אצלנו הבית ספר הפך למעין מוסד מגעיל שבכניסה אליו, בשערים, מחכים מורים ואנשי הנהלה ומבצעים "סלקציה", פתאום כל המקום נצבע באפור-אדום-כחול-שחור וכולם נראים אותו דבר. עם כל הטוב שיש בזה, זה מעניק לבית ספר אווירה שלא כיף ללמוד בה, לא כיף להיות שם והרי זו לא המטרה. הלכה האינדיוידואליות, שזה הדבר הכי חשוב בגיל הזה.

Ez sLeeP

New member
אצלינו דווקא המערכת כושלת

בניסיונותיה לשמור על קוד התלבושת האחידה. הבריטים היו מגחכים ומתנשאים. בפסח שנה שעברה, יצא הסלוגן הבא, "אחרי חופשת הפסח - מחזירים את התלבושת האחידה לכותלי בית הספר!", או משהו מלא מוטיבציה שכזה. לכו תגידו לחבורת צפונבונים שאין מקום למותגים. אז יש את המורים שמוציאים מן השיעור ורושמים על כך חיסור, אז מביאים את הדיאולן בתיק, ושמים בעת הצורך.

tia3

New member
אז כנראה

שאני בצד האחר של ה"יש, כי אצלנו מותר חולצות בכל הצבעים כל עוד יש עליהם את סמל ביצפר. וגם אצלנו לפעמים המורים מפגינים נוכחות ועומדים על משמר הכניסה לבניין לוודא שכל תלמיד ותלמידה מגיעים עם חולצה ראויה... בכל מקרה, זאת השנה האחרונה, אז לא נשאר עוד הרבה!

Ez sLeeP

New member
יש תלבושת אחידה.

ובתור תלמיד בביצפר פרטי מזה 10 שנים כבר, זה לא חדש בכלל. *חופר לעצמי בור וקובר את עצמי בו..*

Stillwater

New member
אני מתנגדת בכל תוקף!../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo46.gif

לתלבושת אחידה! והאנגלים יכולים לקפוץ לי! בבית הספר רוצים להכניס תלבושת אחידה, עושים כמובן הצבעה של בעד ונגד. כל הכיתה שלי כמובן כמו עדר כבשים (בריטים כבר הזכרנו?) הצביעו בעד! אני נגד ומה לעשות, אני אוהבת להיות כמו שאני, בלי שאף אחד יכתיב לי אך ומה ללבוש! האומנם, אני לומדת בבית ספר דתי, אני שונאת ללכת עם חצאיות,ואני אוהבת יותר גופיות,אבל אני באה בקוד הלבוש, זה משאיר לי את האופציה לבוא איך שאני אוהבת ובלי חולצה כמו שכולם, כמו עדר (כבשים כבר הזכרנו?). מה זה פה? בית ספר זאת לא מסגרת צבאית ולא מוסד רישמי שצריך תלבושת אחידה! בבית ספר כל אחד צריך לבוא וליצג את עצמו כמו שהוא, כמו שהוא אוהב להיות, לא להיות "כמו כולם". ומה הקטע הזה של המותגים? תלבושת אחידה פותרת את הבעיה של "אלה שיש להם כסף למותגים" ואלה "שאין להם כסף למותגים". למה כולם חייבים ללבוש מותגים? אני ממש לא מבינה, מה הקטע הזה של "אם אתה לא לובש קסטרו את לא IN". מגוחך ממש מגוחך! לי ממש לא משנה איפה אני קונה את הבגדים שלי, אם זה בקסטרו, פוקס או ווטאוובר! בדר"כ אני שמה לב לאיזה חברה זה שייך כשאני גוזרת את הפתק. ואם לוקח לכם זמן לבחור בבוקר מה אתם רוצים ללבוש, אתם תמיד יכולים לעשות את זה ערב קודם! שמעתי גם את הקטע של "הסיבה הביטחונית", אויש נו, תעשו טובה! אז, אני אומרת
לתלבושת אחידה! ואם יוחליט בבית ספרי
אז הם יכולים להמשיך לקפוץ לי, אני לא אבוא עם חולצת בית ספר!

Ez sLeeP

New member
אני לא יודע מה היא הייתי עושה

אם היתה ניתנת לי האופציה. אבל הביצפר שלי, מיום היווסדו (80 שנה, משהו כזה?) הוא בתלבושת אחידה, כך שהברירה לא קיימת. עם תלבושת אחודה, או בלי תלבושת אחידה, מותגים קיימים. הג'ינס, הנעליים, השעון, הפלאפון, התיק, הכל. לא יעזור.

Stillwater

New member
אתם מוכנים להסביר לי בבקשה...

למה כ"כ חשוב המותגים? כשאני הולכת לקנות בגד, אז אני קונה מה שמתאים לי ומה שיפה בעיני, לא ממש משנה לי מאיזה חברה זה! אז, למה זה נורא חשוב לאנשים הקטע של המותג?

*superstar*

New member
גמני לא מבינה את הגישה הזאת..

בגד זה בגד.. לא משנה מאיפה הוא בא.. אפשר לקנות חולצה בקאסטרו והיא תתפרק אחרי שבועיים לעומת אותה חולצה בדיוק שקונים בשוק והיא מחזיקה מעמד הרבה יותר זמן! זה טיפשי ובזבוז כסף לדעתי. *דיד*

Ez sLeeP

New member
מגיב בעניין..

אני לא קונה מותגים בגלל שהם מותגים. אני קונה בגדים שהם יפים לטעמי, וכמו שאם אני אמצא בשוק בגד כלשהוא שנראה עליי טוב, אני לא אקנה סמרטוט רצפה שמחמיא לי כמו שורשים לא צבועים לי.ב.ז, גם אם זה יהיה בחנות מעצבים בפריז. לא יודע איך לבשר את זה, אבל מוצרים של חנויות מוכרות הוכיחו את עצמם כעמידים יותר בכל מיני תנאים. ואם לא, יש גם למי לפנות. אני גם אוהב למדוד את הבגדים שאני קונה בתאי הלבשה, ולא באמצע הרחוב. זה הכל.

tia3

New member
כדי

שאחר כך שאנשים ישאלו אותך מאיפה קנית, תוכלי להגיד בגאווה שם של מותג כלשהו שיעניק לך סטטוס מסוים. זה למה. למען האמת, גם לי העניין הזה לא ממש משנה.

heaven is here

New member
תלבושת אחידה כבר 5 שנים!

אבל אני עושה אותן נוחות אז לא ממש אכפת לי ללבוש אותן... וגם בחורף לדוגמא אז לא ממש שמים בבית ספר אם אנחנו שמים תלבושת מתחת או לא...

למעלה