אז בואו אני אספר לכם על ביצפר הדפוק
שלי!!! בסוף שנה שעברה היו שמועות בעיתונים המקומיים שהביצפר שלנו יהיה עם איכס!!!!!!!- תלבשות אחידה... אז כולנו נלחצנו ושאלנו את כל המורים, רכזים סגניות וכו' וכולם אמרו כן אולי תהיה... בקיצר לא פחדנו יותר מדי... תכלס- מרחו אותנו!!! תחילת שנה- גם לא ממש הצהירו בראש חוצות יש או אין.. ושאלנו ואמרו כן אולי לא בטוח ובלה בלה... ואז יום אחד ראינו קלפי לבחירת הצבע!! תודה באמת!! שיעשו קודם קלפי מי רוצה בכלל!! אף אחד!!! טוב, אולי שניים... אבל למי איכפת? וככה- * לי לא לוקח כזה הרבה זמן לבחור מה ללבוש.. אני מתארגנת סה"כ בבוקר ברבע שעה...על השעון!! * ומותגים- המפגרים שאיכפת להם מזה- יקנו שעון, נעליים, ג'ינס או משקפי שמש, תיק וכו' וישוויצו איתם.. הההבדל הוא שתהיה לנו חולצת ביצפר מגעילה עם הסימן עליה בנוסף לזה!!... * זה משעמם ומגעיל ללבוש כל הזמן אותו דבר! אז נכון יהיו איזה 4 צבעים אבל מי רוצה???? ואני חייבת לקנות איזה 6 חולצות, וחולצה לבנה וסווצר ויש לי תבגדים שלי שאני אוהבת!!! מה אני אמרוה לעשות איתם?? לזרוק?? בלאו הכי עוד שנה נהיה עם מדים אז בכלל מתי אני אלבש תבגדים שלי?? אוףףףףףףףף! ככה להרוס תשנה האחרונה!!!!!