שלום מארהב
E emmy5 New member 6/1/05 #2 |ערב טוב ,אני כותבת מהמחשב של בתי למה אתה יושב לך בצד?הית צריך להכנס דרך הדלת , תרגיש כמו בבית..איפה אתה נמצא? בוא הביתה חה חה חה
|ערב טוב ,אני כותבת מהמחשב של בתי למה אתה יושב לך בצד?הית צריך להכנס דרך הדלת , תרגיש כמו בבית..איפה אתה נמצא? בוא הביתה חה חה חה
E emmy5 New member 6/1/05 #3 יזויזו , ערב טוב , עכשיו אני שקתה יש עוד כמה ידידים שלא כתבו ,אבל יש מספיק מקום עבור כולם ...פרטים על המקום , כמה ימים לפני המפגש ,במסר
יזויזו , ערב טוב , עכשיו אני שקתה יש עוד כמה ידידים שלא כתבו ,אבל יש מספיק מקום עבור כולם ...פרטים על המקום , כמה ימים לפני המפגש ,במסר
E emmy5 New member 7/1/05 #5 PINI עכשיו אני אבנתי את המשפט"ארהב" חברים יקרים שלי , זה היה הבן של מאור שמסר דרישת שלום מארהב ...כנראה הוא מסתכל עלינו , וקורא את הכתוב .. אז בהזדמנות זו אני שולחת דרישת שלום לבן שלו בקליפורניה
PINI עכשיו אני אבנתי את המשפט"ארהב" חברים יקרים שלי , זה היה הבן של מאור שמסר דרישת שלום מארהב ...כנראה הוא מסתכל עלינו , וקורא את הכתוב .. אז בהזדמנות זו אני שולחת דרישת שלום לבן שלו בקליפורניה