שלום לכולם

r a n i l i

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם

אני רקדנית ממש בתחילת דרכי והייתי רוצה להתייעץ איתכם... אני מעוניינת להתחיל ללמד ולהיכנס לתחום המחול המזרחי ממש ברצינות. יצא לי להחליף מורות פה ושם. איך מתחילים? מאיפה מתחילים? אני מרגישה שאני כבר יכולה ללמד מתחילות, ואפילו הייתי מעוניינת להתחיל להופיע באירועים קטנים ומצומצמים, אני רוצה להתחיל מקטן. והייתי מאוד רוצה לשתף אותכם במשהו, אני תלמידה של נטע אהרוני, מורה מדהימה. בזכותה אני איפה שאני היום, אני עברתי תהליך מדהים בזכותה ואני חייבת לה את הכל..... פשוט את הכל! נטע- את ג ד ו ל ה!!! תודה!!! ( והיא יודעת את זה, אני כל הזמן אומרת לה)

באלאדיה

New member
איזה יופי, שלב מרגש ../images/Emo57.gif

להתחיל לחפש עבודה - אני ממליצה להכין קו"ח (שנות לימוד ריקוד, אצל מי, כולל כל רקע של בלט או ג'ז מעברך אם היה), ולהתחיל להפיץ אותם במכוני הכושר, מתנ"סים, קאונטרי הקרובים מרחב סביר לאזור מגורייך (ואם יש גם סטודיו למחול). לדעתי קו"ח צריכים לכלול תמונה שלך ורצוי בתלבושת שנראית מקצועית ככל האפשר, או לצרף כרטיס ביקור אם כבר הכנת. הופעות ראשונות - התחילי בחינם מאירועים ושמחות של חברים וקרובים, כך תזכי לניסיון ראשוני בסביבה אוהדת. יש עצות מצוינות במאמרים שלנו איך להתכונן להופעה ראשונה, מה להביא וכמה כסף נהוג לבקש בכל שלב (למרות שהעצה ותיקה היא עדיין רלבנטית). אם תתחילי ללמד תראי שהזדמנויות להופעות יגיעו אליך גם דרך תלמידותיך האוהדות. בהצלחה
ספרי איך הולך..

היי חמודה

מאיפה את? אם את מאיזור הצפון, נראה שיש לי מצב בו אם באמת דברים יסתדרו לי בו כמו שאני מתארת מההצחלה - יכול להיות שאני יכול לעזור לך מעשית. דברי איתי במסרים/מיילים.

juditta

New member
גמאני תלמידה של נטע ../images/Emo47.gif

וכשאני שומעת אותך, אני יודעת בדיוק על מה את מדברת. אני מכירה את שיטתה המיוחדת ומציעה לך לדבר איתה אם את הולכת בכיוון זה. כמו שאת יודעת, נטע משלבת בשיעוריה מגוון סיגנונות הוראה, נסי לעשות תצפיות (זה שונה כשמסתכלים מהצד), לרשום את השיטה, לנסות להבין את מטרות השיעור. לדוגמא- היא עובדת על המתח בין "רך וקשה" לעקוב אחרי המוזיקה שלה. או, לחילופין ללכת לראות שיטות אחרות (והן שונות מאוד, מזו של נטע) ולנסות להתחבר למה שמתאים לך. אני חושבת שלהחליט על הוראת המחול זו החלטה אמיצה, אך דורשת התעמקות גדולה ורצינית. לי, באופן אישי חשוב ללמוד אצל מישהי, עליה אני סומכת מקצועית, ואני מניחה שאני לא היחידה... ובכלל הבאת לי רעיון, אני מנג'זת לנטע לפתוח קבוצה תהליכית, יותר אינטנסיבית בדיוק למטרה זו. כרגע אין לי יומרות ללמד, אך הייתי רוצה להתעמק ולקבל כלי לעבודה שלי. תפני אלי למסר, אולי נגבש קבוצה?

יונת10

New member
היי גמני גמני!

היי ג'ודית יקרה, התגעגעתי מה אומר, התמזל מזלי השנה ללמוד אצל מיטב המורות בארץ- אמניות, מוכשרות- כל אחת שונה מהשניה ו------- אין, אין כמו נטע, אחת ויחידה ומיוחדת הייתי מאוד רוצה להיות שותפה לקבוצה כזו, שתפי אותי בבקשה יונת

juditta

New member
יונתי ../images/Emo24.gif תמתי ../images/Emo214.gif

יאללה, להפעיל מכבש
משותף. והגיע הזמן שתחשפי ת'עצמך ברבים כאן, שמעתי שאת עושה חייל בוינגייט

מעוניינת לילמוד גם

היי יונת,אני מנהריה האם את מאזור הצפון שמעתי רבות על נטע ,היכן היא מלמדת? אשמח מאוד אם אקבל קצת אינפורמציה. תודה ושיהיה לך אחלה יום.

למעלה