תראישלום לכולם![]()
![]()
רציתי להתעניין ולשאול מתי שמתם לב שהילד/ה מחונן/ת. האם יש לכך סימנים כבר בגיל צעיר מאוד? - אם כן מאיזה גיל ולאיזה דברים כדאי לשים לב. זו שאלה כרגע רק מתוך סקרנות. יש לי 2 ילדים קטנים. אשמח לקבל תשובותיכם. יום נעים![]()
הי קאריןשלום לכולם![]()
![]()
רציתי להתעניין ולשאול מתי שמתם לב שהילד/ה מחונן/ת. האם יש לכך סימנים כבר בגיל צעיר מאוד? - אם כן מאיזה גיל ולאיזה דברים כדאי לשים לב. זו שאלה כרגע רק מתוך סקרנות. יש לי 2 ילדים קטנים. אשמח לקבל תשובותיכם. יום נעים![]()
האם יש לכך מבחנים מיוחדיםהי קארין
בדרך כלל האמא היא זו שמכריה את הילד שלה הכי טוב. מוקדם מאד יודעים שהילד הוא מחונן בתחום הזה, רגיל בתחום שני וחלש בשלישי. לפעמים התחום בו הילד שלך מחונן הוא התחום שגם מוכר על ידי מערכת החינוך, ואם תעברו מבחנים גם תקבלו על כך "אישור בכתב". מה שחשוב לך כאם הוא להבין את ילדך , לתמוך בו ולתת לו את הכלים למיצוי מלוא היכולות שלו בכל התחומים (עם או בלי תעודת הכשר)
אפשר לעשות מבחני אינטליגנציההאם יש לכך מבחנים מיוחדים
ומאיזה גיל אפשר לגשת למבחנים כאלה והיכן. ותודה לכל מי שענתה לשאלתי. סופ"ש חורפי חם ונעים, קארין![]()
שלום נועהאפשר לעשות מבחני אינטליגנציה
אצל פסיכולוג באופן פרטי. זה לא זול במיוחד, אז כדאי שתהיה מטרה אשר בשמה את עושה את זה. ישנה כזו?
שלום קארין ושלום לכולם.שלום נועה![]()
כרגע הילדים שלי קטנים. כמו שרשמתי בהודעה הראשונה, אני שואלת רק מתוך סקרנות - עניין אותי לדעת מאיזה גיל הורים התחילו לשים לב שיש משהו כשרוני במיוחד אצל ילדיהם, כדי להיות עירנית לנושא ובאמת לשים לב ולתמוך ולתת את מלוא האפשרויות לפיתוח כשרון שכזה - בכל תחום שהוא. תודה רבה על התגובות. כמובן שאם יהיה משהו - אעדכן. שבוע טוב!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.