שלום לכולכן

לבאאבו

את מתכוונת לשרשר כמו עכשיו שאני עונה לך? אם כן, קיבלתי אני פשוט חשבתי שכבר לא ישימו לב להודעה הישנה ושלא יראו אם אני אענה בהמשך לכל התגובות אבל לקחתי לתשומת לבי. תודה!! אם את נמצאת עכשיו תעני לי בבקשה שזה באמת מה שהתכוונת.

באאבו

New member
חת´ שתיים חת´ שתיים כלשם עבור

היי, כן. זו הכוונה לשרשר.. הענין הוא ששמים לב - הבנות הותיקות כאן לומדות להסתכל אחורה על ההודעות אפילו מאתמול ולראות אם יש חדש... ותאמיני לי, שרואים.. בכל מקרה, הודעה שאת כותבת בה משהו עם תוכן "קופצת" קדימה (על זה יש את "מק
הודעות"..) אחרי כמה ימים, ההודעות כבר לא קופצות. תראי, זה לא שאסור לפתוח הודעות, אבל אם יש משהו טרי טרי שעוד "רץ" אז עדיף לשרשר שם... אגב, גם אני, כמוך בהתחלה הייתי פותחת הודעה על כל שטות, אפילו "בוקר טוב" הייתי רושמת בהודעה חדשה, עד שהבנתי שאני מסתכנת בעונש מאסר... הרעיון הוא לתפוס את ההבדל בין פורום לבין צ´ט.... קפיש??

../images/Emo32.gif באאבו - שאלה../images/Emo32.gif

אני כבר כמה זמן רואה את הסימן הזה ולא מבינה מה זה, אז עכשיו שאת כותבת, מה זה? "מק
(לגבי השרשורים כבר קלטתי מההתחלה, האמת שעוד אף פעם בכלל פתחתי הודעה) מקווה לפתוח רק שבאמת סוף סוף יגיע היום....) ועוד שאלה אם כבר ואם תוכלי לענות, לגבי הצ´ט
איך יודעים מתי ואיך יודעים מה. מקווה שאני לא חוצפנית על השאלות.... סליחה ד.

ינסון

New member
ברוכה הבאה

מקווה שהשהות שלך איתנו תהייה קצרה.. ותעברי מהר אל הפורום השכן, פורום הריון אחרי טיפולים... ועד אז מחזיקה לך אצבעות לתשובות חיוביות.... יונת

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה ששהותך בפורום תהיה קצרה מקווה שההפסקה תניב פירות

טלי2

New member
כלשםתפוס יקרה

ברוכההמצטרפת (בהשפעת השם שלך, יצא לי מחובר ) , מאחלת לך כפי שאת מאחלת לעצמך שהפעם זאת הפעם ואת תצליחי
, ומעניקה לך צרור מחשבות חיוביות שיעזרו לך בזמנים שאופטימיות קצת בורחת (וזה קורה לכולנו)
טלי2

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

כאן בסירה אפשר למצוא את כל החום והאהבה הנחוצים, צריך רק לדעת להושיט יש ולקחת. 7 זה מספר של מזל, והפסקות- גם אם לא מרצוננו יש בהן אפקט מחזק ומרפא. נקווה שבעוד שבוע נעשה לך כאן קולולו ענק, כי האביב כבר בפתח ובהחלט הגיע הזמן שתהי בהריון
נועם

למעלה