שלום לכולכן

../images/Emo41.gif שלום לכולכן

אני רוצה לציין שזאת הפעם הראשונה שאני בפורום הזה ואני פשוט המומה מהאחווה ומהפירגון כל הכבוד! אני מקווה שתקבלו אותי בהמון אהבה כי זה הדבר שאני זקוקה לו. הסיפור שלי הוא שאני אחרי 6 הפריות שלא הצליחו כי העוברים לא נקלטו, אחרי הפסקה של כמעט שנה (שהיתה בעקבות מקרה שקרה לי ולא מרצוני) חזרתי לטיפול שביעי ואני אחרי ההחזרה (תשובה ב-14 למרץ) אני קצת בדיכאון כי אחרי מס´ כשלונות קצת קשה להאמין שההצלחה תגיע. בסה"כ הכל נראה בסדר עד התשובה, אני נורא פוחדת שיגיע שוב הקול שמבשר "אין הריון - אני מצטערת" ואז מגיע הבכי ותחושת הריקנות והרחמים העצמיים ומתי כבר לי זה יקרה. מקווה שהפעם זאת תהיה הפעם כי תודו - חייב להיות טוב. תודה שהקשבתם לי. תמשיכו להיות כאלה תומכות ומעודדות ב-
גדול לכולכן.

יעל@

New member
אהבתי את השם ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, מקווה שתקבלי תשובה חיובית... ואנחנו כאן יכולות להמתין ביחד איתך ולעודד. שטרודל

מיכל ק-ש

New member
שלום כלשםתפוס

השם הזה בטוח לא תפוס... גדול! קודם כל ברוכה הבאה ושנית - הלוואי שבעוד שבועיים כבר לא תהיי כאן, אלא בפורום השכן (פורום "הריון אחרי טיפולים"). בטח שחייב להיות טוב, אחרת בשביל מה אנחנו עושות את כל המסע הזה? בהצלחה!

תודה בנות

כבר גרמתם לי להרגיש יותר טוב אני שמחה שיש איפה לשפוך את הלב.

רומי 007

New member
כלשם יקרה

קודם כל ברוכה הבאה ומקווה שתתעופפי מהר כלעומ שבאת. הפריה 7 כבר לא נשמע לי פיקניק (גם אני מתקרבת לשם), רציתי לשאול איפה את מטופלת ובאיזה פרוטוקול? בינתיים מחזיקה לך אצבעות לטיפול אחרון ומוצלח

לרומי

הי אני מטופלת באלישע בחיפה והטיפול האחרון היה עם סינרל מהיום ה-21 אח"כ מטרודין ומונוגון. עכשיו אחרי ההחזרה אני עם אוטרוגסטן

אופה3

New member
ברוכה הבאה קבלי המון חום ואהבה

קודם כל ברוכה הבאה ומקווה שבקרוב תעברי לפורום השכן כמו שאנחנו מאחלים לעצמנו ולכל אחד אחר, אני מאוד מקווה שכאן תקבלי את כל החום והאהבה להן את זקוקה כעת, אני חייבת להגיד לך מניסיון שלי, אני גם די חדשה כאן אבל בזכות הפורום הזה והבנות הנחמדות התגברתי על הרבה מכשולים. אז קודם כל אל תאבדי את התקווה, לא קלה היא לא קלה היא דרכנו אך בסופו מי יודע מה מצפה לנו תינוק? או שניים?, גם לבכות זה טוב היות וזה פורק את כל המטענים שלנו, אבל באמת חייב להיות טוב אל תדאגי גם אליך התינוק יגיע וגם לך זה יקרה כמו לכולנו אך לפעמים צריך להיות לנו קצת יותר סבלנות וזה ברור שאין לנו אותה, אבל בעזרת הפורום הזה אני מאוד מקווה שיהיה לך הרבה יותר קל ממני האופה שמקווה לאפות לך יום נעים

לאופה

תודה אני מתה על מאפים כל מה שקשור לבצק הולך! שיהיה לך יום טוב

אופה3

New member
כל שם תפוס את פה עכשיו

אם כן את יכולה להכנס לצ´ט שלנו עכשיו אני אחכה לך שם

לאופה

מצטערת חמודה אבל אני כבר לא יכולה לשבת ליד המחשב אבל אני אשמח לדבר איתך מחר. בי בינתיים

ברוכה הבאה אלינו כל שם, מקווה

שלא תזכי להתמכר לפורום הזה, אלא תעברי מייד ומהר לפורום הריון אחרי. ד"א זה קורה להמון מצטרפות חדשות, ואני מקווה בכל מאודי שזה יקרה גם לך. בהצלחה בטיפול הזה מחזיקה אצבעות זוהרה

כלשםתפוס גדול../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טוב אז את יצירתית וזה כבר אחלה ברוכה הבאה מאחלת לך שהייה קצרה כאן ועד שאת עוברת אנחנו כאן שחר

..נעמה

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo41.gif

הגעת למקום הנכון. נחזק את ידייך בשבועיים מורטי העצבים וקדימה לעבור לפורום השכן. נעמה

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

באמת הגעת לפורום של תמיכה, לכן זהו שמי, גם אני מרגישה כאן מאוד מחוזקת, יחסית חדשה כאן והתמיכה והחום כאן משהו משהו. אני מאחלת לך רק לבקר כאן, ושתעברי לפורום השכן.... וכל שם תפוס לא יתפוס לגבי
ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק שלא תשמעי חלילה וחס את הקול הרע המבשר שאמרת, אלא, קול יפה יותר
עם הודעה שאמורים לקבל... אז שיהיה לך
!!!! מכל ה-
ד.

אולה *

New member
הי הי ! ברוכה הבא!!! ../images/Emo20.gif

מקווה, ששנת הפסקה תשפיע לטובה על תוצאות הבטא.
אולה

באאבו

New member
שלום לך כלשםתפוס...

שלום לך, ואני שמחה שהצטרפת אלינו... אחרי הכל, מתחיל להיות פה מדולל בפורום כי יש פה, בלי עין רעה, הרבה בטאות... נראה לי שיש איזה משהו קסום בפורום הזה שגורם לעוברים להישאר ברחם..
(הם כנראה נהנים מכל ברכות המזל טוב שמחולקים כאן.. תראי לי עוד עוברים בני יום שמקבלים כאלה ברכות מכל כך הרבה אנשים..) הנה, עוד תראי - גם את בדרך החוצה.. בהצלחה גדולה בבדיקה הקרובה, תחזיקי מעמד! אנחנו פה תמיד באאבו

בנות יקרות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מכירה אתכן אבל כבר אוהבת אתכן. תודה לכולכן על התגובות והעידוד נתראה היום בערב אני אחכה לכן. בהמון-
לכולכן ומי ייתן וכולנו נעבור לפורום השכן!!! ממני כלשם

באאבו

New member
כלשם יקרה,

הודעות רצוי לשרשר.... העיקרון הוא לכתוב הודעות רק כהודעות משורשרות (מצורפות) להודעות קיימות,כי אז לא מעיפים אחורה הודעות קיימות.. מעין סידור כזה... הודעות חדשות פותחים כשיש משהו מאד חשוב להגיד (כמו ההודעה האחרונה שלך) או שיש משהו שלא קשור לאף הודעה אחרת... הסברתי גרוע, אני יודעת... אבל - תיכף תקבלי פה סידרת חינוך מנועם@בת שתלמד אותך לשרשר הודעות.... אגב - כתבתי לך שם משהו חשוב בהודעה האחרונה שלך, בקשר להחזרים ממכבי.. באאבו

באאבו

New member
יו.... איזה פאשלה!!!!

כלשם, מצטערת!!! התכוונתי שכתבי לאופה הודעה בקשר למכבי.. קצת הלבלבתי...
אז סורי סורי סורי... אבל - השרשור עדיין בתוקף...
באאבו הפאדחנית..

למעלה