שלום חברים
...

efeer

New member
../images/Emo41.gifשלום חברים../images/Emo20.gif...

שבת שלום... המון זמן לא כתבתי כי לא הצלחתי להיכנס לפורומים ובמקרה הבנתי שהופרום נמצא ברשימה בפס אתר שינה את עצמו . לא נורא שמח שאני יכול סוף סוף לחזור ולכתוב כאן ולראות שאתם כאן. רצתי לשתף אתכם בדבר או שניים. עברתי באחרונה הצפת רגשית והייתי מאוד מבולבל ולחוץ ומפוחד מעצם הידיעה של הזהו המינית שלי נכנסתי לכזה בהלה שהסתתרתי בבית במשך תקופה והתנתקתי מאנשים היום אני מבין שאני נמשך לשני המינים וזה נורמלי וזה בסדר רק מה שעברתי המון טלטלות בנושה הזה. חפשתי מישהו אחד שאני אוכל לדבר איתו במקום שאני נמצא ניסיתי ואנשים לא מ לא פתוחים לדברים האלו באזור שאני גר . כל הקטע הזה ממש טרי עדיין עדיין לא נהחלטתי עם מי אני רוצה להיות בת זוג או בן זוג מה שכן היום אני פחות בבהלה ויותר רגוע. בזמן הזה הבנתי מי באמת נשאר איתי בדרך ולצערי אני יכול לספור רק על יד אחת את מי שנשאר איתי באמת וליווה אותי ככל שיכל . פתאום הבנתי שכל החיים שלי אני הקשבתי לכולם וברגע שבקשתי שיקשיבו לי פתאום אין אף אחד. וזה כל כך כאב לי וצרב לי. והיה שלב שאבדתי את האמון שלי באנשים כיון שאני ראיתי שאף אחד לא נמצא איתי באמת. מה שכן אני גם גר בדרום קרוב לשנה וחצי כיון שהמשפחה התחילה לשגע אותי על חתונה ודתמוהם לא הבינו את הראש שלי וגם לא יכול להסביר את עצמי גם ככה הם לא מבינים אותי וכועסים שאני לא הולך בקו שלהם ואם אני אספר להם שאני דו מיני אז בכלל ירחימו אותי שוב כשם שעשו לפני שנתיים. טוב שאני גר רחוק זה התחיל לחזק אותי קצת קצת לא באופן מלא. עדיין לא החלטתי לאיזה כיוון אני רוצה ללכת אבל דבר אחד אני כבר יודע שאני מה שאני ואין לי מה להתבייש במה שאני ולא מתכוון יותר להעלם מכולם אני מקווה. בתודה מראש על ההקשבה. אופירי

efeer

New member
בהמשך...

בהמשך להודעה הקודמת אני עדיין לא החלטתי יצא לי לדבר עם כמה אנשים אבל אני לא רואה שיש המשכיות של קשר מהכיוון שלהם אולי זה גם המרחק אולי הם מחפשים משהו אחר היתה תקופה שלפני חודש ניסיתי להכיר ואנשים שפטו על סמך תמונה מה שזה לא משקף את התוכן שלי הפנימי בכלל. ובנוסף הכרתי מישהו אבל אני לא מוכן לסוג כזה של קשר שהוא מעונין מסיבות מוכנות וגם כלכליות לא יודע עדיין מה להחליט. אשמח לשמוע מכם אופירי

Liroy26

New member
שאלה קטנה

המשפט "אני לא מוכן לסוג כזה של קשר שהוא מעונין מסיבות כלכליות ומוכנות..." הגדר, נמק והסבר.

efeer

New member
נימוק...

לא מוכן ... לקשר כמו שאחרים רוצים של לגור ביחד וחשבון משותף וגם כלכלית כי אני גר בדרום אולי זה סתם תרוץ...

Liroy26

New member
בינינו אופיר?

לדעתי הרגע ענית לעצמך. לא כל קשר שמתחיל מייד עוברים לגור ביחד, עונדים טבעת זהב ומכריזים על זוגיות. קשר זה משהו שמתפתח בקצב שמכתיבים לו, שום דבר בו לא יקרה אם לא תרצה שהוא יקרה. לדעתי? די חבל שבמקום לחשוש כל כך הרבה אתה לא מאפשר לעצמך להפתח קצת יותר, לטעום קצת יותר, להתנסות קצת יותר.

amet

New member
שלום אופיר ובוקר טוב

ראשית אני שמח בשבילך שאתה מגיע להבנות עם עצמך ושאתה מרגיש טוב יותר עם התחושות שלך. זה באמת מסע לא הכי קל, ובטח שלא נעים לעבור אותו "לבד". יש לי שאלה אליך. אם אתה אומר שבמקום בו אתה גר יש קצת קושי ואין פתיחות, למה אתה לא חושב לעבור למקום מגורים שבן אתה תוכל להרגיש חופשי יותר ופתוח יותר?. אני מבין שאתה רוצה להתרחק מהמשפחה בכדי שלא יציקו לך, אבל מדבריך משתמע שזה לא בדיוק הפתרון, והם עדיין ממשיכים לשאול אותך שאלות, כך שלגור רחוק מהם זה לא עוזר. מקווה שתגיע להחלטות נכונות ומאחל לך בהצלחה.

efeer

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif.... המשך בפנים

בוקר טוב... המשך למה שכתבתי השבוע... אז ככה כרגע אני גר בדרום בדירה משפחתית ואני מאוד מעונין לעבור למרכז בתום הלמודים הנקודה היא שהשכירות שם מאוד יקרה ולא יודע אם אעמוד בלחץ ששל השכירות אולי בהשמך כן לרוי נכון אני לא בעד להיכנס ישר לזוגיות אבל אנשים כן מדברים ישירות על זוגיות כמו שהם רוצים ומה שכן טוענים שהמרחק הוא רציני או שמחפשים אנשים בעלי יופי מהמם זה לא הנקודה אצלי אני מחפש יותר את הפנימיות שבאדם מחפש באדם את היופי הפנימי שלו אבל כנראה המרחק הוא גורם מאוד משפיע גם אצלי וגם אצל אנשים אחרים. קצת נרגעתי מהתקופה האחרונה הרגשתי שהזמן אוזל לי מהידיים אבל אני עוד שוב על הרגליים לאט לאט כי מה שקורה שכמעט ואין לי עם מי לדבר בנושאים האלו איפה שאני גר וזה יותר מטריף את השכל מאשר שלהיות בקשר או לחפש קשר אני יודע שכרגע בחרתי לגור במדבר מחוסר ברירה ומאלוצים שונים אני מקווה כשאני אתחזק יותר אוכל לעבור שוב למרכז. בגדול אני טפוס מאוד סגור כזה לוקח לי זמן עד שאני כותב את כל מה שאני מרגיש אולי האנטרנט הוא מדיה טובה קצת יחסית לכתוב דברים כי זה לא מצריך ממני להוציא הרבה אנרגיות במלל. ושוב תודה רבה רבה על ההקשבה. נ.ב. יצאתי מהדכאון שהיה לי בחודש האחרון וזה כבר טוב. מחייך ואוהב אתכם אופירי

Liroy26

New member
שמח לראות אותך מחייך סוף כל סוף!

בוקר נפלא שיהיה לך
ירי!

למעלה