שלוםםםם

hadasrulez

New member
חחח

אני רואה שאני אהנה פה :) התמונה הראשונה ניק שם לאהרון כובע חחח הייתי צריכה ממש להקטין את התמונה כי יש לה הרבה ק.ב

hadasrulez

New member
....

קבלו איז דאפי ביץ' מסתכלת עליו ואיך הוא מסתכל על העוגה חחח כפרה עליו

American Girl

New member
מאיזה אתר זה?

גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגרררררררררררררררררררררררררר אני שונאת אותה

hadasrulez

New member
מאיזה אתר באנגלית...

רשמתי במנוע חיפוש אהרון וניק קרטר וזה נתן לי וזה בסדר גם אני שונאת אותההההההההההההההההה! דאפי ביץ' בעעעע

backstreet girl

New member
למה...........את שונאת אותה.......

הרי אהרון לא מכיר אותך... אם היא לא הייתה עם אהרון היית מחבבת אותה.......נכון... אני לא שונאת את קריסטין , ליאן או שרה..... אם אהרון מאוהב בה והיא מאוהבת בו אז שיהיו ביחד... אם את באמת אוהבת אותו אז אל תקללי את מי שהוא אוהב.. קחי את זה לתשומת ליבך.......

hadasrulez

New member
זה לא קשור לאהרון

ואני לא שונאת אותה אני פשוט לא מחבבת אותה ממש אני חושבים שתופסים ממנה הרבה יותר ממה שהיא כלומר ראיתי את הסרט שלה ואני חייבת להגיד שנרדמתי באמת נרדמתי פשוט משכו אותו יותר מידי כזה ויש לה קול אבל הוא יותר מידי מתוק ואת לינדזי לוחן אני ממש אוהבת והיא יצאה עם אהרון והם החברים הכי טובים... לא יודעת אולי אני יותר אוהבת אותה בגלל שהיא כמוני והילארי (הא קראתי לה הילארי!!) לא ממש הסגנון שלי

backstreet girl

New member
שמעי גם אני לא מתה על הבובה

הזאת.... את צודקת היא יותר מדי מתוקה ומשעממת... השירים שלה כאלה קיטשים..... לעומת אהרון שיש לו שירים יפים וקול ממש טוב..... והוא חמוד .. אבל הוא פשוט לא הסגנון שלי... אני לא מתחברת אליו.....

hadasrulez

New member
טוב ילנה בקשה שאני אמשיך אז..

המשך של התמונות של היום הולדת...

hadasrulez

New member
חחח את בקטע של ניק?

או כמו שחברה שלי אומרת ניקוסון (לאלה מאיתנו שלא מבינות: ניק כוסון) נצרף לך תמונה שאולי לא ראית.. רק בשבילך.. תמונה קצת ישנה אבל חפיף.. אני מתה על התמונה הזאת!!!

hadasrulez

New member
חחחח כפכפי כוסית

טוב נורא משעמם לי יש לי זמן עד 10 ואין לי מה לעשות אז...

למעלה