שיר שלי

חחחחח שאוללל אתה בטוח

שגחליליתוש נעלמה לאחר ששמעת שהקפה על חשבון תפוז? גחליליתוששש את יכולה לחזוררר הקפה נגמררר גם השוקו הסתיים וגם הקפוצ´נו. תפוז עושה קיצוצים,את יכולה להרגע,ולחזור עם ארנק מלא בשטרות

כמה פעמים כבר אמרתי../images/Emo3.gif

שאני לא שותה קפה?! הא?????. רק מיץ צוף! נה ננה ננה ננההההה נייי נההה ואם לא שמתם לב אני עמדתי על הכתף של פנינושקה וטעמתי מהקצפת
רק טוב!!!

16אלי

New member
גחלילית, איך יכול להיות..

שהיית על הכתף של פנינה? כאשר פנינה היית איתי אצל "חן" עד לפנות בוקר.

חן (*_*)

New member
מישהו הזכיר את שמי????????..

מי היה אצלי? מתי????? אתם חושבים שאני נבהלת? כולכם מוזמנים. שארתיח את המיים לקפה???????????

16אלי

New member
לא רוצים קפה../images/Emo3.gif

תפוז מקנה לנו רשות לשתות שוקו + קפה שחור על חשבונם. תיזהרי אני עוד אגיע. ספונטניות זה אני. הטלפון הנייד שלי היה על המדף. מישהו השתמש בו היום?

אליי ...למה לא מספרים לי שום דבר?

כעת גחליליתוש אני מבינה מה היה אצלי על הכתף או יותר נכון מי היתה על הכתף שלי

16אלי

New member
גחלילית היית על כתפך..ולא הרגשת?../images/Emo3.gif

ומי אילו שלא מספרים לך כלום? הטלפון שלי לרשותך 24 שעות ביממה! קח מקל קח תרמיל בו איתי אל הגליל......

לא רע בגליל, שים לב אלי

לאורחים שרוצים להצטרף אליך. למרות שאתה גבוה אלי הבט למטה!

16אלי

New member
כרמלה, אוהרחים נוספים הגיעו..

פנינה התבלבלת, זה לא אני בתמונה. אני הייתי עם האוטובוסססססססס, קצת יותר למעלה. ראית איזה פקק תנועה עשו הברווזים שלך? איך הם נראים היום ה...! אופו כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?

תגיד אלייי במה האכלת את

האפרוחים הקטנים שלי? במה פיטמת אותם שפתאום הפכו לברבזים?

16אלי

New member
מה את מסמיקה?../images/Emo6.gif

איזה כיף לך! המשושים מובילים אותך לכל מקום שתבחרי. פעם את תופסת תאוצה ועפה מעל המקרר. ופעם את עושה סיבוב בעליה היישר אל תוך המזנון שותה מיץ צוף, ושוב פעם ממריאה מעל כולם היישר אל הערסל שיש מחלוקת למי הוא שייך. אתמול לא היה מובן, מה עשית על הכתפיים של פנינה. אך לאחר שעדכנת אותנו שהעלמת את הקצפת נרגענו. ניתן להלוות אותם מימיך את המשושים לשבוע שבועיים? רוצה סיבוב באופניים?

אלינקה!!!

הייתי שמחה להשאיל את משושיי הבעיה היחידה שהם מחוברים לגוף, אז איך אוכל לעשות זאת??
אני יכולה במקום לקחת אותך לסיבוב. בקשר לערסל אין עליו שום וויכוח לי יש את הערסל שלי! ובוודאי ובוודאי שרוצה סיבוב תופסת לי פינה ליד האוזן השמאלית אפשר להתחיל את הסיבוב. רק טוב!!!

16אלי

New member
תמיד ניתן להיפרד את המשושים מהגוף!

הלו הגוף הוא לגו. הידיים לחוד, הרגליים לחוד, וזה מעיד שגם המשושים הם לחוד. אז בבקשה מימך... בלי התירוצים!! לגבי הערסל והענף אין שום מחלוקת. טוב למדתי מגחלילית, לוקח לי את המשוטים, ובזינוק מקצועי מרחף מעל הענף של גחלילית היישר אל המטבח. לוגם כוס מיץ תפוזים, ועף היישר אל החלון בטרם מישהו יתפוס עליו בעלות שלא כחוק. תמיד ניתן להיפרד את המשושים מהגוף! רק טוב!!!!

חחחחחחח טוב!!!!!!!!!!!

גרמת לי לצחוק!
המטבח שלי תמיד נשאר פתוח אבל אין מיץ תפוזים יש רק מיץ צוף בכל מיני טעמים, הבוקר נשאר על השיש בקבוק מיץ צוף בטעם פסיפלורה ואשכוליות אדומות בשניהם היה כמובן קורטוב של כוכבים. ואת המשושים שלי אי אפשי ממש לאו! נה ננה נננה ננה נההה רק טוב!!!

16אלי

New member
טוב שאת צוחקת בימים טרופים אלו../images/Emo6.gif

כשאת צוחקת גם אני צוחק... וכשאת עצובה גם אני.... תמיד ידעתי שהמטבח שלך פתוח, מה שכן היססתי להיכנס..חחחחח שלא תיבהלי מהיצור על המשוטים שהגיח כך במפתיע. היות ולא נותרה בידי בררה שותה לי מעט מהמיץ צוף של גחלילית, ולא יאומן..קבלתי כוח של מישושים. מנצל הזדמנות זאת תופס תאוצה יוצא מהחלון הקטן שבמטבח היישר אל הענף שם למעלה, לוקח סיבוב חד במהירות של 137 קמ"ש ופתאום אני שומע סירנה של העין הכחולה, לא מתבלבל מתקשר לגחלילית שלא מאבדת את הראש. מה אומר לכם תוך מספר שניות העמידה פנים שהיה כאן!! רמזה לשוטרים שבטעות שתתי ממיץ הצוף שהיו במטבח..ושהדבר לא יחזור על עצמו. מה אתם חושבים, השוטרים שלחו לנו?

למעלה