שיר שלי

../images/Emo41.gifשיר שלי../images/Emo41.gif

לכל אנשי הפורום, אלו המילים של השיר, את השיר עצמו אני הקלטתי(בסגנון ראפ) אני יכולה להעלות אותו שתוכלו להוריד, אז אם תרצו תגידו לי
Cherry On The Cream חיפשתי אהבה ומצאתי תועבה אבל תמיד שתקתי לא נקמתי חזרה נגמרה הביישנות ואיתה השתיקה היה קשה להתגבר נלחמתי בחוזקה פתאום ביצבץ האור שבקצה המנהרה והחלטתי ללכת בעקבות נקודת הפנייה כי התרגלות לכאב עצב ורק אכזבה גורמים להיסגר עמוק עמוק בתוך עצמך להשתחרר, להימתח לפתוח קצת ת´לב לנשמה לא נוח להיסחב עם הכאב וזה כואב, אני יודעת, כשאני נפגעת ולא מבינה איך מכל דבר קטן אני דומעת אני נקרעת, הלב נסגר כבר אין בו דלתות יש רק מנעולים וחומות גבוהות, אין תקוות. זה נכנס לי למוח הגוף רוצה לצרוח והנפש לעצמה לא מצליחה לסלוח פזמון: הדמעות גורמות לי לברוח מה הדברים שנוח לי לשכוח אלוהי, תן לי את הכוח לפעמים אתה מרגיש שאתה לבד,מפוחד מי יבוא ויתן לך יד? אתה במצוקה ואף אחד לא בא לעזור אתה מצוברח וכועס ,בעיניים רק שחור לא קולט את העולם, וזה אותך מסתכל סוגר את העיניים, תמיד עדיף שלא להסתכל הכי קל זה לברוח מהמציאות ואז לחזור ולגלות שעשית עוד טעות מסתכל על עצמך, בוחן ת´דמות לא מבין ת´משמעות, במילא אני חי בשביל למות למי יהיה בכלל אכפת אם בן אדם אחד ירגיש בודד, בודד מעט. פזמון: הדמעות גורמות לי לברוח מה הדברים שנוח לי לשכוח אלוהי, תן לי את הכוח

16אלי

New member
ברוכה הבאה לפורומנו הקט והמקסים

השיר מאד יפה והמילים נהדרים

שאול4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נהנתי לקרוא את המילים וכן, לשמוע את השיר. יפהההההההההההההההההההה!!!!!!!!

אלף תודות../images/Emo140.gif

איזה פורום נחמד! כולם כאן מפרגנים אני שמחה כל כך להצטרף!!!!!!

דובדנית יקרה!

ברוכה הבאה לפורום שלנו מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקודל עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם בטעם אממממ סודי בהחלט
קראתי את מילות השיר שלך וגם האזנתי ברוב קשב למנגינה. כל הכבוד!!! נוגע מיוחד ומרענן רק טוב!!!

תודה גם לך גחלילית זוהרת../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

וכל הכבוד על הרעיון של הפורום הזה! אני שמחה להצטרף, ולהכיר את כולכם
איזה יופי. דרך אגב, שאלה: הרבה מכם כותבים שירים? או סיפורים?

בוודאי ובוודאי

יש לנו כאן כמה סופרים ומשוררים מהוללים מאאאאאאאד!!! נשמח לקרוא גם את דבריך רק טוב!!!

../images/Emo79.gifמדליק!

אני גם מאוד אשמח לקרוא ולהגיב על דברים שכותבים פה. ואני גם אכתוב דברים, אפילו תוכלו לעזור לי לשפר כתיבה. כי יש לי מה לשפר בזה

ברוכה הבאה גם ממני

בזה הרגע,ברקע, אני בודקת את יכולתי המקצועית בהורדת קבצים ויותר מכל בלשמוע אותן. שאול ואלי ראו הוזהרתם הקבצים שלכם עברו לבעלותי

שאול4

New member
פנינה יקרה

פנינה יקרה אין שום קושי בלהוריד שירים מה שכן את צריכה להוריד נגן שירים על מנת לשמור את הקבצים (שירים) בהצלחה!!!

ובכן שאול,גם אני התגעגעתי אליך

הבנתי מה זה להוריד שירים אבל להוריד נגן שירים??? אין איזה פרוטקציה? אין לעקוף? אין נאדה ?

שאול4

New member
ה-../images/Emo96.gifמוכן../images/Emo45.gif

אחרי הסרט ישבנו ב´קפה תמר´ ותשתנו קפה על בסיס חלב ואכלנו עוגת קצפת. גחלילית בכוונה נעלמה! היא ידעה שאחרי סרט אני אוהב לשבת לשתות קפה היא שמעה קפה על חשבון תפוז נעלמה כלא היית. גחלילית את המנהלת הטובה ביותר בפורומים של תפוזוןןןןןןןןן

למעלה