שיר על הכוונת - Peace

תודה על הפינה../images/Emo140.gif ולגבי השיר בחרתי לבחור

בזכות השתיקה... מעניין אותי אם לדייב הייתה תגובה על "שורשיו הרומניים"....

gam ani

New member
אחד מהשירים המיותרים ב- SOTU

אבל לא השיר הכי גרוע בדיסק: התואר המפוקפק הזה שמור ל- jezebel/spacewalker שעליהם אני מדלגת באופן קבוע. peace זוכה לכמות מסויימת של השמעות אצלי וכל פעם מחדש קשה לי להאמין להכלאה הביזארית הזאת של צלילי ביטלס עם סינת'פופ... זה פשוט פשע שאף אחד מה- B-sides הכ"כ מעולים של SOTU לא נכנסו לדיסק במקום שלושת השירים הנ"ל... אגב, בהופעה בארץ לא שמתי לב בכלל שהקהל לא שיתף פעולה עם דייב בשיר, במקום בו הייתי כולם שרו בחזרה אחרי כמה שניות של היסוס וקליטת המילים. ממש הופתעתי אח"כ לשמוע את הסיפור על הפדיחה...

Another Girl

New member
אוו, גמני רוצה לשמוע את ה-B-sides...

מה השמות שלהם? ולגבי הביצוע של השיר הזה בהופעה - במקום בו אני עמדתי, שהיה מצד ימין של הבמה, בדשא - אנשים מסביבי (כולל אותי, מודה, למרות שהשתדלתי - היום זה לא היה קורה לי כנראה) פשוט "נתקעו" בחוסר נוחות כי הם פשוט לא ידעו את המילים לשיר הזה. בואו נגיד שזה לא היה *ה*שיר לתת לקהל לנסות לשיר בו...

gam ani

New member
שמות ה- B-sides

Ghost, Light ו- Oh well החמוד שהוא השיר הראשון שנכתב ע"י מרטין (לחן) ודייב (מילים) ביחד. ויש גם קטע שנקרא Esque, אם את אוהבת אינסטרומנטלי. יש הכל ביוטיוב ובמארז הדלוקס של SOTU. הכי חסר לי בדיסק המקורי דווקא את Ghost - שיר חזק ביותר מז'אנר השירים "האפלים" כמו Corrupt.

piegirl1

New member
למה הגיחות שלך כ"כ נדירות?../images/Emo3.gif

תבוא יותר, אנחנו נחמדים (בעיקר נחמדות..) ואם המנהלים באים הרבה, גם אתה יכול! למה שרק אנחנו נכתוב באתר השני כל הזמן?

piegirl1

New member
../images/Emo3.gifהיא אוהבת אינסטרומנטלי ושירים על שמלות

ולגבי ghost את צודקת לגמרי, שיר מעולה וגם לי מהרגע הראשון הוא הזכיר את corrupt.

Another Girl

New member
היי, אין לי משו נגד אינסטרומנטליים ../images/Emo3.gif

רק נגד הכמויות המסחריות שבהן הם ממלאים את האלבומים שלהם (וכמובן נגד Pimpf ו-Agent Orange, שעושים לי חשק לחתוך וורידים ו-Spacewalkers שהוא... אממ... כשמו - לא קשור לכלום).

piegirl1

New member
למה את אומרת לא חביב על אנשי הפורום?../images/Emo69.gif

כשאפשר להשתמש בשפה בוטה הרבה יותר! שיר מעצבן, פשטני, לא מורכב הישר מז'אנר "הרוחנית בשקל". אפילו שגיליתי שזה השיר המועדף על מרטין, זה לא יעזור הפעם.. שיר חלש ומאכזב ולחשוב ששירים מוצלחים כמו ghost יכלו להכנס במקומו לאלבום ולסט ליסט, מרגיז עוד יותר. דרך אגב, לא רק בישראל השיר לא עבד טוב בהופעות, גם בהופעות נוספות באירופה, לרבות גרמניה. אז זה לא אנחנו, זה השיר
אני מופתעת לגלות שהשיר הנוסף האהוב על מרטין הוא little soul, שגם הוא לא מהמועדפים עלי ואני נוטה לדלג עליו.. אשמח לשמוע מה עמדתך ביחס אליו והאם אני מפספסת משהו.

Another Girl

New member
אכן חלש ומאכזב...

לא ידעתי שהוא כשל גם בחו"ל! ואני חשבתי כל הזמן הזה שזה הקהל הישראלי, או שבגלל שזו הייתה ההופעה הראשונה בסיבוב אף אחד עדיין לא הכיר אותו מספיק... לגבי Little Soul - הפעם אני לא בדיעה אחידה איתך ודווקא די נתפסתי עליו.
אני מודה שהחלק של ה-I'm channeling the universe הוא קצת רוחניות בשקל, כמו שאמרת. אני לא מתה על זה, אבל בגדול בעיניי זה אחלה שיר.

למעלה